Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdjęcia do ogłoszeń są, więc ogłaszamy jak najbardziej. Ale coś więcej o niej dziewczyny? choćby wiek w przybliżeniu? wielkość? czy ona do człowieka w ogóle nie podchodzi?

Posted

leni356 napisał(a):
Zdjęcia do ogłoszeń są, więc ogłaszamy jak najbardziej. Ale coś więcej o niej dziewczyny? choćby wiek w przybliżeniu? wielkość? czy ona do człowieka w ogóle nie podchodzi?

Wiek mozna ustalic, zrobimy to przy następnej wizycie w schronie.
Sunia jest średniej wielkosci, tak z daleka wyglada do kolana...
Nie rusza sie z miejsca, patrzy w dal. Inne suki podbiegają, a ona siedzi nieruchomo.
Zupełnie jak kiedys Iwa.

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
malutka biedna, będziemy ogłaszać tylko jeszcze coś więcej cioteczki ustalcie jeśli Wam się uda. bo może ona zupełnie aspołeczna:(
nie ma pewnie żadnej opcji na DT na horyzoncie...?

Ona ma na bank depresję, przypomina mi Gaię która cały czas siedziała w tym samym miejscu, aż trudno było uwierzyć że się nie rusza, a po zabraniu ze schronu to całkiem inny pies

Posted

leni356 napisał(a):
Ona ma na bank depresję, przypomina mi Gaię która cały czas siedziała w tym samym miejscu, aż trudno było uwierzyć że się nie rusza, a po zabraniu ze schronu to całkiem inny pies

też mi się tak wydaje niestety:( dlatego chyba adopcja ze schronu nie wchodzi w grę ona najpierw socjalizacji potrzebuje,
tak strasznie mi jej szkoda!:placz:

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
też mi się tak wydaje niestety:( dlatego chyba adopcja ze schronu nie wchodzi w grę ona najpierw socjalizacji potrzebuje,
tak strasznie mi jej szkoda!:placz:

Socjalizacji nie, ona odżyje jak tylko opuści schron, może po prostu tęsknić.

Posted

[quote name='Tola']leni ma rację, ona ma depresję.
Zajrzyjcie tutaj; ta suka siedziaał tak w jednym miejscu - zdjecia robiłam przez ok 2 lata...
A teraz biega, bawi sie jak szczeniak, chociaz ma swoje latka
http://www.dogomania.pl/threads/194700-Janka-czyli-Iwa-w-DT-u-Furciaczkowej-)-Szukamy-DS!-Zdjęcia-str.-23-)

to jest pocieszające:)
i jestem zdania, że Tani, tak jak Iwie też DT bardzo by pomógł....ale nie ma co marzyć, trzeba działać tak jak się da, pomogę w ogłaszaniu sunieczki. A jak ona do innych psów/suk wiadomo?