Maalwi Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 I jak tu się nie zakochać w takich oczkach? :loveu: Quote
Maalwi Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 A teraz ćwiczona przez nas wcześniej strefa :loveu: Cieszymy się,że nam tak ładnie idzie hihihi :eviltong: I po treningu, szaleństwa grzyw Quote
Maalwi Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Chwila na odpoczynek... ( tu widać ich różnice wzrostu ;)) I pozowanko :loveu: Quote
Maalwi Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Tutaj już pozowanko z pańciami :razz: stawianko Lukozaura :diabloti: Quote
Natalia&Cody Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 http://img822.imageshack.us/img822/7575/img0058hp.jpg ale szaleństwo. :D Spodobało jej się Agility ? ;) Quote
Jaga. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 http://img836.imageshack.us/img836/8256/img0147ok.jpg jak mądrze patrzy:loveu: taka zaciekawiona:loveu: i super strefy zalicza:loveu: portret cudo!! Quote
Maalwi Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 Zamyślenie... Negra Koniec fotek ;) Quote
Lucky. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 w jumpie byłyście ? piękne ma oczka. :loveu: kurcze Meg mi teraz trochę chudnie, może na wiosnę powróciłabym do agi... Quote
*Magda* Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Aleksandra95']od kogo ? :D:D[/QUOTE] [quote name='Maalwi']Od Jagi :loveu: [/QUOTE] Jaga rozdaje banerki ;) Quote
immortal Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Fajowe foty, suuper sobie radzicie!!!! :D Quote
Kasi i Lena Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Super sobie Bibi radzi , jak ja Wam zazdroszczę takiego toru. ( i trochę nie na temat ale Bibcia mi przypomniała jak wybieraliśmy imię dla Fifi a właściwie wybierały moje malutkie sąsiadki. Imię miało być tymczasowe i mi było wszystko jedno bo i Fifi miała trafić do nowych właścicieli. Dziewczynki wybrały Pipi. Ale jak pomyślałam że będę do psa pieszczotliwie wołać Pipka, Pipcia to delikatnie zasugerowałam że może jakoś inaczej:) Stanęło na Fifi, też z jakiejś bajki. No i mamy Fifke,Ficie która ostatecznie z nami została a ja nie miałam serca zmieniać jej imienia:) ) Quote
Aleksa. Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [FONT=Comic Sans MS]super fot[/FONT]ki :loveu: Quote
Polari Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Super fotki. ;) Fajnie że Bibi napalona na agillity... * Już nowa smycz? fajna? Quote
Maalwi Posted August 14, 2011 Author Posted August 14, 2011 [quote name='darii_iia']Tak. ;) Malwi, Bibcia sobie świetnie radziła. ! :) Ja jutro uczę malucha biegania za piłeczką. ;) To nakręcaj, ja musze kupić taką piłę co Ola ma, a swoja drogą Daria,to ja Cię kiedys zatłukę! :mad: [quote name='Kasi i Lena']Super sobie Bibi radzi , jak ja Wam zazdroszczę takiego toru. ( i trochę nie na temat ale Bibcia mi przypomniała jak wybieraliśmy imię dla Fifi a właściwie wybierały moje malutkie sąsiadki. Imię miało być tymczasowe i mi było wszystko jedno bo i Fifi miała trafić do nowych właścicieli. Dziewczynki wybrały Pipi. Ale jak pomyślałam że będę do psa pieszczotliwie wołać Pipka, Pipcia to delikatnie zasugerowałam że może jakoś inaczej:) Stanęło na Fifi, też z jakiejś bajki. No i mamy Fifke,Ficie która ostatecznie z nami została a ja nie miałam serca zmieniać jej imienia:) ) Hahhaha to faktycznie nie fajnie tak wołac, Bibi miała być Emi :eviltong: [quote name='Aleksandra95'][FONT=Comic Sans MS]super fot[/FONT]ki :loveu: dzięki ;) [quote name='Polari']Super fotki. ;) Fajnie że Bibi napalona na agillity... * Już nowa smycz? fajna? Noo nowa, nowiutka z bazarku :loveu: [FONT=MS Shell Dlg 2]Superowa jest!![/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT] Quote
maciaszek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 http://img204.imageshack.us/img204/3928/img0173ob.jpg - przez chwilę się zastanawiałam gdzie jest przód a gdzie tył Bibi ;) Quote
Obama Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Piękne...podobaja mi sie coraz bardziej :)to straszne:D Quote
Polari Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 To fajnie... :) Jak znajdę następny super bazar to Cię tu poinformuję. :-D * Następny zarażony grzywkomanią. :evil_lol: Quote
Maalwi Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 Dzięki Polari Maciaszku hahah faktycznie nie widać co i gdzie:) Obama grzywek i bullek to by było śmieszne połączenie ;) Quote
AgataP Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Witamy się w grzywkowej galerii :) fajna zabawa dwóch grzywek, ale umaszczenie Bibi przyadło mi bardziej do gustu:loveu: ma słodkie plamki na pyszczku, mi także chyba zaczęły podobac się grzywki:cool1: Quote
Obama Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='Maalwi']Dzięki Polari Maciaszku hahah faktycznie nie widać co i gdzie:) Obama grzywek i bullek to by było śmieszne połączenie ;)[/QUOTE] Właśnie! Dwie paskudy-miałabym przewalone:p Quote
Recommended Posts