Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 175
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pan z sosnowca powiedział że postara się w sobotę przyjechać zobaczyć Sarę...ale nie wie czy da radę...ma mi jeszcze w sobotę napisać...(powód niepewności - pies którym się opiekuje)...ale mam nadzieje że uda mu się przyjechać i że zakocha się w Sarze...

a z dzis zdjęcia plenerowe :) Sara świetnie sie czuła na lince mogąc buszować w trawie za piłkami :)

tu jak leciii

szuka

i obserwuje czy tez jej samej nie chca zostawić

Posted

dzięki Istar ;)
Sara faktycznie jak odbiegnie, to zaraz patrzy czy nie uciekła za daleko i jak stwierdzi, że już się za bardzo oddaliła za chwilkę wróci, oczywiście nie pozwalam jej daleko z ta linką uciec ;) tylko tak żebym ją mogła w razie czego złapać :)

Posted

Idę sobie dziś spokojnie na autobus w Bytomiu i widzę Panią z pieskiem... wygląd identyczny jak Ginger (oczywiście psa, nie Pani :D), nawet uszy takie same i te białe plamy, więc podeszłam i zaczęłam rozmawiać z Panią, bo naprawdę myślałam, że to Sara, ale niestety nie, Pani swoją psinkę przywiozła zza granicy, ale mówię wam jak siostra bliźniaczka.

Posted

Ginger, Ginger...
jutro wycieczka do parku ;)
a dzień minął jak zwykle - wybieg, polanka, spacer do parku, niestety bez piłki, bo wszystkie jakie miałam w posiadaniu zgubiła w czwartek ;)
a i jeszcze kaganiec przymierzyliśmy, bo Ginger różnie do psów podchodzi, szczególnie boję się o yorki, które w parku biegają sobie jak chcą... zobaczę, czy będzie musiała chodzić w, czy bez kagańca...

no i zapomniałam o najważniejszym ;) było szkolenie z fajnego psa ;) więcej można poczytać tutaj: http://www.katowice.fajnypies.eu/02_ginger powiem tylko, że nieźle musiałam się nagimnastykować, żeby zaczęła warować, ale nie będziemy się poddawać :p
a teraz zdjęcia:

Ginger pozdrawia ;)

Posted

Istar19 napisał(a):
świetne zdjęcia :)

jeszcze dorzucę się z moimi jeśli można :)

dzięki Istar, przecież zdjęć nigdy nie za wiele, a jeśli chodzi o ten temat( i inne oczywiście też) to na Ciebie zawsze można liczyć :)

Posted

I było bardzo fajnie, Ginger była grzeczna, ładnie wsiadła do samochodu... już w samochodzie było gorzej bo nie umiała złapać równowagi i troszkę się przewracała ;)
za to ładnie siadała podczas pokazu :p tylko tyle na razie potrafi :oops:
ale nie musiała chodzić w kagańcu :cool3:
no i Pan, który miał się pojawić nie pojawił się ehh..
to by było na tyle i zdjęcia...

kochana Ginger

A taką ładna miała chustkę :)

i tak się z Ojcikiem bawiła

Posted

Ginger nie dam rady dzisiaj do Ciebie dojechać :(
mam nadzieję, że ktoś Cię weźmie na spacerek, a jak nie to liczę na ciocie Ojcikową:oops::roll:

Posted

A jednak ewes nie mogła znieś myśli że inne psiaki wyjdą a Ginger będzie się patrzeć i przyjechała na spacer :)

zdjęcia tylko zza krat wybiegu gdzie Ginger grzecznie stała i patrzyła się na rodzinę owieczek (wzbogaconą stałą już obecnościa Bariego ^^)

zdjęcia tylko pychola (bo ja lubię takie zdjęcia....) no i po dwóch stronach płotu - Bari i Ginger

wpatrzona w biegające sunie...też by pobiegała, ale wie że nie może...

"nie potrzebuje człowieku kontaktu z moimi współbraćmi.... potrzebuje jedynie Ciebie..."