Maalwi Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Więcej zdjęć na poprzedniej stornie :) No nie zapinaj mnie jesczze! Oo! zamek z piasku! Trzeba go zburzyć! Ale ćwiczeń w staniu też nie zabrakło : ) Quote
Polari Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Ha, ha jak fajnie się ustawia do tego wiatru. :-D Joanna moje też by tak robiły. ;) Ja w wakacjię chyba będe jechała nad morze. :) Ale ty nie dobra. :-D Zapraszam do galerii, bo nowe fotki a ty nic. :mad: Bo będzie FOCH! :evil_lol: Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Polari napisał(a):Ha, ha jak fajnie się ustawia do tego wiatru. :-D Joanna moje też by tak robiły. ;) Ja w wakacjię chyba będe jechała nad morze. :) Ale ty nie dobra. :-D Zapraszam do galerii, bo nowe fotki a ty nic. :mad: Bo będzie FOCH! :evil_lol: Chetnie odwiedze tylko gdzie Cie szukać bo chyba nie na grupie grzywek ;) Quote
*Magda* Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 [quote name='darii_iia'] http://img715.imageshack.us/img715/9021/122bk.jpg Bibi uprawia boks? :p Quote
mychaaaaa Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 http://img59.imageshack.us/img59/2494/1120je.jpg Bibi chyba powinna mieć bardziej odstawione tylne łapy ;) Quote
Maalwi Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 [quote name='mychaaaaa']http://img59.imageshack.us/img59/2494/1120je.jpg Bibi chyba powinna mieć bardziej odstawione tylne łapy ;) No niestety ciągle tak jest,ze jest ok ustawiona a jak nadchodzi zdjęcie to wychodzi koszmarnie,albo po prostu beznadziejnie ją ustawiam :roll: Quote
mychaaaaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Maalwi napisał(a):No niestety ciągle tak jest,ze jest ok ustawiona a jak nadchodzi zdjęcie to wychodzi koszmarnie,albo po prostu beznadziejnie ją ustawiam :roll: Eeee tam, kwestia wyćwiczenia :) ja czasem Lailę tak dla jaj ustawiam i już są postępy :eviltong: Quote
psyja Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Malwina najlepiej ustawiaj ją przed lustrem - sama zobaczysz czy to Ty ją źle ustawiasz czy to ona się tak brzydko wykręca. i co byś nie zobaczyła, to przed lustrem można super sobie wyćwiczyć;) nabierzesz ogólnej pewności w ustawianiu jej, wręcz wejdzie Ci w to w ręce:eviltong: wtedy będzie 0 problemu z ustawianiem na ringu czy bez lustra. ja sie właśnie w ten sposób nauczyłam, a jak oglądam do tej pory kiedy ustawiałam go bez wyczucia to aż sie za głowe łapie hahaaha Quote
Maalwi Posted May 26, 2011 Author Posted May 26, 2011 psyja napisał(a):Malwina najlepiej ustawiaj ją przed lustrem - sama zobaczysz czy to Ty ją źle ustawiasz czy to ona się tak brzydko wykręca. i co byś nie zobaczyła, to przed lustrem można super sobie wyćwiczyć;) nabierzesz ogólnej pewności w ustawianiu jej, wręcz wejdzie Ci w to w ręce:eviltong: wtedy będzie 0 problemu z ustawianiem na ringu czy bez lustra. ja sie właśnie w ten sposób nauczyłam, a jak oglądam do tej pory kiedy ustawiałam go bez wyczucia to aż sie za głowe łapie hahaaha No,tylko w tym problem,że nie mam lustra takiego, żeby sięgało do ziemii ;) I dzięki za rady dziewczyny : ) Quote
mychaaaaa Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Maalwi napisał(a):No,tylko w tym problem,że nie mam lustra takiego, żeby sięgało do ziemii ;) I dzięki za rady dziewczyny : ) Trzeba zdjąć jakieś lustro ze ściany i postawić ;) Quote
Iza. Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Maalwi napisał(a):No,tylko w tym problem,że nie mam lustra takiego, żeby sięgało do ziemii ;) I dzięki za rady dziewczyny : ) Możesz pod lustrem postawić stolik ;) Ja w domu Buenosa ustawiam przy... piekarniku :evil_lol: Piekarnik mam z lusterkiem i super mi się do niego ustawia. Quote
Jaga. Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 no i zawsze możesz go ustawiać na pieczonego kuraka... albo CIASTO.... hahahha... to się nazywa upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;-P Quote
Iza. Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Jaga. napisał(a):no i zawsze możesz go ustawiać na pieczonego kuraka... albo CIASTO.... hahahha... to się nazywa upiec dwie pieczenie na jednym ogniu ;-P hahahaha zupełnie o tym nie pomyślałam, dzięki za pomysł :evil_lol: Quote
*Magda* Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Iza. napisał(a):hahahaha zupełnie o tym nie pomyślałam, dzięki za pomysł :evil_lol: To kiedy próbujemy pieczonego grzywka? :D Quote
Maalwi Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 magdabroy napisał(a):To kiedy próbujemy pieczonego grzywka? :D hehehe ale nie mojego grzywacza ;) Quote
Joanna Karasiewicz Posted May 27, 2011 Posted May 27, 2011 Malwi jak tam przygotowania do Leszna? My juz doczekac sie nie możemy przed nami wchodzi ok 40 psów wiec spieszyc za bardzo sie nie trzeba Quote
Maalwi Posted May 27, 2011 Author Posted May 27, 2011 Joanna Karasiewicz napisał(a):Malwi jak tam przygotowania do Leszna? My juz doczekac sie nie możemy przed nami wchodzi ok 40 psów wiec spieszyc za bardzo sie nie trzeba A przygotowania dobrze, codziennie na ringówce biegamy : ) Zamierzam małą wsadzic do super creama za pare dni chociaż w sumie to dzisiaj Bibi kąpałam i jestem zachwycona jej włosem :) Orientujesz się moze,cyz jest już lista psów zgłoszonych do leszna?? Quote
Recommended Posts