Achnamara Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Cześć, kto sędziował 3 grupę (BOG) i BIS-a? pozdrawiam iza Quote
pentu Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 BIS sedzia A.Mania westhighland terrier U'RE THE ONE DMG wł.A.Kryszak(grupe sędziowała J.Szczepańska-Korpetta) @2BIS Nowy jamnik Agnieszki Małeckiej Gratulacje dla obu Agnieszek za tak udane rozpoczęcie sezonu. Quote
Olga & Blues Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ktoś wie może,co tam u sznaucerów olbrzymów czarnych???:loveu: Quote
Zeliika Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 essska1 napisał(a):moze ktos juz moze zdac relacje?? jak tam bylo? jak organizacja? duuzy scisk? czy duzo nie dojechalo? ja sie wlasnie pakuje i mysle czego tu zapomnialam... Andzia, bylas w Glogowie? Jakie byly RRY? Quote
essska1 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mysmy niedawnio wrocili ;) drogi to same mowia za siebie. widzialam 2 polgi, od 3 dni wiec czego tu sie spodziewac.. a wystawa bardzo mila. jestem bardzo zadowolna z sedziny (anna Tits, Rus) bardzo dokladna, precyzyjna, wymagajaca. mysmy byli drudzy ale i tak jestem zadowolona ;] sedzina pochwalila charakter Ramzesa no i wystawianie ;] hehe Quote
cynio6 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 mój Cardigan zdobył CWC i został Championem Polski:crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
massima Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 essska1 napisał(a):mysmy niedawnio wrocili ;) drogi to same mowia za siebie. widzialam 2 polgi, od 3 dni wiec czego tu sie spodziewac.. a wystawa bardzo mila. jestem bardzo zadowolna z sedziny (anna Tits, Rus) bardzo dokladna, precyzyjna, wymagajaca. mysmy byli drudzy ale i tak jestem zadowolona ;] sedzina pochwalila charakter Ramzesa no i wystawianie ;] hehe Tak sędzina bardzo dokładna (sama hoduje dobermany od ponad 20 lat) Quote
massima Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A w świecie dobermaniarzy należy do sędziów z najwyższej półki (sędziuje zazwyczaj na najważniejszych wystawach naszej rasy) :D Quote
Marysia_i_gończy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='essska1'] jestem bardzo zadowolna z sedziny (anna Tits, Rus) bardzo dokladna, precyzyjna, wymagajaca. mysmy byli drudzy ale i tak jestem zadowolona ;] sedzina pochwalila charakter Ramzesa no i wystawianie ;] hehe Zgadzam się! Nas też sędziowała i też mi się podobała! Nigdy jeszcze nikt nie obejrzał mojego psa tak dokładnie i nie opisał tak dokładnie! :loveu: :loveu: :loveu: [quote name='cynio6']mój Cardigan zdobył CWC i został Championem Polski:crazyeye::crazyeye::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: cynio6 - GRATULUJĘ :klacz: :klacz: :klacz: i witam w klubie :lol: Pozdrawiam Marysia i Una Quote
Zeliika Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 essska1 napisał(a):mysmy niedawnio wrocili ;) drogi to same mowia za siebie. widzialam 2 polgi, od 3 dni wiec czego tu sie spodziewac.. a wystawa bardzo mila. jestem bardzo zadowolna z sedziny (anna Tits, Rus) bardzo dokladna, precyzyjna, wymagajaca. mysmy byli drudzy ale i tak jestem zadowolona ;] sedzina pochwalila charakter Ramzesa no i wystawianie ;] hehe Gratuluje udanego wystepu! :lol: A jakie jeszcze byly RRy zgloszone? Kto wygral rase? Quote
massima Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='Zeliika']A jakie jeszcze byly RRy zgloszone? Kto wygral rase? Chodzi o Rhodesian Ridgeback ?? To zgłoszone były PSY Klasa szczeniąt JAAFAR JAMBO SANA Klasa pośrednia CAR Guernica Klasa otwarta FABER Pręgowce z Jasienia SHANGANI THABO KIBURI SUKI Klasa młodzieży ABA WITTY AJANI Ukerewe KADA KABILIANA Draconis SHANGANI AFANDE PACHIKA Klasa pośrednia BUSARA EDENI z Bielan JUZIA JUZI Folwark Zwierzęcy Klasa otwarta BINTAKI - MALA AMIRA MARA SHEMSA CZENGA Nie Dla Każdego RENOMA RAPI Krasny Młyn Klasa championów AMBRA z Roudnicka BENA Guernica BOSWELLI BEA SOLIPSE KISANGANI DANGEROUS MIND OF CALADESI SAMANA Rod-Ridż Quote
zula Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='massima'] Zwycięzcą grupy 8 został cocker spaniel amerykański - Zilk's INFINITY PRECISION Wielkie gratulacje dla Kiwiego :multi::multi::multi: P.S. ma ktoś jakieś fotki cocker spanieli angielskich? Quote
AiMiN Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='kasia.gie']A przyznawali nowe tytuly NMS/PwR? Zapewne tak, bo ja mam np. NDPwR, a i w katalogu są wymienione już możliwe do zdobycia nowe tytuły, a raczej nowa nomenklatura. Quote
Czarne Gwiazdy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Olga & Blues napisał(a):Ktoś wie może,co tam u sznaucerów olbrzymów czarnych???:loveu: A wie. HiStyle's PLAYBOY - BOB, v-ce BIS Junior. Coś chcesz jeszcze wiedzieć dokładniej? Quote
Savannah Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 [quote name='AiMiN']Savannah, wielkie gratki dla Was raz jeszcze, ślicznie się prezentowałyście :klacz: . Do Asiaczka nie mogłam się wczoraj dodzwonić, numer był zajęty... Pogoda w sobotę była kiepska, ale jak widzę dziś jest jeszcze gorsza. Mój rudas wczoraj dostał CWC i tytuł NDPwR. Bardzo się z tego cieszę :multi: Gratuluję! AiMiN'ku Kochany, dziekuje za mile slowa!! Szkoda ze nie widzialas Best Of Group, Asiaczkowa Buszka poszla perfekcyjnie, o wiele lepiej niz na rasie, chyba wiedziala o co chodzi:cool3: No i dzieki za rozladowanie napiecia przed ringowego, jestes nie zawodna !!! Chyba potrzebuje wiecej takich sesji:cool3:, jestesmy umowione?:eviltong:;) Asiaczek do mnie dzwonila jakas godzinke po finalach, bardzo sie cieszyla:p Gratulacje dla Rudziacha, spisal sie chlopak!!:loveu: Quote
Chimera Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jest gdzieś temat ze zdjęciami z Głogowa? Quote
Asiaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Troche spóźnione, ale serdeczne gratulacje dla Zwycięzców z Glogowa: Marysia &gonczy AiMiN Jo-jo Savannah - special thanks! Musia Frodo Essska1 cynio6 Ściskam Wam wszystkich bardzo mocno i cieszę się razem z Wami! Niestety, nie mogłam tego zrobić wcześniej, bo Wy - walczyliście w sobotę i niedzielę, a ja w niedzielę walczyłam w Kownie (CAC), z sukcesami. Jeżeli ktoś jest zainteresowany stawkami - zapraszam do topiku CAC-Kowno (28.01.2007 r.). Pzdr. Quote
warg2003warg Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 W takim razie gratuluje i idę do topiku Kowno.:lol: Quote
massima Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Tak na poprawę humoru :) Pan Karel HORAK w ringu chartów afgańskich :D :D :D No ja się posikałam ze śmiechu jak to zobaczyłam haha haha haha haha haha Quote
flashka-g Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 tu bynajmniej mial wieksze psy.. na ozdobnych w sobote to po prostu leżał..bo kucanie nic nie dawało.. a niketore psy tak sie go baly jak se tak skradal im pod sam pysk. Hmm. nie wiem moze z dołu widac rzeczywiscie lepiej:lol: Quote
Bulwinka Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 :megagrin: fotki bomba ! na żywca to musiało wyglądać jeszcze bardzie komicznie:evil_lol: Quote
sylrwia Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Niesamowite podejście do oceniania :lol: nie przejmował się zszedł do parteru. Niektórzy to nawet psa nie dotkna bo sie wybrudzą:razz: Quote
essska1 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Zeliika napisał(a):Gratuluje udanego wystepu! :lol: A jakie jeszcze byly RRy zgloszone? Kto wygral rase? hej, wyslalam wlasnie info na liste ;) Quote
Recommended Posts