Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ania_w']robie wszystko co w mojej mocy:evil_lol:

ale niestety te zmiany to zasluga antybiotyku, rivanolu, ziela swietlika, no i srodkow do pielegnacji sierci:)

Super wiesci od Misia :loveu: :loveu: :loveu:
Tak niesmialo przypominam ze na AFN sa pieniazki do dyspozycji Misia:oops:

Posted

Trochę za późno ale warto porównać jak się zmienił:lol: :lol: :lol: . Zdjęcia prześlę do Ani i zobaczycie je wszyscy...
Ludzie adoptujcie Misia,bo to naprawdę SUPER PIES!!!
Znam go już trochę:roll: i wiem,że jest jak człowiek.Jest opiekuńczy kocha ludzi i przede wszystkim jest cierpliwy w stosunku do dzieci.Biega za kotami,ale nigdy nie zrobiłby żadnemu zwierzakowi krzywdy...wiem,bo spal z moim królikiem i pilnował go jak swoje dziecko ;) .

Posted

Aniu, jestes niesamowita!!!
Kolejna biede przygarnelas pod swoj dach! Wiem, ze pod Twoja opieka piesek szybciutko dojdzie do siebie i stanie sie prawdziwym psim przystojniakiem. Taki slodziak z niego, a te minki:)
Trzymam mocno kciuki aby znalazl wspanialy, cieplutki dom.
Aniu, jestem pod wrazeniem Twojej osoby :loveu:

A moze dasz sie namowic na wspolny spacer z psiakami??

Posted

Szymon_xxx napisał(a):
Aniu, jestes niesamowita!!!
Kolejna biede przygarnelas pod swoj dach! Wiem, ze pod Twoja opieka piesek szybciutko dojdzie do siebie i stanie sie prawdziwym psim przystojniakiem. Taki slodziak z niego, a te minki:)
Trzymam mocno kciuki aby znalazl wspanialy, cieplutki dom.
Aniu, jestem pod wrazeniem Twojej osoby :loveu:

A moze dasz sie namowic na wspolny spacer z psiakami??

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

radosc moja nie ma granic..cudny Bombelek !

Posted

[quote name='Ania_w']robie wszystko co w mojej mocy:evil_lol:

ale niestety te zmiany to zasluga antybiotyku, rivanolu, ziela swietlika, no i srodkow do pielegnacji sierci:)

I jeszcze kogoś, kto to wszystko podaje, smaruje, zakrapla, szczotkuje, pieści, głaszcze, tuli i kocha:roll:

Ja również nieśmiało informuję, że na AFN czekają pieniążki dla Misia.

Domku, domku ujawnij się:cool3: .
Pixie - to Ty?????????

Posted

Ania_w napisał(a):
no niestety, wlasnie okazalo sie ze domek dla Pana Misia nieaktualny:(

dlatego

SZUKAMY NOWEGO PEŁNEGO CIEPŁA DOMKU DLA NASZEGO PANA MISIA!

To się ujawniam, ja chciałam Misia chcę Go cały czas...
Ale niestety mój TZ ma inne poglądy, owszem będzie kolejny pies, ale jak zamieszkamy w domu :(
Cały czas będę go dręczyć, a ze swojej strony szukam Misiowi odpowiedzialnego i ciepłego domu...
Dlaczego TZ-ci są bez serca :(:(:( Na Leosia z Ostrowii też kręcił nosem, też coś tam mamrotał, a jak powiedział rób co chcesz, to moja Tigra cieczki dostała...
Może teraz też machnie ręką, ale jak narazie domek potrzebny dla sympatycznego i pięknego Maleństwa:)

Posted

[quote name='kacha_wawa']To się ujawniam, ja chciałam Misia chcę Go cały czas...
Ale niestety mój TZ ma inne poglądy, owszem będzie kolejny pies, ale jak zamieszkamy w domu :(
Cały czas będę go dręczyć, a ze swojej strony szukam Misiowi odpowiedzialnego i ciepłego domu...
Dlaczego TZ-ci są bez serca :(:(:( Na Leosia z Ostrowii też kręcił nosem, też coś tam mamrotał, a jak powiedział rób co chcesz, to moja Tigra cieczki dostała...
Może teraz też machnie ręką, ale jak narazie domek potrzebny dla sympatycznego i pięknego Maleństwa:)

Kacha-
Czasami tak jest:-( , że nie wszystko układa sie tak jak byśmy tego chcieli. Wiem co czujesz! Sama nie mogę zatrzymać psa, który jest u mnie na tymczasie, a bardzo bym chciała. Mój TZ też chce:roll: ale jedna z moich suń jest innego zdania:cool1: . Jak nie urok to .........
Znacie to powiedzenie.

A Misiowi domek znajdziemy:loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

[quote name='asia-s']
Tak niesmialo przypominam ze na AFN sa pieniazki do dyspozycji Misia:oops:

i na razie niech tam sobie sa:) Zobaczymy co Formica powie na temat jego zabkow - czy i co z nimi robimy, to moze wtedy.

BARDZO WSZYSTKIM DZIEKUJE w imieniu swoim i Pana Misia:)

Posted

wpisalam tylko nie wiem czy jest to jeszcze aktualne - jest to z czerwca:(
ale moze akurat! Wpisalam tez w watek w ktorym szukaja miniaturek:) zobaczymy, poki co szukamy dalej!
Kaska, jak Ci idzie"urabianie" TZ? :)

Guest Jacol123
Posted

Misiu spełnia wszystkie kryteria miniaturki. Z wyjątkiem serduszka, bo ono jest WIELKIE !:)

Guest Jacol123
Posted

Dzień doby Panie Misiu!
Na pewno fajnie u Ani spać,
tylko domeczku trzeba szukać.
HOP HOP!!!