Agnieszka_K Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 uff :) no to świetnie - eh ten mały rozbójnik! Quote
handzia Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Ale ruch u Taniuszki się zrobił przez ten incydent :evil_lol: Tania wiedziała co robi :evil_lol: Quote
Tola Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 handzia napisał(a):Ojej, dobrze, że teraz dopiero to przeczytałam, bo bym chyba zawału dostała :roll:. Dobrze, że się dobrze skończyło :) A to włóczęga jedna :evil_lol: Ja tez sie cieszę, ze dopiero dzisiaj tu zajrzałam. Tania/Tina - bez takich numerów, bo wykończymy się, czytając takie wiesci Quote
Noemi1 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Uff, dobrze, że nie miałam wcześniej czasu, bo też bym zawału dostała. Widać Tania uznała, że musi się wyszaleć i sobie pobiegała do woli. Dobrze, że jednak ciągnie ją do domku :) Quote
Agnieszka_K Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Aj tam, przecież wszyscy wiemy, że Taniusza zrobiła to specjalnie, żeby było o niej głośno bo mało osób do niej zaglądało :evil_lol: Quote
mina21 Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Agnieszka_K napisał(a):Aj tam, przecież wszyscy wiemy, że Taniusza zrobiła to specjalnie, żeby było o niej głośno bo mało osób do niej zaglądało :evil_lol: Też tak myślę, mała spryciula ;) No, chyba, że jakiegoś przystojniaka po drodze spotkała i dlatego jej tak długo zajął powrót do domu ;) A szelki to dobry pomysł, bo ona jest jak szczur, naprawdę, potrafi zrobić ze swoim ciałem takie rzeczy, że by się pewnie nawet z drutu kolczastego wywinęła ;) Quote
LadyS Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Polecam szorki, o takie: http://free.of.pl/t/tajra/zawody/sprzet/guard1.jpg Wypróbowane przy różnych uciekających tymczasach i niezbyt drogie. Quote
Noemi1 Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 ladySwallow w ten link nie da się wejść, ale My z Agnieszką_K znamy taką jedną cwaniaczkę, co i z szelek się uwolniła :) Quote
Agnieszka_K Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Noemi1 napisał(a):ladySwallow w ten link nie da się wejść, ale My z Agnieszką_K znamy taką jedną cwaniaczkę, co i z szelek się uwolniła :) oj znamy znamy;) szelki to dla Ninki pikuś-nawet ciasno dopsasowane:) Quote
Agnieszka_K Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 a ja mam info, że DT poszukiwanie domku zaczęło - mina fajny plakat zrobiła, który dotarł już do mojej mamy i to od niej się dowiedziałam;) mina co się nie chwalisz?:razz: Quote
mina21 Posted May 23, 2011 Posted May 23, 2011 Agnieszka_K napisał(a):a ja mam info, że DT poszukiwanie domku zaczęło - mina fajny plakat zrobiła, który dotarł już do mojej mamy i to od niej się dowiedziałam;) mina co się nie chwalisz?:razz: Oj bo to taki wstępny plakacik tak żeby moja mama sobie mogła gdzieś porozwieszać, nie ma się czym chwalić ;) Niestety o Taniuszkę nikt nie pyta :( chyba taka pora teraz przedwakacyjna trochę niedobra na adopcję, zapewne część ludzi ma już jakieś plany na wakacje, w których nie uwzględniają przygarnięcia nowego członka rodziny... Może pod koniec wakacji się jakieś oferty posypią, ja wcale nie miałabym nic przeciwko, bo jest już ustalone, że w wakacje ja przejmuję znaczną część opieki nad Tanią, co mnie bardzo cieszy :D chociaż z drugiej strony, im dłużej to trwa, tym bardziej bolesne będzie rozstanie :( Quote
leni356 Posted May 23, 2011 Author Posted May 23, 2011 Ja miałam jedno zapytanie o Tanię, przekazałam namiary do kontaktu. Najlepiej wykupić ogłoszenia na bazarku i zrobić Allegro. Aktualnie jest taki bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/207695-Bazarek-og%C5%82oszeniowy20-40-60-80szt.-Celem-znalezienia-domu-dla-Beza-i-Kropy-15.06-g15 Quote
mina21 Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 U Taniuszki wszystko ok :) Chociaż wychodzą z niej coraz to nowe cechy charakteru, nie koniecznie wszystkie pozytywne ;) Straszny z niej uparciuch, jak się na przykład uprze, że nie chce wracać ze spaceru i ułoży się na trawie to nie ma siły, zeby ją ktoś ruszył. Szczeka bardzo na rowerzystów. I szczeka też na inne psy, chociaż ostatnio chyba jakąś miętę poczuła do pewnego haszczaka, który też ją bacznie obserwuje podczas spacerków ;) No i jak nikt nie patrzy to próbuje się wdrapywać na kanapę, księżniczka :) Quote
handzia Posted May 24, 2011 Posted May 24, 2011 Aż się wierzyć nie chce, że ta sierotka spod ściany potrafi tak się zachowywać :) Tak bym chciała, żeby ten domek się znalazł, najlepiej z podwórkiem, żeby mogła się do woli wybiegać... A tak w ogóle, ktoś tutaj pisał o wykupieniu ogłoszeń, poszły już jakieś ogłoszenia ślicznotki? Quote
handzia Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Postaram się coś wykupić dla suni po pierwszym :) Quote
mina21 Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 Noemi1 napisał(a):Witaj Taniu :) Jak okupowanie kanapy? póki co mama broni swojej kanapy jak niepodległości, ale już ja sobie wyobrażam, co się dzieje, jak tylko wyjdzie z domu... ;) Nauczyła się spryciula od Dity pewnie, bo fakt faktem, zaczęło sie od wskakiwania na łóżko w moim pokoju, na którym spałam z Ditą - Taniuszka pozazdrościła koleżance i też się jej luksusów zachciało :D Chociaz i tak uważam, że mama jest przewrażliwiona na punkcie tego wpuszczania psa na łóżko, ale to pewnie dlatego, że sama jestem gorącą zwolenniczką spania z psem i wyganianie go na nawet najwygodniejsze posłanie jest dla mnie barbarzyństwem :P Quote
Agnieszka_K Posted May 29, 2011 Posted May 29, 2011 mina21 napisał(a):póki co mama broni swojej kanapy jak niepodległości, ale już ja sobie wyobrażam, co się dzieje, jak tylko wyjdzie z domu... ;) Nauczyła się spryciula od Dity pewnie, bo fakt faktem, zaczęło sie od wskakiwania na łóżko w moim pokoju, na którym spałam z Ditą - Taniuszka pozazdrościła koleżance i też się jej luksusów zachciało :D Chociaz i tak uważam, że mama jest przewrażliwiona na punkcie tego wpuszczania psa na łóżko, ale to pewnie dlatego, że sama jestem gorącą zwolenniczką spania z psem i wyganianie go na nawet najwygodniejsze posłanie jest dla mnie barbarzyństwem :P hihi:) mała spryciulka :) cioteczki kochane - podstawowe pytanie-czy poszły jakieś ogłoszenia Taniusi już? ktoś zrobił/wykupił pakiecik? Quote
Recommended Posts