jo-jo Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 My właśnie wróciliśmy ;-)) Jedynym minusem na wystawie były dość małe ringi. Ale daliśmy rade i oto efekt naszej wyprawy: Jumpin' Jack Flash Saxifraga vel. JOJEK I dosk, CWC, NPwR, BOB Tym samym zakończył Championat Polski :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: oraz powtórzył sukces z zeszłego roku ;-))) Na BOG'i nie stety zostać nie daliśmy rady, przez ok 40 minutowy poślizg w ocenianiu, ze względu na dojazdy. Drogi koszmar, na samej dojazdówce (KRAJOWA DROGA!!) w kierunku Leszna (13 km odcinek) wyglądał tak jakby pługu nigdy nie widział... Ogólnie warunki drogowe nie najlepsze i dlatego bardzo sie cieszę że już wróciliśmy do domku ;-) Quote
dorota07 Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 essska1 napisał(a): ja sie wlasnie pakuje i mysle czego tu zapomnialam... najważniejsze żebyś wzieła psa:evil_lol: :evil_lol: kurcze trochę źle że na tych drogach kiepsko też się jutro wybieram....:roll: Quote
flashka-g Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 drogi sa naprawde tragiczne:placz: naprawde juz widzialam kilka razy światełko w tunelu. Jezeli komus zbytnio nie zaleyz to lepiej niech siedzi w domu. Drogi sa wogole w niektroeych miejscach nieodśnieżone- kompletnie nic ze gdzie niegdzie mozna sie zakopać. Do tego te chwilowe nawałnice śniegu powodują ze kierowcy lądują w zaspach. Do tego jak wracalismy jakis Tir wpadl w poslizg na autostradzie Wrocław- Brzeg i stalismy 50 minut w miejscu. Ale ogolnie poszło super.. gdyby nie te sukcesy i swietna atmosfera to bym sie w łeb walnela po co w srodku nocy wstawalam i wystawialam sie na tej trasie na czyste samobójstwo:shake: Suczka husky otwrata CWC, BOS i skonczony championat Polski suczka husky championy CWC i z Jamniczkiem wygrałam BOG:) Quote
Marihuana Posted January 27, 2007 Posted January 27, 2007 Ja nie dojechałam niestety. Ale wiem ze 2 Grupe czyli BOG 2 wygrał sliczny, hiszpanski żólty boxer GEO Boxer del Euro.!!! Quote
simbik Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Wielkie gratulacje dla sobotnich wystawców :laola: Szczególnie dla całej naszej Saxifragowej rodzinki... przede wszystkim dla Zwycięzcy Rasy Jojka :Cool!: :Cool!: :Cool!: :bigcool: :bigcool: :bigcool: Quote
AMIŚKA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Bardzo poprosze o stawke jamnisi długowłosych:lol: . Quote
musia Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 A my wczoraj w Trencinie CAC, CACiB, BoB - Opus. A jak poszło gończakom w Głogowie? Quote
Savannah Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ja wczoraj wystawialam sliczna basenji I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek i z nia wygralam - CWC, NSwR, BOB oraz BOG 3:loveu: Quote
Nugatowa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Flashka i Jojo OGROMNE GRATULACJE !!! :laola: Quote
AiMiN Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Savannah napisał(a):Ja wczoraj wystawialam sliczna basenji I'M EVERYBODY'S DARLING Asiaczek i z nia wygralam - CWC, NSwR, BOB oraz BOG 3:loveu: Savannah, wielkie gratki dla Was raz jeszcze, ślicznie się prezentowałyście :klacz: . Do Asiaczka nie mogłam się wczoraj dodzwonić, numer był zajęty... Pogoda w sobotę była kiepska, ale jak widzę dziś jest jeszcze gorsza. Mój rudas wczoraj dostał CWC i tytuł NDPwR. Bardzo się z tego cieszę :multi: flashka-g byłam pod wielkiem wrażeniem Twojej prezentacji z SH ! Gratuluję! Quote
flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 AiMiN napisał(a):Savannah, wielkie gratki dla Was raz jeszcze, ślicznie się prezentowałyście :klacz: . Do Asiaczka nie mogłam się wczoraj dodzwonić, numer był zajęty... Pogoda w sobotę była kiepska, ale jak widzę dziś jest jeszcze gorsza. Mój rudas wczoraj dostał CWC i tytuł NDPwR. Bardzo się z tego cieszę :multi: flashka-g byłam pod wielkiem wrażeniem Twojej prezentacji z SH ! Gratuluję! :oops: :oops: :oops: :oops: :loveu: dziekuje;) a z ktorym dokladnie? na ringu? czy na finałach?:) Czekam na wiesci jak tam dzisiaj! mam nadzieje ze drogi lepsze i pogoda na podróż. Nugatowa dzięki:loveu: Quote
Dzidtka_Gl Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 ja nie dojechałam, wiedząc jakie są drogi podarowałam sobie... za to moja lhasaczka z Francji Very Versace1s American Beauty skończyła Championat Polski , BOB tez dostała ale na BOG nie została, dzisiaj trzymam kciuki za afgana ;) nie macie zdjęć z wczorajszych finałów ???? Quote
Marysia_i_gończy Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 My zadowolone :multi: Drogi makabryczne, rosyjska sędzina przemiła i bardzo dokładna, dobry, kumaty i ładnie piszący tłumacz :loveu: No i CWC - zatem zakończyłyśmy Championat Polski :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: Do tego ścisk w hali straszny :mdleje: trybuny ratowały sytuację... Jak reszta gończaków nie wiem, w tym tłumie byłam tak zakręcona, że nawet nie wiem, kto dojechał... Pozdrawiam Marysia i Una Quote
massima Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Zwycięzcą grupy 2 został bokser - GEO BOXER del Euro - różnież dziś zdobył BIS V Zwycięzcą grupy 8 został cocker spaniel amerykański - Zilk's INFINITY PRECISION Wielkie GRATULACJE Quote
Dzidtka_Gl Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 BRAWO KIWI!!!!!!!!!!!! ( Zilk's INFINITY PRECISION ) :multi: :multi: :multi: a jak BIS ? Quote
massima Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Nie powiem nazwami bo niestety nie śledziłam tego Ale BIS 1 - west highland white terrier BIS 2 - jamnik (niestety też nie wiem jaki) a 3 nie pamiętam :( wybaczcie Byłam bardziej przejęta tym jak bokser i cocker wypadną na BISIE Quote
Dzidtka_Gl Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a pamiętasz jakie inne rasy biegały na BISie, co z gr I i IX ? Quote
massima Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Grupa 1 - bearded collie Grupa 10 - Chart afgański - FLIBBERTIGIBBET Varius Avis Quote
massima Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 9 nie pamiętam - z resztą wrócą Ci, którzy wszystko wiedzą to napiszą. Ja oczywiście od razu proszę o wszelkie zdjęcia dobermanów na maila dobermanka@master.pl Quote
flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 massima napisał(a):Nie powiem nazwami bo niestety nie śledziłam tego Ale BIS 1 - west highland white terrier BIS 2 - jamnik (niestety też nie wiem jaki) a 3 nie pamiętam :( wybaczcie Byłam bardziej przejęta tym jak bokser i cocker wypadną na BISIE a jamnik co byl 2 Bis to ten ktorym wczoraj wygralam grupe:cool3: :multi: Revenstreken`s FRIKK:multi: A West to zapewne Agnieszki Kryszak??:multi: Quote
flashka-g Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Dzidtka napisał(a):a pamiętasz jakie inne rasy biegały na BISie, co z gr I i IX ? IX wygrał Terrier Tybetanski:) Quote
LAURA Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 a jak whippetom poszlo? pamietacie kto stal na pudle BOG X?? :) Quote
Recommended Posts