agusiazet Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 WIEDZIAłAM, ŻE TO CZARY!!!!:evil_lol: Quote
Ania_w Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 robie wszystko co w mojej mocy:evil_lol: ale niestety te zmiany to zasluga antybiotyku, rivanolu, ziela swietlika, no i srodkow do pielegnacji sierci:) Quote
asia-s Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Ania_w']robie wszystko co w mojej mocy:evil_lol: ale niestety te zmiany to zasluga antybiotyku, rivanolu, ziela swietlika, no i srodkow do pielegnacji sierci:) Super wiesci od Misia :loveu: :loveu: :loveu: Tak niesmialo przypominam ze na AFN sa pieniazki do dyspozycji Misia:oops: Quote
Marlena:) Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Trochę za późno ale warto porównać jak się zmienił:lol: :lol: :lol: . Zdjęcia prześlę do Ani i zobaczycie je wszyscy... Ludzie adoptujcie Misia,bo to naprawdę SUPER PIES!!! Znam go już trochę:roll: i wiem,że jest jak człowiek.Jest opiekuńczy kocha ludzi i przede wszystkim jest cierpliwy w stosunku do dzieci.Biega za kotami,ale nigdy nie zrobiłby żadnemu zwierzakowi krzywdy...wiem,bo spal z moim królikiem i pilnował go jak swoje dziecko ;) . Quote
Szymon_xxx Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Aniu, jestes niesamowita!!! Kolejna biede przygarnelas pod swoj dach! Wiem, ze pod Twoja opieka piesek szybciutko dojdzie do siebie i stanie sie prawdziwym psim przystojniakiem. Taki slodziak z niego, a te minki:) Trzymam mocno kciuki aby znalazl wspanialy, cieplutki dom. Aniu, jestem pod wrazeniem Twojej osoby :loveu: A moze dasz sie namowic na wspolny spacer z psiakami?? Quote
pixie Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Szymon_xxx napisał(a):Aniu, jestes niesamowita!!! Kolejna biede przygarnelas pod swoj dach! Wiem, ze pod Twoja opieka piesek szybciutko dojdzie do siebie i stanie sie prawdziwym psim przystojniakiem. Taki slodziak z niego, a te minki:) Trzymam mocno kciuki aby znalazl wspanialy, cieplutki dom. Aniu, jestem pod wrazeniem Twojej osoby :loveu: A moze dasz sie namowic na wspolny spacer z psiakami?? :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: radosc moja nie ma granic..cudny Bombelek ! Quote
constancja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='Ania_w']robie wszystko co w mojej mocy:evil_lol: ale niestety te zmiany to zasluga antybiotyku, rivanolu, ziela swietlika, no i srodkow do pielegnacji sierci:) I jeszcze kogoś, kto to wszystko podaje, smaruje, zakrapla, szczotkuje, pieści, głaszcze, tuli i kocha:roll: Ja również nieśmiało informuję, że na AFN czekają pieniążki dla Misia. Domku, domku ujawnij się:cool3: . Pixie - to Ty????????? Quote
Ania_w Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 no niestety, wlasnie okazalo sie ze domek dla Pana Misia nieaktualny:( dlatego SZUKAMY NOWEGO PEŁNEGO CIEPŁA DOMKU DLA NASZEGO PANA MISIA! Quote
Szymon_xxx Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Aniu, i wierze, ze znajdziemy! Taka osoba jak Ty potrafi zdzialac cuda! :loveu: Obiecuje, ze popytam wsrod znajomych moze akurat... Co ze spacerkiem - prosze daj znac na PW:loveu: Quote
kacha_wawa Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Ania_w napisał(a):no niestety, wlasnie okazalo sie ze domek dla Pana Misia nieaktualny:( dlatego SZUKAMY NOWEGO PEŁNEGO CIEPŁA DOMKU DLA NASZEGO PANA MISIA! To się ujawniam, ja chciałam Misia chcę Go cały czas... Ale niestety mój TZ ma inne poglądy, owszem będzie kolejny pies, ale jak zamieszkamy w domu :( Cały czas będę go dręczyć, a ze swojej strony szukam Misiowi odpowiedzialnego i ciepłego domu... Dlaczego TZ-ci są bez serca :(:(:( Na Leosia z Ostrowii też kręcił nosem, też coś tam mamrotał, a jak powiedział rób co chcesz, to moja Tigra cieczki dostała... Może teraz też machnie ręką, ale jak narazie domek potrzebny dla sympatycznego i pięknego Maleństwa:) Quote
constancja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='kacha_wawa']To się ujawniam, ja chciałam Misia chcę Go cały czas... Ale niestety mój TZ ma inne poglądy, owszem będzie kolejny pies, ale jak zamieszkamy w domu :( Cały czas będę go dręczyć, a ze swojej strony szukam Misiowi odpowiedzialnego i ciepłego domu... Dlaczego TZ-ci są bez serca :(:(:( Na Leosia z Ostrowii też kręcił nosem, też coś tam mamrotał, a jak powiedział rób co chcesz, to moja Tigra cieczki dostała... Może teraz też machnie ręką, ale jak narazie domek potrzebny dla sympatycznego i pięknego Maleństwa:) Kacha- Czasami tak jest:-( , że nie wszystko układa sie tak jak byśmy tego chcieli. Wiem co czujesz! Sama nie mogę zatrzymać psa, który jest u mnie na tymczasie, a bardzo bym chciała. Mój TZ też chce:roll: ale jedna z moich suń jest innego zdania:cool1: . Jak nie urok to ......... Znacie to powiedzenie. A Misiowi domek znajdziemy:loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Ania_w Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='asia-s'] Tak niesmialo przypominam ze na AFN sa pieniazki do dyspozycji Misia:oops: i na razie niech tam sobie sa:) Zobaczymy co Formica powie na temat jego zabkow - czy i co z nimi robimy, to moze wtedy. BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJE w imieniu swoim i Pana Misia:) Quote
agusiazet Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 To my dziękujemy, że odkryłaś lepszą stronę naszego Ponka!!! Quote
Szymon_xxx Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Misiek, a co tam daleko sie schowales? Wskakuj na sama góre! Niech cie wszyscy podziwiaja!! Ludziska, pomozcie szukac domku!! Quote
Szymon_xxx Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Bracie, juz na sama góre! HOOOOP!:) Takie ślicznosci a tak szybko spada:( Cioteczki, pilnujcie, aby masze cudo nie spadalo tak daleko:) Quote
agusiazet Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Aniu, w dziale dam dom jest miejsce dla ponka. Może tam wpiszesz naszego Misia i dasaz zdjęcia!!!??? Quote
Ania_w Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 wpisalam tylko nie wiem czy jest to jeszcze aktualne - jest to z czerwca:( ale moze akurat! Wpisalam tez w watek w ktorym szukaja miniaturek:) zobaczymy, poki co szukamy dalej! Kaska, jak Ci idzie"urabianie" TZ? :) Quote
Guest Jacol123 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Misiu spełnia wszystkie kryteria miniaturki. Z wyjątkiem serduszka, bo ono jest WIELKIE !:) Quote
Ania_w Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Jacol123 napisał(a):Misiu spełnia wszystkie kryteria miniaturki. Z wyjątkiem serduszka, bo ono jest WIELKIE !:) dokładnie!!! :) Quote
Szymon_xxx Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 HOOOOP! Cioteczki nie pilnujecie naszego Miska:( znowu sie gdzies schowal:) Misiek, na gore! Ale juz!:) Quote
Guest Jacol123 Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Podnoszę MIśka. BO jest fajny i kochany! Quote
agusiazet Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 No i całkiem przyjemny dla oka, sami przyznajcie!!! Quote
Ania_w Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Pan Mis mówi wszystkim "dzien dobry":) Quote
Guest Jacol123 Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Dzień doby Panie Misiu! Na pewno fajnie u Ani spać, tylko domeczku trzeba szukać. HOP HOP!!! Quote
Recommended Posts