Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Sunia pewnie jest w trakcie zabiegu, a może już po? Zbieram się i jadę zobaczyć jak tam się czuje. Jak już troszkę emocje opadną trzeba będzie wybrać najlepsze zdjęcie i zrobić ten banerek. Bo musimy pamiętać, że na razie sunia ma domek tymczasowy. Choć mam cichą nadzieję, że mama Miny zakocha się bez pamięci. :)

• Replies 667
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

handzia napisał(a):
Sunia pewnie jest w trakcie zabiegu, a może już po? Zbieram się i jadę zobaczyć jak tam się czuje. Jak już troszkę emocje opadną trzeba będzie wybrać najlepsze zdjęcie i zrobić ten banerek. Bo musimy pamiętać, że na razie sunia ma domek tymczasowy. Choć mam cichą nadzieję, że mama Miny zakocha się bez pamięci. :)

Nadzieję taką to ma chyba każdy :)
Ale faktycznie, na razie podkreślam, że tylko DT.
Jak już Tania bedzie w domu, wykąpana, wyczesana i wypiękniona, to zaangażuję znajomego ktory zajmuje się fotografią, żeby zrobił jej piękną sesję, wtedy będzie można gdzieś wrzucać ogłoszenia, jak ludzie zobaczą taką ślicznotkę na pewno będą się o nią bili :)

Daj znać co u Tanii i ucałuj ją ode mnie!

Posted

handzia napisał(a):

Byłysmy dzisiaj z zadrą w schronie, pytałysmy o Tanię - jest juz zabrana z boksów ogólnych i czeka na sterylkę.

Posted

Taniuśka już po zabiegu, wszystko przebiegło sprawnie. Zawiozłam jej ubranko. Teraz czekamy 10 dni i .....sunia będzie szczęśliwa. Bardzo się cieszę, że Tania tak fajnie trafiła. A tego czesania troszkę będzie:evil_lol: sama chętnie bym to zrobiła. Ale chociaż w czasie drogi się nią nacieszę;)

Posted

Słuchajcie dziewuszki, tak to chyba jest głupio w życiu zaprogramowane, że jak jednemu się poprawia, to drugiemu pogorsza... Za chwilę idę do szpitala z podejrzeniem wyrostka, nie wiem, czy potrzebnaa będzie operacja, być może dostane tylk leki i szybko wrócę do domu, a być może będę musiała położyć się na kilka dni na zabieg.
Adopcja oczywiście jest aktualna, tylko że nie będę się tu mogła udzielać. Matrioszka ma numer do mojej mamy i może się z nią kontaktować, Agnieszka pośrednio też więc niech kobiety trzymają rękę na pulsie, a Wy wszystkie trzymajcie za mnie kciuki, mam nadzieję, że "zobaczymy" się jak najszybciej!
Ucałować Taniuszkę ode mnie proszę!

Posted

Ojej kochana. Tak mi przykro :-(. Teraz Ty potrzebujesz opieki. :shake: Życzę zdrówka z całego serca:)Trzymamy kciuki i myślimy o Tobie. Nic się nie martw, "trzymamy rękę na pulsie". Pozdrawiam:lol:

Posted

O rany, już panikowałam, a okazało się, że nie jest ze mną aż tak źle ;) Nie mam stanu zapalnego, więc nie musiałam mieć operacji, mogłam już wrócić do domu, muszę po prostu sobie leżeć i odpoczywać.
Także już jest ok :)

Posted

[quote name='mina21']O rany, już panikowałam, a okazało się, że nie jest ze mną aż tak źle ;) Nie mam stanu zapalnego, więc nie musiałam mieć operacji, mogłam już wrócić do domu, muszę po prostu sobie leżeć i odpoczywać.
Także już jest ok :)[/QUOTE]

to super! :Cool!:bo nasze mamy to już chyba spanikowały do przodu i wczoraj dostałam info, że dzisiaj masz operację! a że dojechałam do Chełma w nocy to nawet nie miałam siły napisać, ale trzymałam mocno kciuki:)

a co u Tani? jak się miewa?

Posted

Oj ze zdrowiem moim kiepsko, jezdziłam cały weekend od szpitala do szpitala i ilu odwiedziłam lekarzy, tyle różnych opinii usłyszałam. Póki co biorę jakieś leki przeciwzapalne, nawadniam się i leżę w łóżeczku do końca tygodnia :)

Posted

mina21 napisał(a):
Oj ze zdrowiem moim kiepsko, jezdziłam cały weekend od szpitala do szpitala i ilu odwiedziłam lekarzy, tyle różnych opinii usłyszałam. Póki co biorę jakieś leki przeciwzapalne, nawadniam się i leżę w łóżeczku do końca tygodnia :)

:Rose: kuruj się, żebyś miała siły na zabawy z Tanią! :)

Posted

jeszcze tylko kilka dni, ależ ona odżyje i jeszcze się okaże, że niezły z niej brykacz tylko udaje smutaska:) czuję to!! kochana jak Ty będziesz miała teraz dobrze, chociaż trochę :)