Bewarka Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Iza. napisał(a):prawie 12 ;) :oops: źle popatrzyłam... Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 [quote name='mychaaaaa']http://img853.imageshack.us/img853/9359/p1190495.jpg Bibianka prezentuje się jak prawdziwa modelka :loveu: A skarpetki coraz ładniej Ci wychodzą :) mówiłam, że jak nabierzesz wprawy będzie coraz lepiej :) A dizeki :) [quote name='Bewarka']Witamy! :) http://img546.imageshack.us/img546/4360/p1190506.jpg Bibi jest śliczna :loveu: ona ma 7 miesiecy? Witamy! Tak jak mnie Iza wyprzedziła , ma prawie rok, 20 sierpnia Aaa widże,ze się tu Iza cichaczem czai hahaha ale nic nie pisze ;) Quote
Iza. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Maalwi napisał(a): Aaa widże,ze się tu Iza cichaczem czai hahaha ale nic nie pisze ;) Ojaaa rozgryzłaś mnie :diabloti: Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Iza. napisał(a):Ojaaa rozgryzłaś mnie :diabloti: hahahah teraz się już kochana nie ukryjesz :evil_lol: Quote
Iza. Posted August 4, 2011 Posted August 4, 2011 Maalwi napisał(a):hahahah teraz się już kochana nie ukryjesz :evil_lol: ooooo nieeeee :evil_lol: Quote
Maalwi Posted August 4, 2011 Author Posted August 4, 2011 Iza. napisał(a):ooooo nieeeee :evil_lol: trza było sie nie ukrywać i nie podglądywać! :D Quote
Maalwi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Już jestem przyjęta do Gorzowskiego klubu agility Jump. Zaczynamy od września :) Quote
FredziaFredzia Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 O proszę! Już nie mogę doczekać się zdjęć z treningów. :) Quote
Maalwi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 FredziaFredzia napisał(a):O proszę! Już nie mogę doczekać się zdjęć z treningów. :) Te latające futro hihihi ;) Quote
wiki4 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 http://img853.imageshack.us/img853/9359/p1190495.jpg Jaaaaka pięękna :loveu::loveu::loveu: Też bym chciała tak czesać psa, ale to moje to takie szczurowate jest, że szkoda gadać :lol: Quote
Angelka2 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 [quote name='deer_1987']http://img84.imageshack.us/img84/9743/p1190521.jpg tutaj wyglada jak swinka mordka sheltie :razz: Hahah miałam to napisać , bo kojarzy mi sie z moim świnkiem ;) Tak w ogóle to się melduję , Bibi jest urocza golisz jej pyszczek jak tak to co ile trzeba to robić? Quote
Maalwi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Angelka2 napisał(a):Hahah miałam to napisać , bo kojarzy mi sie z moim świnkiem ;) Tak w ogóle to się melduję , Bibi jest urocza golisz jej pyszczek jak tak to co ile trzeba to robić? Witamy i dziękujemy! Tak, golę jej pyszczek, około raz w tygodniu, ale teraz nie, bo moja golaka ją strasznie zacina a rodizce ciagle zapominają zamówić nową, więc czekam... Quote
Maalwi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Znalazłam filmik, z konkursem najbrzydszych psów... http://www.youtube.com/watch?v=iTxE9AR5bN0&feature=BFa&list=SP1C033ADBF0013AB6&index=3 I psia plaża http://www.youtube.com/watch?v=D7LgxRK_YJU&feature=BFa&list=SP1C033ADBF0013AB6&index=8 Jest w polsce coś takiego? Quote
taxelina Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 czy w polsce jest psia plaza nie wiem ale u nas jest duzo tylko ze to sa male tereny pelne roznych psow nawet takich agresywnych :( Quote
kavala Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Fajna ta psia plaża, ale chyba łatwo tam zgubić swojego pupila, takie zagęszczenie ;) Quote
Vesper Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/27/p1190496.jpg/ http://imageshack.us/photo/my-images/27/p1190496.jpg/ Przepiękne fotki! Prawdziwa modelka ;) Quote
motyleqq Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Maalwi napisał(a):Już jestem przyjęta do Gorzowskiego klubu agility Jump. Zaczynamy od września :) super, też się nie mogę doczekać rozpoczęcia agility, ale pewnie dopiero na wiosnę :) Quote
Maalwi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Przperaszam, jeśli moj post bedzie za bardoz chaotyczny, ale jestem tak strasznie wkurzona,że ledwo wytrzymuję! :angryy: A więc wybrałam się na długi spacer z Bibi, wzięłam piłke, klikera i smakołyki, zapowiadała się super zabawa...po drodze spotkałam też koleżanki,więc jeszcze lepiej... Bibi sobie biega, nagle widze, idą z naprzeciwka 2 osboy, nie widziałam psa.Ale były jeszcze bardzo daleko, wiec Bibi biegała sobie luzem, nagle patrzę, z Zarośli wynurza się jamnik, wiec wołam Bibi podbiega, już prawei zaczepiłam smycz do obrozy, le zobaczyła jamniora i się wyrwała do niego. 2 Panie były od nas o jakieś 100 metrów, a Bibi przy nich jamnik na rekach się buldoczył do Bibi.. Wtedy te wredne babska zaczeły się drzeć ,że mam ją zabrać, kopiąc Bibi i wymachując nogami (ona nawet nie szczekała, ani nie skakała, op prostu była koło ich nóg!) ja krzyczę "JAK!" bo wiedziałam,ze jak podejdę to ucieknie, więc zaczęłam wołac ją. Dzięki bogu przybiegła i zapiełam jej smycz...No i isę zaczeło baby (przypuszcza,że matka i córka około 50 i 25 lat) zaczęły się na mnie drzeć, i obrażać tak mnie naskoczyły, krzyczały jedna przez drugą a az w końcu powiedziałam" Może już koniec tematu, skoro już łapałam psa!?" a ta młodsza"Gówniaro tak to sobie możesz mówić do swojej matki" wyzywały mnie od gówniar, szmaciar, oczywiście co chwila słowo ku..a. Mówiły,że zadzwonią na policję,że brak kultury,zaczeły gadac,jak mnie wychowali rodzice... Ja stwierdziłam,ze nie zamierzam stać jak łupia i słuchać tyh bzdetów wiec powiedziałam,że one własnie wykazują brak kultury,że są żałosne i śmiechu warte i poszłam dalej. Jak się odwróciłam to one się drą "Co się kur*a odwracasz!" A potem ewidentnie stały i na mnie czekały... To się nazywa miłość do psów! Jestem tak załamana tą sytuacją, co się robi z tych ludzi! Nie mam aż słów! :pissed: Quote
Angelka2 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Maalwi napisał(a):Przperaszam, jeśli moj post bedzie za bardoz chaotyczny, ale jestem tak strasznie wkurzona,że ledwo wytrzymuję! :angryy: A więc wybrałam się na długi spacer z Bibi, wzięłam piłke, klikera i smakołyki, zapowiadała się super zabawa...po drodze spotkałam też koleżanki,więc jeszcze lepiej... Bibi sobie biega, nagle widze, idą z naprzeciwka 2 osboy, nie widziałam psa.Ale były jeszcze bardzo daleko, wiec Bibi biegała sobie luzem, nagle patrzę, z Zarośli wynurza się jamnik, wiec wołam Bibi podbiega, już prawei zaczepiłam smycz do obrozy, le zobaczyła jamniora i się wyrwała do niego. 2 Panie były od nas o jakieś 100 metrów, a Bibi przy nich jamnik na rekach się buldoczył do Bibi.. Wtedy te wredne babska zaczeły się drzeć ,że mam ją zabrać, kopiąc Bibi i wymachując nogami (ona nawet nie szczekała, ani nie skakała, op prostu była koło ich nóg!) ja krzyczę "JAK!" bo wiedziałam,ze jak podejdę to ucieknie, więc zaczęłam wołac ją. Dzięki bogu przybiegła i zapiełam jej smycz...No i isę zaczeło baby (przypuszcza,że matka i córka około 50 i 25 lat) zaczęły się na mnie drzeć, i obrażać tak mnie naskoczyły, krzyczały jedna przez drugą a az w końcu powiedziałam" Może już koniec tematu, skoro już łapałam psa!?" a ta młodsza"Gówniaro tak to sobie możesz mówić do swojej matki" wyzywały mnie od gówniar, szmaciar, oczywiście co chwila słowo ku..a. Mówiły,że zadzwonią na policję,że brak kultury,zaczeły gadac,jak mnie wychowali rodzice... Ja stwierdziłam,ze nie zamierzam stać jak łupia i słuchać tyh bzdetów wiec powiedziałam,że one własnie wykazują brak kultury,że są żałosne i śmiechu warte i poszłam dalej. Jak się odwróciłam to one się drą "Co się kur*a odwracasz!" A potem ewidentnie stały i na mnie czekały... To się nazywa miłość do psów! Jestem tak załamana tą sytuacją, co się robi z tych ludzi! Nie mam aż słów! :pissed: Jamnik byl odzwierciedleniem owych pań. Ja miałam wczoraj odwrotna sytuacje moja suczka była na smyczy, a biegła na nią suka w typie owczarka przed samym nosem zdążyłam ją zabrać, epitety cisnęły mi się na usta ale nie chciałam pokazywać mojemu psu zdenerwowania i poszłam. Ludzie są bezmózgowi niestety trzeba mieć oczy na około głowy no i ćwicz przywołanie. ;) Quote
immortal Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Masakraaa... Jakby taka **** kopnęła mi psa w takiej sytuacji nie wiem co bym zrobiła:angryy: Mam nadzieję że młoda nie będzie miała urazu do obcych przez tą sytuację a Ty nie przejmuj się wyzmiskami od takiego odpadu społeczeństwa, szkoda nerwów Quote
Maalwi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 Ja ogólnie wiem,że to moja wina i Bibi, Ale no niestety należę do takich osób,ze jak ktoś się zaczyna to nie pozostaję mu dłużna, w innej sytuacji, bym przeprosiła, wiem,ze Bibi jest łagodna i na pewno ona by nic nie zrobiła. Nie pisże już tego na forum ale z ich ust padły też inne słowa... Na mnie nie raz już biegł pies bez smyczy, no ale cóż jakoś nawet nigdy mi na myśl nie przyszło,zeby kogoś okrzyczeć, ja z natury jestem nie konfliktowy człowiek...Ale te baby przegieły. Ostro przegięły! Quote
mychaaaaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Ja to powołuję się na przepisy, że na terenach niezamieszkanych, nieruchliwych pies ma prawo być spuszczony ze smyczy. Bibi nie jest agresywna, więc nic im do tego. Nie mają monopolu na tereny spacerowe :roll: Malwina, nie przejmuj się. Oszołomów nie brakuje i szkoda z takimi wchodzić w dyskusję. Najpierw tacy idioci zniżą Cię do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem :roll: także najlepiej złapać psa i odejść, bez dyskutowania. Z debilami nie wygrasz niestety. Ale w sumie jakby mi ktoś psa kopnął zagroziłabym wezwaniem policji i postraszyłabym, że pies rasowy champion bla bla bla i mogą wypłacać odszkodowanie jeśli będzie miał uraz jakiś... takich buraków zazwyczaj to temperuje z lekka bo nie wiedzą co i jak z tymi psami rasowymi... Quote
Angelka2 Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Pewnie, że przegięły bo powinny się zwrócić do ciebie kulturalnie o zabranie psa, po za tym Bibi faktycznie wygląda tak strasznie że trzeba się bać ;) Ich pies też był spuszczony więc nie mają co dyskutować. Quote
Maalwi Posted August 5, 2011 Author Posted August 5, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ja to powołuję się na przepisy, że na terenach niezamieszkanych, nieruchliwych pies ma prawo być spuszczony ze smyczy. Bibi nie jest agresywna, więc nic im do tego. Nie mają monopolu na tereny spacerowe :roll: Malwina, nie przejmuj się. Oszołomów nie brakuje i szkoda z takimi wchodzić w dyskusję. Najpierw tacy idioci zniżą Cię do swojego poziomu a potem pokonają doświadczeniem :roll: także najlepiej złapać psa i odejść, bez dyskutowania. Z debilami nie wygrasz niestety. Ale w sumie jakby mi ktoś psa kopnął zagroziłabym wezwaniem policji i postraszyłabym, że pies rasowy champion bla bla bla i mogą wypłacać odszkodowanie jeśli będzie miał uraz jakiś... takich buraków zazwyczaj to temperuje z lekka bo nie wiedzą co i jak z tymi psami rasowymi... Racja, mogłam tak zrobić, no ale naprawde przez takich ludzi to aż mnie ściska. Ja bym im nagdała, nie byłabym w stanie ich olać ale prawde mówiąc, bałam się to było odludize one widac bojowo nastawione już telefon wyciągały,zeby ONE zadzwoniły na policję za to,ze Bibi biegała luzem! Angelka2 napisał(a):Pewnie, że przegięły bo powinny się zwrócić do ciebie kulturalnie o zabranie psa, po za tym Bibi faktycznie wygląda tak strasznie że trzeba się bać ;) Ich pies też był spuszczony więc nie mają co dyskutować. Był spuszczony,ale jak zobaczyły Bibi to na łapy wzięły... Quote
mychaaaaa Posted August 5, 2011 Posted August 5, 2011 Maalwi napisał(a):Racja, mogłam tak zrobić, no ale naprawde przez takich ludzi to aż mnie ściska. Ja bym im nagdała, nie byłabym w stanie ich olać ale prawde mówiąc, bałam się to było odludize one widac bojowo nastawione już telefon wyciągały,zeby ONE zadzwoniły na policję za to,ze Bibi biegała luzem! a niech dzwonią! na takich terenach pies ma prawo biegać bez smyczy pod nadzorem właściciela. Dostałyby upomnienie przez policję za wzywanie bez potrzeby. ;) Quote
Recommended Posts