Maalwi Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 [quote name='kajtuu']Łiii zobaczę Bibi na żywo !! :hurra: O , to z tym czesaniem nie wiedziałam. Bo nasza gubi praktycznie cały czas, co dwa tygodnie furminator , a codziennie lub co dwa dni zwykła szczotka :). Hmmm, a na wystawkę do Wrocławia nie jedziesz ?? ( 24-25 września ) Tak przeglądałam sobie jej galerię i natrafiłam na to zdjęcie : http://imageshack.us/photo/my-images/864/img0162f.jpg/ To można gdzieś kupić ? I mniej więcej za ile ? :) grzywki na szczeście wogóle włoska nie gubią :loveu: więc nie ma problemu tego, niektórzy robią, tak że np 1 w tygodniu czeszą i jest oki. Miałam jechać do Wro,ale teraz chcę skończyć jej mł chp. więc potrzebuję krajówek wiec Wrocław raczej odpada :) Można kupić,ale to akurat nie moje, tylko forumojej kolezanki z mojego miasta, Darii :)) Teraz jest w Hiszpanii,ale jak wróci to powiem,żeby napisała,gdzie to kupiła. A ten mały, rudy to jej grzywek, Luka ;) Quote
Saththa Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 Maalwi jak tak się Bibi czuje? czy wymioty już przeszły? Quote
taxelina Posted July 15, 2011 Posted July 15, 2011 http://img215.imageshack.us/img215/2528/img4022d.jpg Pieknie pozuje! :loveu: Quote
Maalwi Posted July 15, 2011 Author Posted July 15, 2011 Saththa napisał(a):Maalwi jak tak się Bibi czuje? czy wymioty już przeszły? Obie wróciłyśmy do zdrowia, dzięki za troskę ;) dzięki za komplementy :razz: Quote
Daga&Maks Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 http://img18.imageshack.us/img18/5339/zdjcie0110qx.jpg świetne tereny do biegania :) Quote
Saththa Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Maalwi napisał(a):Obie wróciłyśmy do zdrowia, dzięki za troskę ;) dzięki za komplementy :razz: no to się cieszę:) Quote
Maalwi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='dagaa111']http://img18.imageshack.us/img18/5339/zdjcie0110qx.jpg świetne tereny do biegania :) A to jest tylko niewielka część,tam można się zgubić ;) A teraz zdjecia Gdzie jest tata, gdzie jest tata? To jest :multi: Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Gdzie jest tata, gdzie jest tata? Mam tak samo :evil_lol: a co ot za obróżka bo nie moge sie dopatrzeć :P? Quote
Maalwi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='westie_justa']Mam tak samo :evil_lol: a co ot za obróżka bo nie moge sie dopatrzeć :P? To jest ten rogz, pisałam już o niej to ta obróżka, Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Aha rogz, 2cm? ładny pasowałby nam:eviltong: I zapraszamy do nas bo jeszcze nie byłaś :mad::evil_lol: Quote
Maalwi Posted July 16, 2011 Author Posted July 16, 2011 [quote name='westie_justa']Aha rogz, 2cm? ładny pasowałby nam:eviltong: I zapraszamy do nas bo jeszcze nie byłaś :mad::evil_lol: Nie byłam bo, mi opiekun blokuje Jakby ktoś nie wiedział co to jest to http://www.opiekun.pl/ nienawidze tego! ( Quote
Yuveza Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 Ojejku! to nasza galeria taka straszna:evil_lol: no trudno.... chyba że blog Ci sie otworzy;) Quote
bianka19 Posted July 16, 2011 Posted July 16, 2011 no, no ale macie ładną obróżkę. ;) opiekuna też macie fajnego. :evil_lol: Quote
kalyna Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 aha teraz już wiem co to za opiekun.. niby fajna rzecz, a jednak nie jest doskonała.... u mnie tak Ciap biega po samochodzie jak jedziemy i wtedy ja go trzymam. Bo to tylko tylko do weta w nagłych przypadkach...a w transporterze i tak siedzieć nie będzie..... Quote
Maalwi Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 kalyna napisał(a):aha teraz już wiem co to za opiekun.. niby fajna rzecz, a jednak nie jest doskonała.... u mnie tak Ciap biega po samochodzie jak jedziemy i wtedy ja go trzymam. Bo to tylko tylko do weta w nagłych przypadkach...a w transporterze i tak siedzieć nie będzie..... Bibi ma specjalne pasy, ale mimo najmniejszego rozmiaru są na nią za duże ... więc podczas jazdy leży na tylnym siedzeniu, ale coś ostatnio zaczęła się denerwować w samochodzie i histerycznie biegać po tylnym siedzeniu dysząc, nie wiem czemu. Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Maalwi napisał(a):Bibi ma specjalne pasy, ale mimo najmniejszego rozmiaru są na nią za duże ... więc podczas jazdy leży na tylnym siedzeniu, ale coś ostatnio zaczęła się denerwować w samochodzie i histerycznie biegać po tylnym siedzeniu dysząc, nie wiem czemu. Z tego co wiem można kupić Taki "pas" zakończony z jednej strony karabinkiem a z drugij strony "tą końcówką" co się wciska do pasów zapięcia;) I wtedy tylko pod szelki trzeba podpiąć;) Ja miałam kupić takie plus szelk iale zmieniłam auto na combi i już nie były potrzebne;) Quote
kalyna Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 ja gdzieś wyczytałam, że małe psy powinny w transporterkach jeździć, a duże co się nie mieszczą to w bagażniku przypięte :) a u nas co śmieszne w jednym samochodzie znalazłam taki pasek z końcówką do obroży i zniknął.... nie wiem gdzie się podział, czy uleciał, czy tata obciął bo mu przeszkadzał...a w drugim nie ma czegoś takiego :( więc mam teraz matę i cały tył dla psa jest, czyli Sonii :) Wtedy tylko 2 osoby mogą jechać i to przeważnie ja z mamą :D urok dużych psów :D Quote
Maalwi Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Saththa napisał(a):Z tego co wiem można kupić Taki "pas" zakończony z jednej strony karabinkiem a z drugij strony "tą końcówką" co się wciska do pasów zapięcia;) I wtedy tylko pod szelki trzeba podpiąć;) Ja miałam kupić takie plus szelk iale zmieniłam auto na combi i już nie były potrzebne;) No, no właśnie takie coś mam ,ale za duże te szelki są, do których się przypina pas, a zwykłych szelek nie przypne bo przyhamowaniu może się coś stać. Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Maalwi napisał(a):No, no właśnie takie coś mam ,ale za duże te szelki są, do których się przypina pas, a zwykłych szelek nie przypne bo przyhamowaniu może się coś stać. Aaa to widzisz nie zorientował się, ze o szelkach mówisz;) A Bibi urośnie ejszcze dużo? Może da radę gdzies zamówić takie na wymiar:) Quote
Maalwi Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Saththa napisał(a):Aaa to widzisz nie zorientował się, ze o szelkach mówisz;) A Bibi urośnie ejszcze dużo? Może da radę gdzies zamówić takie na wymiar:) Nie, Bibi już po 1 cieczce się zatrzymała :) Chyba sprzedam te szelki bo są tak duze,ze z nich wyłazi, Quote
Saththa Posted July 17, 2011 Posted July 17, 2011 Maalwi napisał(a):Nie, Bibi już po 1 cieczce się zatrzymała :) Chyba sprzedam te szelki bo są tak duze,ze z nich wyłazi, No to sprzedaj;) One jakies super specjalne są? Na wymiar zamów takie;) Quote
Maalwi Posted July 17, 2011 Author Posted July 17, 2011 Saththa napisał(a):No to sprzedaj;) One jakies super specjalne są? Na wymiar zamów takie;) Aj tam, nie wiem czy specjalne, kupiłam najmniejszy rozmiar w zoologu za 25 zł hahaha :D Quote
Recommended Posts