Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Ooo przepraszam! Grzywacze były psami pracującymi! Pływały na statkach i grzały łóżka marynarzom! :diabloti: a inne ciężko harowały na dworach zabawiając arystokrację :evil_lol: jakieś zastrzeżenia?

ojj to strasznie ciężka praca :lol: ale niektórzy mieli gorzej :lol:

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kalyna napisał(a):
ojj to strasznie ciężka praca :lol: ale niektórzy mieli gorzej :lol:

no wiesz, "żadna praca nie hańbi" :evil_lol: weź i ogrzej takiego brudnego spoconego marynarza :roll: bleee :eviltong:

Posted

kalyna napisał(a):
zapomniałaś dodać, że to pies do towarzystwa :) a nie pracujący :)

powiedz to mojemu pracocholikowi :eviltong:

mychaaaaa napisał(a):
Ooo przepraszam! Grzywacze były psami pracującymi! Pływały na statkach i grzały łóżka marynarzom! :diabloti: a inne ciężko harowały na dworach zabawiając arystokrację :evil_lol: jakieś zastrzeżenia?

mychaaaaa napisał(a):
no wiesz, "żadna praca nie hańbi" :evil_lol: weź i ogrzej takiego brudnego spoconego marynarza :roll: bleee :eviltong:

buahahahaha :diabloti:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

hiihihi własnie :D Biedne grzywacze ;p

Posted

Dzisiaj Bibi na czas świąt została w domu,mieliśmy potem wyrzuty, Wiec postanowilismy isć z rodzicami na dłuugi spacer z Bibi. Wyszalała się jak nigdy, a ja znalazłam nowe,cudne miejsce. Do tego,podczas spaceru odkryliśmy ogrooomne mrowisko, i pożar..
Dzisiaj wrzucę dużo fotek ze spaceru i filmik ze sztuczkami! :)
*
Dzisiaj Bibi musiała zostać w domu,bo u mojej rodziny jest cocker spanielka,która ostatnio warczała i rzucała się na Bibi, ogólnie obie mają dominujący charakter. Jutro jednak również jedizemy do tej rodziny a nie mamy serca zostawiać Bibi. Co zrobić,zeby to spotkanie przebiegłoo bez komplikacji?

Posted

ja bym nie brała. sama kupe lat miałam (i w sumie nadal mam tylko że z rodzicami mieszka) sukę dominantkę i wiem jak to jest, u nas jeszcze (od biedy) suka uległa mogła być ale dominująca? w żadnym wypadku, zeżaraby ją

Posted

Miałam podobny problem - skonczylo sie to niestety okropnie - może i suczki polubily sie na obcym terenie, ale gdy moja weszła do domu Nuki no to niestety skonczylo sie to wielkim atakiem, bijatyką i gryzieniem, na szczescie obeszlo się bez ran tylko wyrwane kępy siersci i tak niestety do moich dziadków z psem nie chadzam bo wiem ze by się zagrzyzły.

Posted

No wiec obiecane fotki :)
Na początku moje miejsce które znalazłam,jest totalnie odludne :cool3:

A teraz Bibi żrąca korzeń ;D

Na razie nie wstawiam Fotek Bibi bo ich nie mam (tata zgrał zdjecia tlyko z jednego aparatu :/) ale w południe powinny być. :)

Posted

Bibi bez głowy :evil_lol:

Aaa ! znalazłam zdjecia Bibi z jej tatą,Questem z 31 styczina:)
Zobaczcie na jej włos wtedy i teraz :D

Queściu (wyczochrany przez moją rodzinkę :diabloti:)

Ja,Bibi i Quest :eviltong:

Posted

Fajne tereny :)
ja byłam wczoraj u kuzyna i jakie tam są tereny.. wooooow, ale nikt tam z psem na spacer nawet nie chodzi, a niech żałują, bo nawet ja zazdroszczę, same pola i lasy, a w oddali jakieś pojedyncze domki i droga, którą rzadko ktoś jedzie :)
http://img9.imageshack.us/img9/7581/2011013117965.jpg jak ona śmiesznie troche wygląda, bo uszka oklapnięte i jak taka mała sierotka.. :D nie to co teraz :)

Posted

Bibi w bio groomie wygląda bosko ;) musiałabyś zobaczyć Goldie w bio groom :D
ale z Ciebie ładna dziewczyna rośnie :) to mi się bardzo podoba http://img193.imageshack.us/img193/9431/2011013117973.jpg
http://img535.imageshack.us/img535/3557/2011013117968.jpg jaki uśmiech :D chyba mu się podobało czochranie :D
ale fantastyczne tereny znaleźliście, gdybym ja takie miała.... to można i stado psów mieć hihi ;)
Bibi super włos rośnie, dogania tatusia :)

Posted

Dzięki Jaga :D
A ty jak będizesz po wystawie ze mną na spacerze i psiakami to pójdziemy tam w te tereny i to dopiero bedize zabawa (bo mam nadzieję,że psiaki a zwłasczza Goldek i Bibi się polubią :eviltong:)A masz aparat,prawda?No,to jesczze jedna fotka moja i Bibi :)
Te zdjecia by mój Tata

Posted

No, no naprawdę ładna dziewczyna z Ciebie i jeszcze te włosy... :loveu: Bibi sierść wygląda teraz superaśnie. :-D Ale ty tereny spacerowe masz. Ja mam obok las, pełno parków no ale w parkach ludzi pełno a w lesie zwierzyna za którą psiaki biegają. :roll:

Posted

jak pięknie :loveu: mam aparat, zrobimy super sesyjkę :) Goldie raczej lubi psy, z Asi psami się dogadywała fajnie, może trochę ją przytłaczało że to faceci ale szalała równo

tak sobie oglądam i oglądam i muszę przyznać że Twój Tato robi świetne zdjęcia :)