Joanna Karasiewicz Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Gratulacje strasznie się cieszę szkoda że nas tam nie było żeby głośno bić brawo Czekamy z niecierpliwością na fotki Gratulacje dla Lucusia równiez nie wiem gdzie znajduje sie wasza galeria wiec sorki Malwinka że u ciebie składam Gratulacje Zapraszam do galerii na fotki i na filmik za agility Quote
Maalwi Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Foto Hania & Tata Czika, cudnie tu wyszła :loveu: Lukaś: Nessi: Quote
Maalwi Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Przygotowania przed wyjściem na ring Luka książe :eviltong: Kłusik Quote
Maalwi Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Kłusik Suki młodzież Ocena na stoliku Statyka Radość z wygranej hihihi ;) Quote
kalyna Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Maalwi']Wystawa Gorzów 2011 Ocena: Doskonała Medal złoty lokata I/III Zwycięzca młodzieży suki BOB junior Nominacja na finały Opis: Dobrej wielkości, o dobrej głowie, zgryz prawidłowy, dobrze osadzone i uniesione ucho, prawidłowa linia grzbietu, dobre ukątowanie kończyn, bardzo dobra w ruchu Jestem dumna z małej spisała się Świetnie! :loveu: Dopiero wróciłam A Bibi wzbogaciła się o ortalion :eviltong:[/QUOTE] pięknie :) brawo dla Ciebie i Bibi :) no i Bibi dostała prezent za takie ładne pokazanie się :) i fotki fajne są :) i prawie same Grzywki :) Quote
Maalwi Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 Asia vs. Nessi Baxter heheh i znów wielka radość :multi: Quote
Maalwi Posted July 3, 2011 Author Posted July 3, 2011 I jesczze kłus i Bibcia Wiecej mi się nie chce dziś wrzucać, idę spać ;) Quote
Polari Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Fotki nie wyświetlaja mi się. :( Ale wielkie gratulacjię za wynik. :-D Quote
*Magda* Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 [quote name='Maalwi']Wystawa Gorzów 2011 Ocena: Doskonała Medal złoty lokata I/III Zwycięzca młodzieży suki BOB junior Nominacja na finały Opis: Dobrej wielkości, o dobrej głowie, zgryz prawidłowy, dobrze osadzone i uniesione ucho, prawidłowa linia grzbietu, dobre ukątowanie kończyn, bardzo dobra w ruchu Jestem dumna z małej spisała się Świetnie! :loveu: Dopiero wróciłam A Bibi wzbogaciła się o ortalion :eviltong:[/QUOTE] Gratulacje. Bardzo się cieszę z Waszego sukcesu :multi: Quote
Joanna Karasiewicz Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 http://img835.imageshack.us/img835/8387/p1180193.jpg Tu Bibiana wyszła przepieknie fotki Luki sliczne wygląda dokładnie jak Kolo w tym wieku i ta biała plamka na pyszczku miodzio aż chciało by sie go miziac i miziać Daria slicznie razem wygladacie Quote
justa43 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Super zdjęcia i moja białaska się załapała podkradam jej fotkę. Jeszcze raz OOOOGROMNE GRATULACJE dla was dziewczyny. Quote
Natalia&Cody Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Gratuluję jeszcze raz ! :loveu: Przecież to było wiadome, że Bibi wygra. :D Quote
Maalwi Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 Dziękuję bardzo wszystkim! Ja się bardzo ciesze,że Bibczisi tak dobrze idzie :loveu: A teraz Queściu ( fot. Daria) I zdjecie które mnie rozwaliło, każdy na tym zdjęciu, nawet psy mają bardzo wyjściowe miny :evil_lol: Quote
Av. Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Haha, wszystko dopełnia jeszcze pan Ostrowski z tyłu :D Jej, ale wyszłam na tym zdjęciu XD Quote
AnAn Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 świetnie! Gratuluję wygranej! Swoją drogą, w jakim wieku jest teraz Bibi? Quote
Maalwi Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 [quote name='Av.']Haha, wszystko dopełnia jeszcze pan Ostrowski z tyłu :D Jej, ale wyszłam na tym zdjęciu XD[/QUOTE] Hshaha popatrz na minę tej pani na 3 planie :D AnAn, Bibi bedzie mieć 11 miesięcy 20 lipca ;) Quote
Polari Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Super miny. :-D Psy, wy i ta pani. :-D Ja też sądziłam że Bibi jest trochę starsza. Quote
Maalwi Posted July 4, 2011 Author Posted July 4, 2011 A co, wygląda na starszą? W sierpniu kończy roczek ;) Quote
Recommended Posts