azalia Posted October 13, 2011 Posted October 13, 2011 Istar,Sara jest przecudna,a Twoje ulubione zdjęcie przeprzeprzepiękne. Quote
ewes Posted October 14, 2011 Posted October 14, 2011 dzięki Istar... i znów ten problem... na który się zdecydować. Będę stosować wymiennie ;) Quote
ewes Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 Dzisiejszy spacer bardzo przyjemny ;) Najpierw wycieczka na polankę, na lince 10m pobiegała za piłką... była bardzo grzeczna, przychodziła na zawołanie i nawet czasem zdarzyło jej się oddać zabawkę na komendę :cool3:. Za każdym razem gdy biegła po piłkę, a po drodze miała jakiś dołek to się potykała, a jak już chciała wyhamować, a była za bardzo rozpędzona to lądowała na głowie :D. Śmiesznie to wyglądało. Później poszliśmy przejść się po lesie tam też na lince szła grzecznie, a gdy odeszła troszkę dalej, wracała się lub odwracała i patrzyła czy idę za nią. Później na wybiegu znów miała chwilę wolności... pobiegała za piłką, rozbroiła jakaś gumową zabawkę. Był też spacer po parku i później znów na polance zabawa z piłką... ale już jej się nie chciało biegać za piłą. Była też "próba" na Zwierzomanie, czyli spacer po dywanie, wejście na podest "siad" i zejście :D. Może nauczymy się chociaż podawania łapy jeszcze. I oczywiście Sara ładnie podzieliła się parówkami z Barim :crazyeye:, aż się zdziwiłam, brali jedzenie prawie z jednej ręki. Niestety zdjęć nie mam bo telefon padł, a to było jedyne urządzenie, którym mogłam zdjęcie zrobić. Quote
saphira18 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 następnym razem nie podarujemy zdjęć:mad::evil_lol: Quote
ewes Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='saphira18']następnym razem nie podarujemy zdjęć:mad::evil_lol:[/QUOTE] oj tam, oj tam :) A swoja drogą byłyśmy z Ojcikiem ulotki rozdawać, dałyśmy całe 4 :D Nie ma ludzi w parku, ale ludzie którym dawaliśmy byli bardzo zainteresowani i pytali o co chodzi itp ;) I jeszcze jedna rzecz, kiedy otworzyłam bagażnik samochodu Sara wskoczyła i nie chciała wyjść, trzeba było ją siłą wyciągać. I patrzyła na mnie z takim wyrzutem, że jej nie przewiozę, ale wytłumaczyłam jej, że za tydzień pojedziemy na wycieczkę :) Quote
saphira18 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 haha:) no będzie wycieczka za tydzień;) Ginger (Sara) poczekaj cierpliwie:) Quote
ewes Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 albo zrób sobie wcześniej wycieczkę do nowego, kochającego domu :) Quote
soboz4 Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 to najlepsza opcja, ale poprzedni spacer Zwierzomania tez się psom podobały, Gapcia po Zwierzomanii zrobiła bunt i nie chciała chodzić taka była zmęczona! Quote
ewes Posted October 15, 2011 Posted October 15, 2011 [quote name='soboz4']to najlepsza opcja, ale poprzedni spacer Zwierzomania tez się psom podobały, Gapcia po Zwierzomanii zrobiła bunt i nie chciała chodzić taka była zmęczona![/QUOTE] tak... pamiętam jak nie chciały wracać do boksów... ;) miały wielką frajdę, szczególnie te, które już długo w schronie siedzą niestety Ginger to ominęło, za to teraz nadrobi :D Quote
ewes Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 kochana Ginger... nawet mój kuzyn ją polubił, choć na początku powiedział mi, że trochę obawia się takich psów Quote
Istar19 Posted October 17, 2011 Posted October 17, 2011 jej nie da sie nie polubić jak się z nią chwilę pobędzie.... szkoda tylko że innych suczek nie toleruje...byłaby taka szczęśliwa gdyby, z właścicielem, mogła w parku biegać za piłką .... Quote
Istar19 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 do Patryka dzwonił pan z Sosnowca z pytaniem o Ginger!! przez telefon wydawał się ok, w rodzinie maja asta więc coś niecoś o rasie wiedzą, pan mieszka sam, teraz opiekuje się psem znajomych, ale za dwa tygodnie kiedy zostanie bez niego chce adoptowac jakąś bidę i własnie nasza sunia go zaciekawiła. zgadza się na wizyty...jedynie zapomniał Patryk spytać co ze sterylką suni (pies w rodzinie wykastrowany)...więc trzymać kciuki! jutro jeszcze pan ma do Patryka dzwonić ponieważ dziś miał mało czasu na rozmowy i chciał tylko wiedzieć czy ogłoszenie aktualne.... Quote
saphira18 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 no to kciukasy:) a nawet nie wiedziałam że Ginger ma ogłoszenia;) 3mam kciuki!:) Quote
pralinka94 Posted October 18, 2011 Posted October 18, 2011 ooo super, dobrze by było, jakby poszła do domu przed mrozami... :) trzymam! Quote
ewes Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 dziś niestety króciutki spacerek z Sarą... ona jest przekochana. Znów było ganianie za piłą... zgubiłyśmy dwie, niestety przeceniłam węchowe możliwości Sary i rzuciłam piłkę w dużą trawę, nie mogła jej znaleźć więc wyciągnęłam z plecaka drugą, z ta drugą sama nie wiem co się stało, po prostu sobie zniknęła ;). W każdym razie Sara ładnie ignoruje inne psy gdy jest skupiona na piłce, wszystkie spokojnie mogły obok niej przechodzić, a ona w ogóle nie zwracała na nie uwagi. Na smyczy dziś ładnie szła przy nodze i od czasu do czasu tak na mnie patrzyła... takim swoim wzrokiem, nie wiem jak go opisać... Mam nadzieję,że Sara juz niedługo trafi do tego jedynego domku Quote
Recommended Posts