Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

handzia napisał(a):
Ojej, dobrze, że teraz dopiero to przeczytałam, bo bym chyba zawału dostała :roll:. Dobrze, że się dobrze skończyło :) A to włóczęga jedna :evil_lol:

Ja tez sie cieszę, ze dopiero dzisiaj tu zajrzałam.
Tania/Tina - bez takich numerów, bo wykończymy się, czytając takie wiesci

Posted

Uff, dobrze, że nie miałam wcześniej czasu, bo też bym zawału dostała. Widać Tania uznała, że musi się wyszaleć i sobie pobiegała do woli. Dobrze, że jednak ciągnie ją do domku :)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
Aj tam, przecież wszyscy wiemy, że Taniusza zrobiła to specjalnie, żeby było o niej głośno bo mało osób do niej zaglądało :evil_lol:

Też tak myślę, mała spryciula ;) No, chyba, że jakiegoś przystojniaka po drodze spotkała i dlatego jej tak długo zajął powrót do domu ;)

A szelki to dobry pomysł, bo ona jest jak szczur, naprawdę, potrafi zrobić ze swoim ciałem takie rzeczy, że by się pewnie nawet z drutu kolczastego wywinęła ;)

Posted

Noemi1 napisał(a):
ladySwallow w ten link nie da się wejść, ale My z Agnieszką_K znamy taką jedną cwaniaczkę, co i z szelek się uwolniła :)

oj znamy znamy;)
szelki to dla Ninki pikuś-nawet ciasno dopsasowane:)

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
a ja mam info, że DT poszukiwanie domku zaczęło - mina fajny plakat zrobiła, który dotarł już do mojej mamy i to od niej się dowiedziałam;)
mina co się nie chwalisz?:razz:

Oj bo to taki wstępny plakacik tak żeby moja mama sobie mogła gdzieś porozwieszać, nie ma się czym chwalić ;)

Niestety o Taniuszkę nikt nie pyta :( chyba taka pora teraz przedwakacyjna trochę niedobra na adopcję, zapewne część ludzi ma już jakieś plany na wakacje, w których nie uwzględniają przygarnięcia nowego członka rodziny... Może pod koniec wakacji się jakieś oferty posypią, ja wcale nie miałabym nic przeciwko, bo jest już ustalone, że w wakacje ja przejmuję znaczną część opieki nad Tanią, co mnie bardzo cieszy :D chociaż z drugiej strony, im dłużej to trwa, tym bardziej bolesne będzie rozstanie :(

Posted

U Taniuszki wszystko ok :) Chociaż wychodzą z niej coraz to nowe cechy charakteru, nie koniecznie wszystkie pozytywne ;)
Straszny z niej uparciuch, jak się na przykład uprze, że nie chce wracać ze spaceru i ułoży się na trawie to nie ma siły, zeby ją ktoś ruszył.
Szczeka bardzo na rowerzystów.
I szczeka też na inne psy, chociaż ostatnio chyba jakąś miętę poczuła do pewnego haszczaka, który też ją bacznie obserwuje podczas spacerków ;)
No i jak nikt nie patrzy to próbuje się wdrapywać na kanapę, księżniczka :)

Posted

Aż się wierzyć nie chce, że ta sierotka spod ściany potrafi tak się zachowywać :)
Tak bym chciała, żeby ten domek się znalazł, najlepiej z podwórkiem, żeby mogła się do woli wybiegać...
A tak w ogóle, ktoś tutaj pisał o wykupieniu ogłoszeń, poszły już jakieś ogłoszenia ślicznotki?

Posted

Noemi1 napisał(a):
Witaj Taniu :)
Jak okupowanie kanapy?

póki co mama broni swojej kanapy jak niepodległości, ale już ja sobie wyobrażam, co się dzieje, jak tylko wyjdzie z domu... ;)
Nauczyła się spryciula od Dity pewnie, bo fakt faktem, zaczęło sie od wskakiwania na łóżko w moim pokoju, na którym spałam z Ditą - Taniuszka pozazdrościła koleżance i też się jej luksusów zachciało :D
Chociaz i tak uważam, że mama jest przewrażliwiona na punkcie tego wpuszczania psa na łóżko, ale to pewnie dlatego, że sama jestem gorącą zwolenniczką spania z psem i wyganianie go na nawet najwygodniejsze posłanie jest dla mnie barbarzyństwem :P

Posted

mina21 napisał(a):
póki co mama broni swojej kanapy jak niepodległości, ale już ja sobie wyobrażam, co się dzieje, jak tylko wyjdzie z domu... ;)
Nauczyła się spryciula od Dity pewnie, bo fakt faktem, zaczęło sie od wskakiwania na łóżko w moim pokoju, na którym spałam z Ditą - Taniuszka pozazdrościła koleżance i też się jej luksusów zachciało :D
Chociaz i tak uważam, że mama jest przewrażliwiona na punkcie tego wpuszczania psa na łóżko, ale to pewnie dlatego, że sama jestem gorącą zwolenniczką spania z psem i wyganianie go na nawet najwygodniejsze posłanie jest dla mnie barbarzyństwem :P

hihi:) mała spryciulka :)
cioteczki kochane - podstawowe pytanie-czy poszły jakieś ogłoszenia Taniusi już? ktoś zrobił/wykupił pakiecik?