mychaaaaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Super spotkanko :) btw ile wzrostu ma Bibi? Wygląda tutaj na niemal równą z Odyseją. Odyseja ma śliczny kolor, lubię czarne łyski ;) Quote
Maalwi Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Wiecie moze,gdzie mozna kupić ortalionowe ubranko dla grzywka na deszcze? Bibi na deszczu idzie jakby była bez życia ,że ktoś by mógł pomyśleć że stara, lub chora:evil_lol: A z jaką pasją każdą kałużę omija jakby się ich brzydziła :eviltong: Quote
mychaaaaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Maalwi napisał(a):Wiecie moze,gdzie mozna kupić ortalionowe ubranko dla grzywka na deszcze? Bibi na deszczu idzie jakby była bez życia ,że ktoś by mógł pomyśleć że stara, lub chora:evil_lol: A z jaką pasją każdą kałużę omija jakby się ich brzydziła :eviltong: O, to tak jak Lailuszka :) ja zamawiam szyte na miarę - można dobrać materiał i wzór... dokładnie zamawiam TUTAJ i TUTAJ. I jestem bardzo zadowolona :) Quote
Maalwi Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 Jesczze w Sulimerze,jej pierwszy portercik :) Śpiąca Bibi :D I moje ulubione zdjecie <3 Quote
mychaaaaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 http://img860.imageshack.us/img860/5461/2011013117987.jpg ooo matulu, jak ona śpi! :lol: i plecy jej później nie bolą? ;) Quote
Maalwi Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 mychaaaaa napisał(a):http://img860.imageshack.us/img860/5461/2011013117987.jpg ooo matulu, jak ona śpi! :lol: i plecy jej później nie bolą? ;) Hiihihi chyba nie :D A jesczze mam pytanie,bo w tych linkach co dałaś to są tlyko bluzy i polarki a ortalionów nei ma :( Quote
mychaaaaa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Maalwi napisał(a):Hiihihi chyba nie :D A jesczze mam pytanie,bo w tych linkach co dałaś to są tlyko bluzy i polarki a ortalionów nei ma :( Są płaszczyki przeciwdeszczowe: KLIK, KLIK, KLIK, KLIK, KLIK Kolory można wybierać, tylko trzeba uzgodnić telefonicznie - nam nigdy nie robili problemów, także gdy prosiliśmy o inne zapięcie albo o kołnierzyk zamiast kapturka itp. Quote
Maalwi Posted April 7, 2011 Author Posted April 7, 2011 mychaaaaa napisał(a):Są płaszczyki przeciwdeszczowe: KLIK, KLIK, KLIK, KLIK, KLIK Kolory można wybierać, tylko trzeba uzgodnić telefonicznie - nam nigdy nie robili problemów, także gdy prosiliśmy o inne zapięcie albo o kołnierzyk zamiast kapturka itp. Ale fajnie :) a ja,ślepota nei zauważyłam...:shake: ten pierwszy mi się najberdizej podoba :) * Chce ktoś moze kupić szelki srebrne dingo z serii basic? :cool3: są takie jak te: http://www.e-zoomarket.com.pl/index.php?p472,dingo-szelki-basic-linia-fred-rozm-40-kolory-zloty-i-srebrny 3 razy używane ale nic po nich nie widać... wygrałam je w konkursie a teraz nie wim co z nimi zrobić :P Quote
Saththa Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Maalwi napisał(a):Wiecie moze,gdzie mozna kupić ortalionowe ubranko dla grzywka na deszcze? Bibi na deszczu idzie jakby była bez życia ,że ktoś by mógł pomyśleć że stara, lub chora:evil_lol: A z jaką pasją każdą kałużę omija jakby się ich brzydziła :eviltong: Uwierz mi z dwojga złego lepiej w tą stronę :evil_lol: Quote
Maalwi Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Saththa napisał(a):Uwierz mi z dwojga złego lepiej w tą stronę :evil_lol: hiih faktyvznie,może to lepiej :D Bibi od wczoraj wieczór stoją uszy! Kąpanie ;p Quote
ania90 Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 http://img683.imageshack.us/img683/8617/2011022718349.jpg lapy do gory i strzelam he he:eviltong: Quote
kalyna Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Hura :multi: i oby już nie klapały :) a Bibi to musi być niezła gimnastyczka, że tak ładnie stanie :) i oczywiście smaczki muszą być :evil_lol: Quote
Joanna Karasiewicz Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Maalwi napisał(a):hiih faktyvznie,może to lepiej :D Bibi od wczoraj wieczór stoją uszy! Kąpanie ;p To super, ale obserwuj jeszcze te uszki. Namiary na kombinezony ortalinowe też mogę Ci przesłać kupowałam je pod wymiar psa i jestem zadowolona http://www.dogfashion.pl/?p=69 tylko tam trzeba dzwonic nie pisz e-majli bo raczej na nie nie odpowiadają Quote
Maalwi Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Pospieszyłam się z tym staniem uszu:diabloti: Dziś lewe klapać zaczęło ale prawe się trzyma mocno! ale i tak podkleiłam ;) Quote
Maalwi Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 Pozazdrościłam Paulinie jej miejsc spacerowych i wklejam swoje :D Moje miejsce spacerowe: Quote
Saththa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Alez super teren :) I jakie pagórki :) Super :) Quote
mychaaaaa Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Faajne tereny :) mogą psy spokojnie się wybiegać i nie strach, że w las pogonią ;) daleko macie na taki spacerek? Quote
kalyna Posted April 8, 2011 Posted April 8, 2011 Nooo tereny lepsze od moich :) Oj musze w teren dalej się wybrać z potworkami i poszukać czegoś atrakcyjnego :) a jak narazie to robimy przedbiegi... i te wariaty oszukują :( bo jak idę z nimi ładny kawałek to idą wolno, a Sonia przy nodze, więc zawracam coby do domu doszły, a one na podwórku z 5 minut poleżą, wody się napiją i zaczynają się gonić :shake: Quote
Maalwi Posted April 8, 2011 Author Posted April 8, 2011 mychaaaaa napisał(a):Faajne tereny :) mogą psy spokojnie się wybiegać i nie strach, że w las pogonią ;) daleko macie na taki spacerek? hmm czy daleko? jakieś 40 kroków ro rozpoczęcia ścieżki prowadzącej tam :D Tylko że właśnie całe te pagórki to jakby żywa natura bo tam są bażanty,jelenie,sarenki,zajace,lisy... Więc spuszczenie nie jest takie bezpieczne bo pies ma co gonić ;) A zresztą tam większość psów jest puszczana luzem więc też sie często boję o jakieś spotkanie przypadkowe niekoniecznie miłe :shake: Quote
ania90 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 to ja moge tylko pozazdroscic takich terenow, u nas to tylko las jest no i same glowne drogi Quote
Maalwi Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 ania90 napisał(a):to ja moge tylko pozazdroscic takich terenow, u nas to tylko las jest no i same glowne drogi to niefajnie :( Ale u mnie też nie jets super bo tam pełno rzepów i kolczastych gałęzi które sie Bibi w sierść wplątują... Quote
Kosmaty Gałganek Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [FONT=Comic Sans MS]Bibi jest urocza :loveu: A te jej kolorki ... zachwyciły mnie :-)[/FONT] Quote
ania90 Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 jak jutro bedzie cieplo i fajna pogoda to wybieramy sie do gor wiec tam beda dopiero tereny do wybiegania sie:) no a jak bedzie zimno to znowu w domu siedziec bedziemy czyli nici z szalenstw:-( Quote
Maalwi Posted April 9, 2011 Author Posted April 9, 2011 Ania! napisał(a):[FONT=Comic Sans MS]Bibi jest urocza :loveu: A te jej kolorki ... zachwyciły mnie :-)[/FONT] Witam w Galerii Bibi i cieszę sie,że się mała podoba ! :eviltong: Quote
Recommended Posts