Guest Jacol123 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Śliczny Ponku chopaj w górę! Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dziewczyny, dogadajcie się co do transportu lub jego braku i dajcie znać, czy trzeba kasę czy jakiś inny dowóz, w ogóle piszcie, bo Misiek bardzo nam leży na sercu!!! Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tak czy tak, pieniądze będą potrzebne. Na paliwo, na leczenie i szczepienia, później pomyślimy o kastracji. Potrzebny numer konta. Komu wpłacać??? Ktoś doświadczony potrzebny!!! Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Constancjo, masz zdjęcie ponka, jeśli tak to wyślij Pani Małgosi, adres w postach wyżej, bo ona daje ogłoszenie o Miśku do gazety, domek u Aniu to domek tymczasowy, więc warto szukać docelowqego, jak się da A pieniądze to najlepiej na AFN z dopiskiem dla Misia PON-ka. Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='agusiazet']Constancjo, masz zdjęcie ponka, jeśli tak to wyślij Pani Małgosi, adres w postach wyżej, bo ona daje ogłoszenie o Miśku do gazety, domek u Aniu to domek tymczasowy, więc warto szukać docelowqego, jak się da A pieniądze to najlepiej na AFN z dopiskiem dla Misia PON-ka. Niestety, jest tylko to jedno, jedyne zdjęcie:placz: Zachciało mi się Anię W prześwietlać:oops: :oops: :oops: Co za wstyd!!! Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 A kto ma to zdjęcie? czy Marlena? Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='agusiazet']A kto ma to zdjęcie? czy Marlena? Skopiujcie z wątku. Wątpię, żeby Marlena miała lepszej jakości ale można zapytać. Niech ktoś wklei nr. konta na AFN - Proszę! muszę zejść z netu i zająć się swoim stadem, bo już mi żyć nie dają:diabloti: Quote
Ulka18 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jogi prawdopodobnie jedzie jutro ze Stalowej Woli do Wroclawia. Gdyby ja ladnie poprosic, na pewno nie odmowilaby zabrania psiaka. Piszcie do Jogi priva. Lub dzwoncie. Quote
Ania_w Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='constancja'] Zachciało mi się Anię W prześwietlać:oops: :oops: :oops: Co za wstyd!!! bardzo dobrze, ze to zrobilas!!!! :) Quote
Ulka18 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jutro psiak moglby jechac. Jesli trzeba komorke do Jogi, to chyba jest na mapie dogo, lub podam na pw. Quote
Krzys_KRK Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Gorzyce->Wroclaw->Zabrze to raczej malo sensowna droga :) Ja sluze transportem w sobote, bo bede w tych okolicach, wiec moge zabrac psiaka :painting: Przy okazji sprawdze czy ta Ania_W to osobka godna zaufania :) Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Krzys_KRK']Gorzyce->Wroclaw->Zabrze to raczej malo sensowna droga :) Ja sluze transportem w sobote, bo bede w tych okolicach, wiec moge zabrac psiaka :painting: Przy okazji sprawdze czy ta Ania_W to osobka godna zaufania :) To chyba raczej Gorzyce -Zabrze -Wrocław? A Anię koniecznie sprawdź:diabloti: i wyściskaj od nas wszystkich:loveu: No widzisz jaka jestem nierozgarnięta! Ps To dogadajcie się co do transportu, ja tu nie będę mieszać bo mapy w głowie nie mam, a teraz muszę koniecznie już uciekać . Mam nr do Jogi ale nie jestem w stanie z niego skorzystać(pusta karta), mogę podac na priv, albo zadzwonię dopiero wieczorem. tylko nie wiem czy nie bdzie za póxno? Quote
pixie Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Krzys_KRK']Gorzyce->Wroclaw->Zabrze to raczej malo sensowna droga :) Ja sluze transportem w sobote, bo bede w tych okolicach, wiec moge zabrac psiaka :painting: Przy okazji sprawdze czy ta Ania_W to osobka godna zaufania :) no prosze prosze...coraz cudniej!:loveu::loveu::loveu: czy ja snie?:crazyeye::crazyeye::crazyeye: toz to cuda na dogo! :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Misiu-ponek bedzie od soboty mial cieply domek! :bluepaw::bluepaw::bluepaw::bluepaw: i jeszcze specjalny transport! z obstawa!:cunao: Krzysiu czy Ty aby nie przybysz :angel:? pytam, powiedz :evil_lol:? bo, co watek spadl, to w gore poszedl , co do gosci niespodziewanych , juz jede/a sie tu pojawila w ostatniej chwili :angel: niechybnie moce tajemne, panuja tutaj, wiec nic tu po mnie...:cool3: ide...w/net :angryy: z drogi maluchy!:cunao: obstawa!..tfu tfu na psa urok! Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Bo psiak jest wart najlepsiejszych z dogo:evil_lol: . A poza tym Misiu ma w sobie coś magicznego:loveu: :loveu: :loveu: No dobra juz idę gotować ten obiad:cool1: Jak ja się cieszę!!!:lol: :lol: :lol: Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Jeśli mogę wtrącić swoje trzy grosze, czy skontaktowaliście się z Marzeną. Ja z nią rozmawiałam telefonicznie i przez GG na temat dnia zabrania pieska i jej najbardziej pasowała sobota. Może kiedy indziej nie ma nikogo w domu, nie wiem. Wprawdzie to było przed zaoferowaniem tymczasu przez Anię, ale lepiej zadzwonić. Może Krzysiu jednak pieska odbierze w sobotę i napisze ile zrzutka na paliwo. A zdjęcie skopiowałam, niech się Misiu ogłasza, bo domek stały ważna rzecz. Quote
pixie Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='constancja']Bo psiak jest wart najlepsiejszych z dogo:evil_lol: . A poza tym Misiu ma w sobie coś magicznego:loveu: :loveu: :loveu: No dobra juz idę gotować ten obiad:cool1: Jak ja się cieszę!!!:lol: :lol: :lol: nie bez powodu masz taki nick droga constancjo!:cool3: ze tez sie tego nie domyslilem:angryy: :stupid: coz starosc nie radosc:PROXY5: :PROXY5: :PROXY5: :evil: :evil: tutaj coraz czesciej zawodza diabelskie sztuczki, przyjdzie zmienic adres, bo sie kompromituje:angryy: :placz: Quote
asia-s Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ach jak sie ciesze, Misiu:loveu: :loveu: :loveu: No to komu wplacic, na AFN ?, Ciotki bardziej doswiadczone ustalcie, moze dobrze bedzie na AFN, Na poczatek dla Misia ofiaruje 200 pln, tylko dajcie znak komu, AniaW DZIEKUJE :multi: za domek tymczasowy Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tak sobie siedzę.....gotuje ten obiad.....i myślę, że... Ta sobota to chyba najlepszy czas. 1. Marlena nie idzie do szkoły, więc będzie na miejscu 2. Krzys_KRK W sobotę będzie w tamtych okolicach 3. Ania_W i Krzys_KRK znaja się osobiście, to i będzie okazja na kawę. 4.W tej ekipie kręci się nasza dogo-wet Formica i pewnie pomoże( oczywiście nie za darmo) Pozostaje pozostawić los Misia w ich rękach. Powiedzcie, że się zgadzacie- proszę:modla: :modla: :modla: A nam pozostają odpowiedzi na ich pytania i oczywiscie wpłaty na AFN z dopiskiem "dla Misia PON'ka" Quote
Krzys_KRK Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Tak sobie siedzę.....gotuje ten obiad..... A co gotujesz? Powiedzcie, że się zgadzacie- proszę Ja sie zgadzam :), pokaze psinie Sandomierz, aby mial jakies mile wspomnienia przed Zabrzem :) Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Właśnie dostałam odp. od Jogi! Dziś wieczorem koło 20:00 może być po Misia. Wcześnie rano Ania musiałaby odebrać psa w Zabrzu, bo na 9:00 Jogi musi być we Wrocławiu. Tel. do Jogi podam Ani_W na priva. Tylko musicie zdecydować czy dzisiaj go wieziemy, czy w sobotę. Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Krzys_KRK napisał(a):Tak sobie siedzę.....gotuje ten obiad..... A co gotujesz? Powiedzcie, że się zgadzacie- proszę Ja sie zgadzam :), pokaze psinie Sandomierz, aby mial jakies mile wspomnienia przed Zabrzem :) Pomidorową:roll: A to Zabrze takie złe??? Ja akurat mam miłe wspomnienia z Zabrza - Tam się urodzili moi synowie:evil_lol: Quote
Ania_w Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 dla mnie - bez roznicy! :) PS. pomidorowa to moja ulubiona zupa:) Quote
Ania_w Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 a co do Formicy - juz zostala poinformowana, ze zwiekszylo sie grono jej pacjentow:) Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Acha.... zapomniałam napisać, ze Jogi będzie wiozła suczkę i nie wiadomo jak psiaki razem w drodze będą się zachowywać. Ale mam mentlik....:stupid: Quote
Recommended Posts