Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 189
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BIS sedzia A.Mania westhighland terrier U'RE THE ONE DMG wł.A.Kryszak(grupe sędziowała J.Szczepańska-Korpetta)
@2BIS Nowy jamnik Agnieszki Małeckiej
Gratulacje dla obu Agnieszek za tak udane rozpoczęcie sezonu.

Posted

essska1 napisał(a):
moze ktos juz moze zdac relacje?? jak tam bylo? jak organizacja? duuzy scisk? czy duzo nie dojechalo? ja sie wlasnie pakuje i mysle czego tu zapomnialam...

Andzia, bylas w Glogowie? Jakie byly RRY?

Posted

mysmy niedawnio wrocili ;) drogi to same mowia za siebie. widzialam 2 polgi, od 3 dni wiec czego tu sie spodziewac..
a wystawa bardzo mila. jestem bardzo zadowolna z sedziny (anna Tits, Rus) bardzo dokladna, precyzyjna, wymagajaca. mysmy byli drudzy ale i tak jestem zadowolona ;] sedzina pochwalila charakter Ramzesa no i wystawianie ;] hehe

Posted

mój Cardigan zdobył CWC i został Championem Polski:crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:

Posted

essska1 napisał(a):
mysmy niedawnio wrocili ;) drogi to same mowia za siebie. widzialam 2 polgi, od 3 dni wiec czego tu sie spodziewac..
a wystawa bardzo mila. jestem bardzo zadowolna z sedziny (anna Tits, Rus) bardzo dokladna, precyzyjna, wymagajaca. mysmy byli drudzy ale i tak jestem zadowolona ;] sedzina pochwalila charakter Ramzesa no i wystawianie ;] hehe

Tak sędzina bardzo dokładna (sama hoduje dobermany od ponad 20 lat)

Posted

[quote name='essska1'] jestem bardzo zadowolna z sedziny (anna Tits, Rus) bardzo dokladna, precyzyjna, wymagajaca. mysmy byli drudzy ale i tak jestem zadowolona ;] sedzina pochwalila charakter Ramzesa no i wystawianie ;] hehe
Zgadzam się! Nas też sędziowała i też mi się podobała! Nigdy jeszcze nikt nie obejrzał mojego psa tak dokładnie i nie opisał tak dokładnie! :loveu: :loveu: :loveu:

[quote name='cynio6']mój Cardigan zdobył CWC i został Championem Polski:crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:
cynio6 - GRATULUJĘ :klacz: :klacz: :klacz: i witam w klubie :lol:

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

essska1 napisał(a):

Gratuluje udanego wystepu! :lol:
A jakie jeszcze byly RRy zgloszone? Kto wygral rase?

Posted

[quote name='Zeliika']A jakie jeszcze byly RRy zgloszone? Kto wygral rase?

Chodzi o Rhodesian Ridgeback ??

To zgłoszone były

PSY

Klasa szczeniąt
JAAFAR JAMBO SANA

Klasa pośrednia
CAR Guernica

Klasa otwarta
FABER Pręgowce z Jasienia
SHANGANI THABO KIBURI

SUKI

Klasa młodzieży
ABA WITTY AJANI Ukerewe
KADA KABILIANA Draconis
SHANGANI AFANDE PACHIKA

Klasa pośrednia
BUSARA EDENI z Bielan
JUZIA JUZI Folwark Zwierzęcy

Klasa otwarta
BINTAKI - MALA AMIRA MARA SHEMSA
CZENGA Nie Dla Każdego
RENOMA RAPI Krasny Młyn

Klasa championów
AMBRA z Roudnicka
BENA Guernica
BOSWELLI BEA SOLIPSE
KISANGANI DANGEROUS MIND OF CALADESI
SAMANA Rod-Ridż

Posted

[quote name='massima']
Zwycięzcą grupy 8 został cocker spaniel amerykański - Zilk's INFINITY PRECISION
Wielkie gratulacje dla Kiwiego :multi::multi::multi:

P.S. ma ktoś jakieś fotki cocker spanieli angielskich?

Posted

[quote name='kasia.gie']A przyznawali nowe tytuly NMS/PwR?

Zapewne tak, bo ja mam np. NDPwR, a i w katalogu są wymienione już możliwe do zdobycia nowe tytuły, a raczej nowa nomenklatura.

Posted

[quote name='AiMiN']Savannah, wielkie gratki dla Was raz jeszcze, ślicznie się prezentowałyście :klacz: . Do Asiaczka nie mogłam się wczoraj dodzwonić, numer był zajęty...
Pogoda w sobotę była kiepska, ale jak widzę dziś jest jeszcze gorsza.
Mój rudas wczoraj dostał CWC i tytuł NDPwR. Bardzo się z tego cieszę :multi:
Gratuluję!
AiMiN'ku Kochany, dziekuje za mile slowa!! Szkoda ze nie widzialas Best Of Group, Asiaczkowa Buszka poszla perfekcyjnie, o wiele lepiej niz na rasie, chyba wiedziala o co chodzi:cool3:
No i dzieki za rozladowanie napiecia przed ringowego, jestes nie zawodna !!! Chyba potrzebuje wiecej takich sesji:cool3:, jestesmy umowione?:eviltong:;)
Asiaczek do mnie dzwonila jakas godzinke po finalach, bardzo sie cieszyla:p
Gratulacje dla Rudziacha, spisal sie chlopak!!:loveu:

Posted

Troche spóźnione, ale serdeczne gratulacje dla Zwycięzców z Glogowa:
Marysia &gonczy
AiMiN
Jo-jo
Savannah - special thanks!
Musia
Frodo
Essska1
cynio6

Ściskam Wam wszystkich bardzo mocno i cieszę się razem z Wami!

Niestety, nie mogłam tego zrobić wcześniej, bo Wy - walczyliście w sobotę i niedzielę, a ja w niedzielę walczyłam w Kownie (CAC), z sukcesami.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany stawkami - zapraszam do topiku CAC-Kowno (28.01.2007 r.).
Pzdr.

Posted

tu bynajmniej mial wieksze psy.. na ozdobnych w sobote to po prostu leżał..bo kucanie nic nie dawało.. a niketore psy tak sie go baly jak se tak skradal im pod sam pysk. Hmm. nie wiem moze z dołu widac rzeczywiscie lepiej:lol: