Ania_w Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 a jakiego wzrostu jest owczarek pirenejski? Misiek jest wielkosci pudelka miniaturki:) Quote
constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Misiaczku:loveu: :loveu: :loveu: .Pięknie się spisujesz:multi: . Aniu, a jak z zachowaniem czystości? Sygnalizuje? W miarę możliwości zrób mu test na koty i dzieci:diabloti: . Dziewczyny, ogłaszamy go już, czy dajemy mu trochę czasu??? Quote
constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ania_w napisał(a):a jakiego wzrostu jest owczarek pirenejski? Misiek jest wielkosci pudelka miniaturki:) Owczarek pirenejski to średniak - od 40 do 48cm, więc chyba jednak nie jest to pyrek:shake: Quote
Ania_w Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 zalatwia sie tylko i wylacznie na dworze! Bez problemu wytrzymal miedzy spacerami - ostatni 22.00 rano 7.00. Gromadka goniacych sie w lesie dzieci w lesie nie zrobila na nim wrazenia.. nie wiem jeszcze jak z bliskim kontaktem.. sprawdzimy:) Quote
constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Ania_w']zalatwia sie tylko i wylacznie na dworze! Bez problemu wytrzymal miedzy spacerami - ostatni 22.00 rano 7.00. Gromadka goniacych sie w lesie dzieci w lesie nie zrobila na nim wrazenia.. nie wiem jeszcze jak z bliskim kontaktem.. sprawdzimy:) Z każdym Twoim postem coraz bardziej mnie zadziwia:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: . MAGICZNY PIES! Proponuję zmienić mu imię:diabloti: . Z Miśkiem może daleko nie zajechać:eviltong: Quote
asia-s Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Proponuję zmienić mu imię:diabloti: . Z Miśkiem może daleko nie zajechać:eviltong: To zalezy:cool3: Moj Misiek (bearder collie) zajechal az do Argentyny:diabloti: :eviltong: Quote
agusiazet Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ja jestem za Misiem, ale głos decydujący ma Ania, bo ona jest teraz Panią Misia. Wiedziałam, że ponek okaże się super pieskiem, one to mają we krwi. Aniu, brawo, ten pies chyba od razu Cię pokochał, wgląda super i ma uśmiechniętą mordkę. Chyba masz jakiś dar do odkrywania pięknych ponków. Quote
constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 To była tylko nieśmiała propozycja:oops: :oops: :oops: , którą wycofuję i:flaming: :flaming: :flaming: . Zupełnie nieprzemyślana:stupid: :stupid: :stupid:. :ban: :ban: :ban: Quote
agusiazet Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Propozycja jak propozycja, ale tu głos Ani najważniejszy, a może jej się też to imię nie podoba. Na pewno się odezwie!!! Quote
Rauni Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Ale słooodziak :loveu: Może zamiast Misiu to niech będzie Teddy? (od Teddy Bear). Jako samozwańczy autoryter pyrkowy ;) stwierdzam, że podobny do pyrka jest dokładnie tak jak jeden kudłaty pies do drugiego kudłatego psa :cool3: - ja notorycznie spotykam na spacerach takie kopie Vigockiego - natomiast biorąc pod uwagę, jak rzadka jest ta rasa w Polsce (Vigo jest jednym z pierwszych, o ile w ogóle nie pierwszym, importem do Polski), prawdopodobieństwo, że faktycznie coś ma z owczarka pirenejskiego jest znikome. I chyba to zresztą lepiej dla niego - biorąc pod uwagę charakterystykę rasy, dla pyrka naprawdę trudno o dobry dom... a taki grzeczny słodziak na pewno zaraz go znajdzie! Czy w dalszym ciągu potrzebne wpłaty na AFN na psiaka? Quote
constancja Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 [quote name='Rauni'] Czy w dalszym ciągu potrzebne wpłaty na AFN na psiaka? Potrzebne, potrzebne:evil_lol: . Quote
Ania_w Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 [quote name='constancja'] MAGICZNY PIES! Proponuję zmienić mu imię:diabloti: . Z Miśkiem może daleko nie zajechać:eviltong: jestem za! juz o tym myslalam ale nic fajnego nie przychodzi mi do glowy. Myslalam zeby "Pascal" (jego psiak jest podobny do naszego Miska), ale sama nie wiem.. Hmm.. w takim razie czekamy na propozycje.. Quote
Rauni Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Krążąc wokół Misia, moje propozycje imion: 1. Teddy 2. Ourson (czyt. "Ursą") niedźwiadek po francusku 3. Orso (po wł.) ps. wpłaciłam grosik na AFN Quote
Formica Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Zaraz pewnie mnie zbanujecie , ale od wczoraj o Misku inaczej myslec nie moge i w moim sercu pozostanie Kapciuchem ( troche od Kopciuszka tylko takiego zrezygnowanego i zdredziałego ;) ) Quote
GoniaP Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ja mialam kota Kocmołucha (płci żeńskiej na dodatek):evil_lol: Quote
Guest Jacol123 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Formica napisał(a):Zaraz pewnie mnie zbanujecie , ale od wczoraj o Misku inaczej myslec nie moge i w moim sercu pozostanie Kapciuchem ( troche od Kopciuszka tylko takiego zrezygnowanego i zdredziałego ;) ) Zobaczysz, za parę dni albo tygodni pod okiem Ani wypięknieje i wszyscy się będą o niego bić, żeby tylko trafił do nich :) Zobaczysz :razz: Quote
agusiazet Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 On już jest piekny. Mnie bardzo się podoba. MISIU TO URATOWANE CUDO!!! Quote
xxxx52 Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 np.moze byc TOM,LEO,TIMI,KUBA,KARMEL,GUCIO,OSKAR,,mysle ze z nadaniem imienia temu kawalerowi nie powinno byc problemu,jak rowniez ze znalezieniem domku.:lol: Quote
agusiazet Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Misiu ma razie jest Misiem, więc Misia podnoszę na pierwszą stronkę!!! Quote
Ania_w Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 kolejne zdjecia a to zdjecie zostalo zrobione przed chwilka - Pan Mis po ponad dwoch godzinach spedzonych w lesie:) Quote
-Martyna- Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 i przede wszystkim nie zapominajcie ze PON-y maja cudowne charaktery sa idealne dla dzieci , sa bardzo stadne i opiekuncze Quote
Ania_w Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Pan Mis:) jest cudowny. Momentami zapominam, ze jest drugi pies domu. Wedlug mnie byl wczesniej w mieszkaniu. Jest bardzo dobrze ulozonym psem. Nic nie zniszczyl, zalatwia sie tylko i wylacznie na dworze. Jak chce byc glaskany poprostu wskakuje na kolana:) Co do ogolnego stanu - brzuszek ladnie sie juz zaokraglil, oczka nie ropieja, skora (dalej na antybiotykach) ladnie sie goi, coraz mniej sie drapie, siersc doprowadzona do ladu:) zaczela odrastac.. no i najwazniejsze - jest juz pierwszy chetny a raczej chetna do adopcji Pana Misia, ale niech sama sie przedstawi:) (powiem tylko, ze jest to "stary Dogomaniak", hheh, ale i tak wie juz, ze nie ominie ją szczegolowe sprawdzanie:))))) Quote
agusiazet Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Co za super wieści, Aniu z Ciebie prawdziwy cudotwórca. Wziełaś zarośniętego brzydala, obciełaś całkiem, całkiem kudełki i wyszedł prawdziwy przystojniak. I jeszcze szansa na do mek. To niesamowite. Masz szczęśliwą rękę do ponków, czy co? Przyznaj się to czary!!! Quote
Ania_w Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 tak, codziennie rano odprawiam w lazience czary mary:) czary mary domu dla naszego cuda szukamy kto wiernego przyjeciela potrzebuje Panem Misiem na pewno sie nie rozczaruje:) Quote
Recommended Posts