Jaga. Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 [quote name='Joanna Karasiewicz']jak przekonasz kaya do siebie to nie da ci zyć hi hi potwierdzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Goldie na pewno da się wymiziać, dostaniesz ją na rączki i będziesz mogła sobie wymiętolić :loveu: cieszę się że się poznamy :) http://img6.imageshack.us/img6/3820/p1170662.jpg czyżby autor tych super fotek się ujawnił? Quote
kalyna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 AAA ja już się nie mogę doczekać :) i nie mogę zapomnieć porobić im fotek :) Quote
*Magda* Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 kalyna napisał(a):AAA ja już się nie mogę doczekać :) i nie mogę zapomnieć porobić im fotek :) Jak będziesz je mietolić, to jak będziesz robić zdjęcia? :D Quote
Iza. Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 magdabroy napisał(a):Jak będziesz je mietolić, to jak będziesz robić zdjęcia? :D zdjęcia porobi przed oceną, bo wtedy miętolić nie wolno :P Quote
kalyna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 magdabroy napisał(a):Jak będziesz je mietolić, to jak będziesz robić zdjęcia? :D :cool3: przed ich wyjściem na ring będę robić fotki, a po pokazaniu się miętolić :D no chyba, że ktoś zrobi mi z nimi fotki :loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 kalyna napisał(a)::cool3: przed ich wyjściem na ring będę robić fotki, a po pokazaniu się miętolić :D no chyba, że ktoś zrobi mi z nimi fotki :loveu: Ja ja bardzo chetnie fotki porobie o ile mąz mnie nie będzie ciagna do domciu Quote
*Magda* Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):Ja ja bardzo chetnie fotki porobie o ile mąz mnie nie będzie ciagna do domciu Z mężem trzeba krótko :D Nie on decyduję kto rządzi w domu :D:D:D Quote
psyja Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 ale Wam już wszystkim spotkanka zazdroszcze!!! a w sumie to zazdrościmy z Ulinkiem hihi Quote
kalyna Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 magdabroy napisał(a):Z mężem trzeba krótko :D Nie on decyduję kto rządzi w domu :D:D:D czyżbyś Magda pisała o własnej autopsji? psyja napisał(a):ale Wam już wszystkim spotkanka zazdroszcze!!! a w sumie to zazdrościmy z Ulinkiem hihi ja Wam zazdrościłam spotkania w Radomiu :) Quote
*Magda* Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 kalyna napisał(a): czyżbyś Magda pisała o własnej autopsji? To zależy od sytuacji :D Fakt jest taki, że czasem "rządzę" ja, a czasem "rządzi" on. Takie uroki małżeństwa ;) Ale nigdy nie żałowałam tej decyzji :p Quote
Saththa Posted May 28, 2011 Posted May 28, 2011 http://img89.imageshack.us/img89/7368/p1170696.jpg Mokra ale szczesliwa psica :loveu::) Pozdrawiamy i wciąż czytamy na bieżaco tylko nic ciekawego nie mamy do powiedzenia w zwiazku z tym siedzimy cicho :evil_lol: Quote
Maalwi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 [quote name='Jaga.']potwierdzam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Goldie na pewno da się wymiziać, dostaniesz ją na rączki i będziesz mogła sobie wymiętolić :loveu: cieszę się że się poznamy :) http://img6.imageshack.us/img6/3820/p1170662.jpg czyżby autor tych super fotek się ujawnił? I owszem :) Fotki robi tez moja mama,ale jej nie ma na zdjeciach ;) * Kalyna! Ja dla Bibi wezmę paluszki krabowe i ci dam, to zobaczysz, ona już będzie cała twoja,da sie za nie zabić :D * Pamiętajcie,że mój tata też ma aparat i tez bardzo lubi robić zdjęcia! :) * Saththa- fajnie że zaglądasz : )) Również z małą pozdrawiamy Quote
Iza. Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 kalyna napisał(a): ja Wam zazdrościłam spotkania w Radomiu :) Oj tam, to nie trzeba zazdrościć tylko tak jak ja być i tu i tu haha :P Malwi, Twój tato robi świetne fotki, mam nadzieje że mój Buenosek się załapie :loveu: Quote
Maalwi Posted May 29, 2011 Author Posted May 29, 2011 Iza. napisał(a):Oj tam, to nie trzeba zazdrościć tylko tak jak ja być i tu i tu haha :P Malwi, Twój tato robi świetne fotki, mam nadzieje że mój Buenosek się załapie :loveu: Załapie się,załapie ;) A mnie dobiło to,że tata w Drzonkowie robił zdjecia wszystkim grzywkom prócz Johnnemu :D Quote
kalyna Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 taaa a na końcu rąk do głaskania i miętolenia mi zabraknie :D Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 kalyna napisał(a):taaa a na końcu rąk do głaskania i miętolenia mi zabraknie :D oj tam oj tam nie zabraknie hi hi Quote
mychaaaaa Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 [quote name='psyja']ale Wam już wszystkim spotkanka zazdroszcze!!! a w sumie to zazdrościmy z Ulinkiem hihi Ania, masz mnie!! I Ize :loveu: hahaha http://img6.imageshack.us/img6/3820/p1170662.jpg hahah ja tu widzę gwiazdorską minę w samym centrum ;) Quote
Jaga. Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 kalyna napisał(a)::cool3: przed ich wyjściem na ring będę robić fotki, a po pokazaniu się miętolić :D no chyba, że ktoś zrobi mi z nimi fotki :loveu: Goldinię możesz miętolić i przed i po - to nie lalka wystawowa, nic jej nie będzie ;) byleby nie przed samym wejściem hihi ;) aparat biorę a jakże może uda mi się foty porobić Quote
am-elle Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 to ja się też piszę na miętolenie hihi Goldi :loveu: Quote
Joanna Karasiewicz Posted June 1, 2011 Posted June 1, 2011 A moze zamiast psy wystawiac bedziemy je mietolic hi hi Wiecie że kayo w swojej klasie na 7 psów tylko on jest pp Moze sedzia go doceni Quote
FredziaFredzia Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 No właśnie zawsze mnie zastanawia, czemu nie rozdzielą grzywaczy na pp i hl. Czy to nie problem jak są same pp i 1 hl? Quote
mychaaaaa Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 FredziaFredzia napisał(a):No właśnie zawsze mnie zastanawia, czemu nie rozdzielą grzywaczy na pp i hl. Dokładnie! Niektóre rasy dzielą na kolory nawet a tutaj dwa w sumie bardzo różniące się typy oceniane są razem... moim zdaniem powinny być oceniane osobno, zastanawia mnie dlaczego tak nie jest... Quote
Iza. Posted June 2, 2011 Posted June 2, 2011 mychaaaaa napisał(a):Ania, masz mnie!! I Ize :loveu: hahaha Właśnie, właśnie :razz: Malwina, daj jakieś nowe foteczki Bibi :cool3: Już nie mogę się doczekać Leszna! Duuuużo grzywków będzie :loveu: Jak mnie zobaczysz, to podejdź, nie wstydź się :P, bo ja to mogę nie zauważyć haha Quote
Recommended Posts