Iza. Posted June 5, 2011 Posted June 5, 2011 Gratulacje!! A mojego Buenoska nie ma na fotach ? :( Quote
Maalwi Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 Iza. napisał(a):Gratulacje!! A mojego Buenoska nie ma na fotach ? :( No właśnie nie... mój tata nie zrobił, bo ja wogóle aparatu nie miałam w rękach Quote
Natalia&Cody Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Trzeba było je wszystkie spuścić, żeby sobie razem pobiegały wtedy byłby dopiero efekt. :D Quote
Maalwi Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 To teraz Bibi :eviltong: http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view¤t=P1170857.mp4&newest=1 http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view¤t=P1170860.mp4 Quote
Maalwi Posted June 6, 2011 Author Posted June 6, 2011 I która to Bibi? :eviltong: http://s1096.photobucket.com/albums/g328/maalwi1/?action=view¤t=P1170851.mp4 Quote
Polari Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 No to gratki! :multi: Bardzo ładnie Bibi i tobie poszło. ;) Mysza jakoś krów nie miała okazji zobaczyć ale konie w lesie obszcekuję. ( Straży konnej ) Dużo grzywek było, więc naprawdę gratuluję za drugą lokatę. :-D E, tam łatwo poznać która to Bibi...ta ładniejsza! :loveu: :loveu: A na wystawie kupiłaś jakiś gadżet dla Bibi? :cool3: Quote
mychaaaaa Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Malwinko, jeszcze raz gratulacje! Bibi prezentowała się bardzo, bardzo ładnie :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Malwinko dzięki za uchwycenie Kaya pewnie sobie fotki zabiorę podziękuje tacie. Tak poza tym pokazałyście się bardzo ładnie, szybko w końcu poszliście wiec kika rad. Uśmiechaj się więcej i mów dużo do Bibi ona wtedy pewniejsza będzie sama tym samym się odstresujesz, ustawiając mała nie zapominaj że należy tylne łapki trochę odstawić aby dupka w górze nie została poza tym wszystko było super i jestem z was bardzo dumna, fajnie że się poznałyśmy i mam nadzieje że Kayetanek ci się podobał. Zapomniałam oddać spineczki za którą bardzo dziekuję Jeszcze raz DUŻE BRAWA Quote
Jaga. Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 brawo brawo brawo :loveu::loveu::loveu: fajną miałaś minę jak usłyszałaś że Bibi druga :cool3: bardzo się zmieniła od Drzonkowa, na plus :loveu: Quote
kalyna Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 A ja jestem zachwycona Waszymi Grzywkami.. i mimo, że nie byłam przy samym ringu to bacznie śledziłam z trybun i moooocno trzymałam kciuki i widzę, że bardzo się przydały... a ten upał był straszny, więc i tak świetnie sobie psiaki poradziły :) i też się cieszę, że Was poznałam :) Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 6, 2011 Posted June 6, 2011 Zapraszam do swojej galerii na zdjecia z wystawy kilka ich wyszło, mnie równiez było miło Cie poznać no i Kayo smaczki jadł wiec troszke go przekupiłaś hi hi Quote
Maalwi Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):Malwinko dzięki za uchwycenie Kaya pewnie sobie fotki zabiorę podziękuje tacie. Tak poza tym pokazałyście się bardzo ładnie, szybko w końcu poszliście wiec kika rad. Uśmiechaj się więcej i mów dużo do Bibi ona wtedy pewniejsza będzie sama tym samym się odstresujesz, ustawiając mała nie zapominaj że należy tylne łapki trochę odstawić aby dupka w górze nie została poza tym wszystko było super i jestem z was bardzo dumna, fajnie że się poznałyśmy i mam nadzieje że Kayetanek ci się podobał. Zapomniałam oddać spineczki za którą bardzo dziekuję Jeszcze raz DUŻE BRAWA Asiu, dziękuję za rady i na wystawie i tutaj napisane, jak się ma małe doświadczenie w wystawianiu,to są one bardzo przydatne. też sie cieszę,że Cię poznałam. A Kay taki wcale aż nie jest bojaźliwy ,myślałam,że będzie gorzej. ;) * Jaga, a jaką miałam minę? :eviltong: Quote
kalyna Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 [quote name='Joanna Karasiewicz']Zapraszam do swojej galerii na zdjecia z wystawy kilka ich wyszło, mnie równiez było miło Cie poznać no i Kayo smaczki jadł wiec troszke go przekupiłaś hi hi a potem prowadziłam go do samochodu, ładnie szedł ale jednak trzymał się Pana, cobym go do swojego domu nie wzięła :) ale chwilami stawał i się odwracał, bo szukał mamusi :) żeby o Tobie nie zapomnieć :) I miał taką fajną sierść, taka puchatą i milusią :) i mimo wszystko chciał być głaskany, ale na kolanka niee :) trochę trzymał dystans, ale za smaczki był w stanie bliziutko przyjść :D Kay :loveu: no i zapomniałam pogratulować :) bo pięknie się prezentował :) trochę widziałam, bo kukałam :D no i następna wystawa to pewnie będzie Doskonała, bo ciągle pracujecie :) ** i fotki :loveu: Quote
justa43 Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Jaga a w Drzonkowie to Bibi była jaka? na minus no aż tak bardzo się nie zmieniła to chyba zależy kto patrzy :) Malwinko ogromne gratulacje jestem szczęśliwa że tak pięknie wam poszło. troszkę więcej pewności siebie na ringu i będzie ok jeszcze parę wystaw i nabierzecie wprawy na ringu. BRAWO! Quote
am-elle Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Tak tak brawo !!! 2 lokata w takiej stawce to wielki sukces :) Potrzeba wam więcej pewności siebie i mała będzie śmigać zawodowo :evil_lol: Quote
Jaga. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 Maalwi napisał(a): Jaga, a jaką miałam minę? :eviltong: jakbyś się miała ze szczęścia rozpłakać za chwilę ;) justa43 napisał(a):Jaga a w Drzonkowie to Bibi była jaka? na minus no aż tak bardzo się nie zmieniła to chyba zależy kto patrzy :) tak na minus :eviltong::eviltong: Justyna sama widziałaś jak w drzonkowie Bibi szła po ringu jakie wyprawiała dzikie skoki a jak szła w Lesznie - to nie jest duża zmiana? jak dla mnie ogromna i nie widzę powodu żeby Malwinie nie pogratulować pracy nad panienką. Twoje aluzje są o tyle śmieszne co niedorzeczne - po Drzonkowie pisałam, że Bibi jest śliczna - bo jest. kupa ludzi jechała po miocie B że brzydkie że wielkie, że mają fatalne charaktery, ja zawsze mówiłam że Bibi i Bakster mi się bardzo podobają, bo to prawda. widzę że mówiłam to zupełnie niepotrzebnie - od dziś wypowiadam się tylko na temat swoich psów, reszta dla mnie nie istnieje. widziałaś mnie w Lesznie, jak miałaś jakieś żale trzeba było podejść i powiedzieć, a nie wypisujesz u Malwi na wątku takie bzdety Quote
mychaaaaa Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 A mi się wydało, że Justyna akurat w tym wypadku żartuje :eviltong: ale może ja to źle zinterpretowałam :eviltong: Quote
Maalwi Posted June 7, 2011 Author Posted June 7, 2011 Dziękuję za gratulacje, medal sobie wisi już na moim biurku ; ) Byłam specjalnie u mojej nauczycielki od j. ang. żeby przetłumaczyła mi opis. Oto i on. Niestety cała jedna linijka jest napisana tak nie czytelnie,ze nikt się nie mozę doczytać. Ocena: Dobra głowa, oczy,uszy, pysk, szyja mogła by być dłuższa , dobre ramiona (barki?) wystarczająco rozwinięta jak na swój wiek... Quote
Jaga. Posted June 7, 2011 Posted June 7, 2011 bardzo ładny opis ja też mam ten problem, tak nabazgrane że nie mogę się rozczytać w niektórych momentach co i jak Quote
Recommended Posts