Jump to content
Dogomania

Galeria Bibi- czyli świat w kolorach black&white

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Polari napisał(a):
Oj, dzięki. : * Nie sądziłam że dogomania mnie tak wciągnie... :crazyeye: A wiesz że chyba już mnie zaraziłyście grzywkami? Ostatnio nawet się zastanawiałam czy oprócz cockiera nie chciałabym grzywka...:cool3: Moja ciocia ma z 6 grzywków.

szybko jak po jednym dniu :cool3: ja tam kozak jestem i tak szybko nie uległam :)
a co do grzywków to mimo, że będą mi się podobać to nie kupię, bo na serio ja się boję tego golenia mordek... bo ja się wierci i kręci to kicha... dla bezpieczeństwa ich nie wezmę :)

Posted

kalyna napisał(a):
szybko jak po jednym dniu :cool3: ja tam kozak jestem i tak szybko nie uległam :)
a co do grzywków to mimo, że będą mi się podobać to nie kupię, bo na serio ja się boję tego golenia mordek... bo ja się wierci i kręci to kicha... dla bezpieczeństwa ich nie wezmę :)

Kalyna, ale tylko na początku pies się kręci i długo to trwa. Obecnie Laila grzecznie stoi i golenie pyszczka to może 2 minuty ;)

Posted

mychaaaaa napisał(a):
Kalyna, ale tylko na początku pies się kręci i długo to trwa. Obecnie Laila grzecznie stoi i golenie pyszczka to może 2 minuty ;)

ale wy jesteście uparci :) na wszystkie moje argumenty macie kontrargumenty.... :placz:

Posted

mychaaaaa napisał(a):

O kuuurde to Bibi to jakiś wybryk natury bo ona się ciagle kręci i wierci :D albo jest spokojna a nagle z wielkim impetem odwraca głowę :D

Posted

kalyna napisał(a):
ale wy jesteście uparci :) na wszystkie moje argumenty macie kontrargumenty.... :placz:

hihi trzeba się jakoś wybraniać :eviltong:

Posted

Ot tak trzyma grzywki bo je kocha. :loveu: Nie po jednym dniu tylko po dwóch... Ja się nie boję obcinania, tylko muszę się podszkolić u cioci. :lol:

Posted

Polari napisał(a):
Ot tak trzyma grzywki bo je kocha. :loveu: Nie po jednym dniu tylko po dwóch... Ja się nie boję obcinania, tylko muszę się podszkolić u cioci. :lol:

Nie ma czego się bać :)
całą pielęgnację rekompensuje grzywkowy charakter :loveu:

Posted

ania90 napisał(a):
duzo os sie zaraza grzywkami przez was:)

No... Bardzo dużo! :lol: Ale najwięcej przez Paulinę, bo Paulina zaraziła Malwinę a teraz obydwie zarażają. :razz:

Posted

Cudowna jest:loveu:
Ja się na szczęście grzywkami od was nie zarażę.
Mam swoje kundlice i na razie mi one wystarczają. Jednak w przyszłości marzy mi się jakiś rodowodowy psiak którego mogłabym wystawiać. Co do rasy to jeszcze nie mam pojęcia bo zbyt dużo mi się podoba.

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Cudowna jest:loveu:
Ja się na szczęście grzywkami od was nie zarażę.
Mam swoje kundlice i na razie mi one wystarczają. Jednak w przyszłości marzy mi się jakiś rodowodowy psiak którego mogłabym wystawiać. Co do rasy to jeszcze nie mam pojęcia bo zbyt dużo mi się podoba.

hahah masz rację na razie :diabloti:
hmm jak nie wiesz jaka rasa to grzywek :D

Posted

Na pewno jakaś mała rasa. Choć serce oddałam jednej dużej rasie ale trzeci psiak w bloku i na dodatek duży to przegięcie według mnie. Nie wykluczam grzywacza, bardzo podobają mi się te łysiutkie:)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):
Na pewno jakaś mała rasa. Choć serce oddałam jednej dużej rasie ale trzeci psiak w bloku i na dodatek duży to przegięcie według mnie. Nie wykluczam grzywacza, bardzo podobają mi się te łysiutkie:)

Za to ja jestem coraz bardziej zakochana w powderkach :) najlepiej to bym chciała mieć w przyszłości po jednym psie (pp i hl) i po jedej suczce (pp i hl)

Posted

Kasi i Lena napisał(a):

mam identyczny problem z wyborem rasy :) po prostu masakra, bo nie umiem zdecydować się na jedną rasę..
A jakiej rasie oddałaś serce jeśli można wiedzieć? bo ciekawa jestem :)
http://img843.imageshack.us/img843/6373/2011022018097.jpg ale ładny ten pyszczek zarośnięty jest :) tak wygląda jak typowy piesek z takim pyszczkiem :)

Posted

Kurcze, kiedyś jak ktoś mi mówił o grzywaczu, to pierwsza myśl była "co za paskudny pies":-o Ale ostatnio, jak oglądam Twoją Bibi albo Lailę od Pauliny, to stwierdzam, że te psiaki podobają mi się coraz bardziej :p

Posted

magdabroy napisał(a):
Kurcze, kiedyś jak ktoś mi mówił o grzywaczu, to pierwsza myśl była "co za paskudny pies":-o Ale ostatnio, jak oglądam Twoją Bibi albo Lailę od Pauliny, to stwierdzam, że te psiaki podobają mi się coraz bardziej :p

Ja też tak miałam,nawet nie brałam grzywacza jako psa,nawet ani razu o nim nie myślałam a tu nalge wielka miłość :) i nie chcem już innej rasy... no chyba że wilczarza irlandzkiego bo od zawsze straaaasznie mi isę podobają :)

Posted

magdabroy napisał(a):
Ja raczej się na grzywacza nie zdecyduję. Uwielbiam DUŻE psy :p

hehe ja też :) no chyba, że nie będę mieć warunków aby dużego psa trzymać...