Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Super sobie Bibi radzi , jak ja Wam zazdroszczę takiego toru.

( i trochę nie na temat ale Bibcia mi przypomniała jak wybieraliśmy imię dla Fifi a właściwie wybierały moje malutkie sąsiadki. Imię miało być tymczasowe i mi było wszystko jedno bo i Fifi miała trafić do nowych właścicieli. Dziewczynki wybrały Pipi. Ale jak pomyślałam że będę do psa pieszczotliwie wołać Pipka, Pipcia to delikatnie zasugerowałam że może jakoś inaczej:) Stanęło na Fifi, też z jakiejś bajki. No i mamy Fifke,Ficie która ostatecznie z nami została a ja nie miałam serca zmieniać jej imienia:) )

Posted

[quote name='darii_iia']Tak. ;)

Malwi, Bibcia sobie świetnie radziła. ! :)
Ja jutro uczę malucha biegania za piłeczką. ;)

To nakręcaj, ja musze kupić taką piłę co Ola ma, a swoja drogą Daria,to ja Cię kiedys zatłukę! :mad:

[quote name='Kasi i Lena']Super sobie Bibi radzi , jak ja Wam zazdroszczę takiego toru.

( i trochę nie na temat ale Bibcia mi przypomniała jak wybieraliśmy imię dla Fifi a właściwie wybierały moje malutkie sąsiadki. Imię miało być tymczasowe i mi było wszystko jedno bo i Fifi miała trafić do nowych właścicieli. Dziewczynki wybrały Pipi. Ale jak pomyślałam że będę do psa pieszczotliwie wołać Pipka, Pipcia to delikatnie zasugerowałam że może jakoś inaczej:) Stanęło na Fifi, też z jakiejś bajki. No i mamy Fifke,Ficie która ostatecznie z nami została a ja nie miałam serca zmieniać jej imienia:) )
Hahhaha to faktycznie nie fajnie tak wołac, Bibi miała być Emi :eviltong:

[quote name='Aleksandra95'][FONT=Comic Sans MS]super fot[/FONT]ki :loveu:
dzięki ;)

[quote name='Polari']Super fotki. ;) Fajnie że Bibi napalona na agillity...
*
Już nowa smycz? fajna?
Noo nowa, nowiutka z bazarku :loveu:
[FONT=MS Shell Dlg 2]Superowa jest!![/FONT][FONT=Arial][/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2][/FONT]

Posted

Witamy się w grzywkowej galerii :) fajna zabawa dwóch grzywek, ale umaszczenie Bibi przyadło mi bardziej do gustu:loveu: ma słodkie plamki na pyszczku, mi także chyba zaczęły podobac się grzywki:cool1:

Posted

[quote name='Maalwi']Dzięki Polari
Maciaszku hahah faktycznie nie widać co i gdzie:)
Obama grzywek i bullek to by było śmieszne połączenie ;)[/QUOTE]

Właśnie! Dwie paskudy-miałabym przewalone:p