handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mina, ja wiem, czuję, że jesteście ze swoją mamą cudownymi kobietkami;) Wiem, że może nawiedzona już jestem i pisze od rzeczy ale szczęście mnie rozpiera, ba ta suczka zasługuje na wszystko co najlepsze. Umawiam jutro sterylkę:) Quote
matrioszka2 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mina21, a ja jestem z Paderewskiego - mówiłam, że sąsiadki ! Kudłacza nie ma.Odkąd dogomania wkroczyła do schronu, psy schodzą jak ciepłe bułeczki, normalnie ... wylewają się bramą.:evil_lol: Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 matrioszka2 napisał(a):mina21, a ja jestem z Paderewskiego - mówiłam, że sąsiadki ! Kudłacza nie ma.Odkąd dogomania wkroczyła do schronu, psy schodzą jak ciepłe bułeczki, normalnie ... wylewają się bramą.:evil_lol: bez jaj ten świat jest naprawdę tyci:) Quote
mina21 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 matrioszka2 napisał(a):mina21, a ja jestem z Paderewskiego - mówiłam, że sąsiadki ! Kudłacza nie ma.Odkąd dogomania wkroczyła do schronu, psy schodzą jak ciepłe bułeczki, normalnie ... wylewają się bramą.:evil_lol: ciekawe ile razy się mijałyśmy na ulicy, a teraz nagle wpadamy na siebie tutaj :) Masz jakiegos pieska? Znam chyba wszystkie z okolicy, może się okaże, że Cię kojarzę z widzenia :) Dobrze, że w schronisku się poprawiło, muszę się kiedyś wybrać tam. Ja w sumie tam chodziłam jako młoda dziewczyna, nie było takich możliwości jak teraz, nie znałam się, nie wiedziałam, co mogę robić, robiłam tylko to co sama mogłam czyli wyprowadzałam psiaki na spacer, przynosiłam jedzenie, kocyki... Dobrze, że teraz tam ktoś działa! Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Mina, widzisz dzięki Tani zarejestrowałaś się. Może jeszcze nie jednemu psu pomożesz:) Takich ludzi nam trzeba. Quote
Tola Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 :multi:Ale ja sie cieszę Z tej radosci popłakałam sobie. No normalnie uwierzyc nie mogę, ze tak to wszystko sie potoczyło:loveu: Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Tania dzisiaj Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Troszkę są niewyraźne bo aparat nie spisał się do końca, a może to my?:oops: Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 nie no dzisiaj się w końcu choć trochę polansowała :lol: ale ona jest fajniasta :loveu: Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Taniusia cd Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Ona jest tak słodka, że brak mi słów. :loveu: Quote
Tola Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 No kochna jest:loveu: Moze ona czuje, ze czeka ją taka odmiana... Quote
arabiansaneta Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 śliczna, puszysta, a jaka będzie po kąpieli i wyczesaniu! i oczy ma piękne Quote
mina21 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Słuchajcie, czy termin wizyty odpowiada w czwartek za tydzień, czy za późno? Moge pomęczyć mamę, żeby wcześniej sobie jakoś zwolniła trochę czasu, tylko musiscie mi dokładnie powiedzieć ile to by trwało, to może mi się uda ją namówić, bo tydzień czekania to bardzo długo dla Tanii :( Quote
funia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Handzia ,szalejesz po Dogo .Jestem z Ciebie dumna ,!!!!!!!!!!Przyniosłaś Tani szczeście /Wiem to:klacz::Cool!::calus: Quote
wtatara Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 ona ma taki ujmujący wzrok- juz ne patrzy gzieś w dal........ Quote
funia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 JEst piękna ma tych fotach . Zabierajcie ja szybko ,kazdy dzień w tym miejscu to starcony dzień , Quote
funia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Albo zróbcie poadopcyjna wizyte aby było szybciej ,,,,,,:cool3: Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 funia napisał(a):Albo zróbcie poadopcyjna wizyte aby było szybciej ,,,,,,:cool3: o właśnie a może by tak zrobić? :cool3: i wtedy może sterylke ciach i Tania w poniedziałek już by była w DT? Quote
matrioszka2 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 W tygodniu mogę przed południem do 12-stej.Najlepiej byłoby w sobotę 9-tego. Wizyta nie trwa długo, najwyżej pół godziny.Jak z flaszką , to godzinę :evil_lol: Wy tu tak "ciach, ciach", a transport już macie nagrany ? Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 mina21 napisał(a):Słuchajcie, czy termin wizyty odpowiada w czwartek za tydzień, czy za późno? Moge pomęczyć mamę, żeby wcześniej sobie jakoś zwolniła trochę czasu, tylko musiscie mi dokładnie powiedzieć ile to by trwało, to może mi się uda ją namówić, bo tydzień czekania to bardzo długo dla Tanii :( Kochana, to, że nie ma problemu z wizytą przedadopcyjną świadczy o tym, że jesteście wymarzonymi opiekunkami :loveu: W piątek Tania będzie miała sterylkę. Myślę, że będzie mogła pojechać do Was po zdjęciu szwów. Także za dziesięć dni przywożę do Was Taniuchnę i z bólem, choć szczęśliwa, zostawiam ją. No i szukamy domku jeśli będzie trzeba. Ja obiecuję, że nie odpuszczę póki sunia nie osiądzie na stałe. Jak już mówiłam, jestem zakochana :loveu::loveu::loveu:, ona ma w sobie coś wyjątkowego. I już.:multi: Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 matrioszka2 napisał(a):W tygodniu mogę przed południem do 12-stej.Najlepiej byłoby w sobotę 9-tego. Wizyta nie trwa długo, najwyżej pół godziny.Jak z flaszką , to godzinę :evil_lol: Wy tu tak "ciach, ciach", a transport już macie nagrany ? Tak. Ja ją przywiozę. Co prawda będę musiała być posłuszną żoną przez ten czas:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Ale dla Taniusi warto:loveu: Quote
handzia Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 A tak w ogóle jeśli zechcecie wcześniej i inny weterynarz u Was zdejmie szwy to damy radę wcześniej. Wszystko da się dogadać.:) Kurde dzisiaj spać tez nie będę;) Quote
Agnieszka_K Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 handzia napisał(a):A tak w ogóle jeśli zechcecie wcześniej i inny weterynarz u Was zdejmie szwy to damy radę wcześniej. Wszystko da się dogadać.:) Kurde dzisiaj spać tez nie będę;) to może wcześniej-lepiej? mina mi pisała, że już się doczekać nie może :loveu: a można rozpuszczalne założyć?:) ja też chyba nie będę spać:) Quote
Recommended Posts