Ania_w Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 asia-s napisał(a): AniuW, popros GreenEvil o przelanie tego co potrzebujesz na pokrycie dlugow za Misia, a reszte zeby Green Evil przeksiegowal na Eliota tak wlasnie zrobie:) mysle, ze moze uda nam sie to juz jutro zalatwic...:) Jeszcze raz chcialabym podziekowac Formice - ona jest niesamowita.. Przyjela nas z Panem Misiem w lecznicy o 4 nad ranem kiedy pojawily sie komplikacje pooperacyjne a ja zaczelam panikowac:) Kasiu.. DZIEKUJEMY!!! Quote
asia-s Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Czy sa jakies nowe wiesci o Misiu z nowego domku Misiu :cool3: Quote
asia-s Posted October 8, 2006 Posted October 8, 2006 Ciotka AgaG poinformowala mnie ze Eliocik:cool3: tez szczesliwie znalazl dom, w zwiazku z tym Aga proponuje zeby te pieniazki co zostaly po Misiu przekazac na cyt. "Na Jasyra z Krakowa. Ma guzy i po dwóch latatch schronu wylądował w hotelu. pa Aga" Ja jestem za jak najbardziej, natomiast nie moge decydowac za inne osoby ktore tez wplacaly na Miska. Czy sie zgadzacie zeby wasza czesc wplat tez poszla na Jasyrka? Quote
agusiazet Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pewnie, Misiu, co u Ciebie 9i nowego Pana? Quote
outsi Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Gdyby brakowało pomysłów na zagospodarowanie Misiowych pieniążków, to będę bardzo wdzięczna, jeśli zajrzycie do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30906 i wspomożecie grosikiem sterylkę suni, dla której jest szansa na dom po sterylce. Quote
asia-s Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='outsi']Gdyby brakowało pomysłów na zagospodarowanie Misiowych pieniążków, to będę bardzo wdzięczna, jeśli zajrzycie do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30906 i wspomożecie grosikiem sterylkę suni, dla której jest szansa na dom po sterylce. Pomyslow nie brakuje tylko jak zawsze brakuje pieniazkow na te wszystkie bidy, Z tego co wyczytalam to prawie uzbieralyscie na sterylke no i jest domek zaklepany, a Jasyrek w troche gorszej sytuacji - guzy, starowinka , hotelik, wiec ja podtrzymuje na Jasyrka. Quote
Marlena:) Posted October 9, 2006 Author Posted October 9, 2006 Gorące buziaczki dla Misia-śle jego dawna opiekunka.. Misiu...mam nadzieję,że mnie jeszcze pamiętasz...:roll: Ja Cię nigdy nie zapomnę:roll: NIGDY...Życzę Ci szczęścia w nowym domku... POWODZENIA!!!Kochany Misiaczku:loveu: Nadal czekam na wieści z nowego domku...:razz: Quote
asia-s Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Misiu co u Ciebie slychac, juz tyle dni bez wiadomosci?:roll: Quote
constancja Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='asia-s']Misiu co u Ciebie slychac, juz tyle dni bez wiadomosci?:roll: I ja też czekam i czekam....:roll: Quote
asia-s Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Wszyscy czekamy na wiesci od Misia:roll: Quote
Ania_w Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 poniewaz Dawid ma "male" problemy z zarejestrowaniem sie na dogo (juz dwa razy probowal - nie dostaje linku z aktywacja konta) ja skromnie napisze ze u chlopakow wszystko w porzadku. W poniedzialek Pan Misio bedzie zaszczepiony (oczywiscie u Formicy, tak abysmy mialy okazje znow sie z Panem Misiem spotkac). Co do rozliczenia Misiowego AFN-u. Wyslalam maila z prosba o przelanie kwoty 90,00 zł na konto lecznicy w ktorej byl leczony (zabieg wyrywania zabkow, dodatkowe badania krwi, moczu) - Pozostale koszty juz pokrylam i nie chce na nie zwrotu. Zaproponowalam, aby to co zostanie na "misiowym koncie" przekazac na Jasyra z Krakowa. Quote
constancja Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 [quote name='Ania_w']poniewaz Dawid ma "male" problemy z zarejestrowaniem sie na dogo (juz dwa razy probowal - nie dostaje linku z aktywacja konta) ja skromnie napisze ze u chlopakow wszystko w porzadku. W poniedzialek Pan Misio bedzie zaszczepiony (oczywiscie u Formicy, tak abysmy mialy okazje znow sie z Panem Misiem spotkac). Co do rozliczenia Misiowego AFN-u. Wyslalam maila z prosba o przelanie kwoty 90,00 zł na konto lecznicy w ktorej byl leczony (zabieg wyrywania zabkow, dodatkowe badania krwi, moczu) - Pozostale koszty juz pokrylam i nie chce na nie zwrotu. Zaproponowalam, aby to co zostanie na "misiowym koncie" przekazac na Jasyra z Krakowa. Aniu, jesteś anielicą:loveu: :loveu: :loveu: Dziękuję w imieniu Pana Misia jeszcze raz za wszystko co dla niego zrobiłaś. Wyczochraj go, proszę, porządnie, a jego Panu powiedz, że ma dbać o niego jak o własne dziecię:evil_lol: Quote
Rauni Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Cieszę się, że u pana Misia wszystko w porządku :) Quote
Dudek Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Dopiero teraz zobaczyłam wątek... Jesteście cudowni:multi: :multi: Super że mały znalazł domek:loveu: Nurtuje mnie tylko jedno - czy ktoś sprawdzał mu tatuaż?? bo mi strasznie przypomina zaniedbanego (trudno się dziwić 3 lata tułaczki!) grzywacza chińskiego powder puff (chyba zboczenie mam na tym punkcie):oops: Quote
Ania_w Posted October 15, 2006 Posted October 15, 2006 [quote name='Dudek'] Nurtuje mnie tylko jedno - czy ktoś sprawdzał mu tatuaż?? bo mi strasznie przypomina zaniedbanego (trudno się dziwić 3 lata tułaczki!) grzywacza chińskiego powder puff (chyba zboczenie mam na tym punkcie):oops: sprawdzalam - nie, nie ma:) Quote
agusiazet Posted October 16, 2006 Posted October 16, 2006 Misiaczku, mam nadzieję, że jesteś szczęśliwy!!! Quote
outsi Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Słuchajcie , a czy były jakieś dodatkowe osoby zainteresowane Panem Misiem, którym można by przedstawić kudłatkę bardzo do Misia podobną: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32368 ? Jeźeli jest kontakt z takimi osobami, to bardzo proszę o podrzucenie im adresu tego wątku, dobrze? Quote
Ania_w Posted October 19, 2006 Posted October 19, 2006 zaraz sprawdze czy jeszcze mam na poczcie maile osob zainteresowanych Panem Misiem. Sliczny jest ten kudlacz a raczej kudlaczka:) Quote
Jola_K Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Baaaaaaardzo mocno się cieszę że Magiczny Pan Miś ma domek!!! :cunao: PS Aniu, uzupełniłam w wątku na muratorze o zdjęcia z nowego domku ;) Quote
Ania_w Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Jola_K napisał(a):Baaaaaaardzo mocno się cieszę że Magiczny Pan Miś ma domek!!! :cunao: PS Aniu, uzupełniłam w wątku na muratorze o zdjęcia z nowego domku ;) dziekuje!!!:) Quote
agusiazet Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Aniu, ja odkryłam jeszcze jednego ponka, nadzwyczaj podobnego do Pana Misia, czy nie masz chętnych? Piesek jest wprawdzie w domku, ale długo tam nie może zostać - to znajdek. Zaraz wkleję jego wątek, bo jest na Dogo- proszę pomyśl o nim, masz szczęśliwą rękę!!! Quote
agusiazet Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 Oto ten wątek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32929 Quote
Ania_w Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 widzialam - cudny.. :loveu: Zaproponowalam tymczas ale niestety po pierwsze musze liczyc na pomoc w zorganizowaniu trasportu Kudlaczka troche blizej, po drugie moge go zabrac dopiero pod koniec przyszlego tygodnia.. nadal mam u siebie druga goldenke - praktycznie od razu weszla w miejsce Pana Misia:) Quote
constancja Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Ania_w napisał(a):widzialam - cudny.. :loveu: Zaproponowalam tymczas ale niestety po pierwsze musze liczyc na pomoc w zorganizowaniu trasportu Kudlaczka troche blizej, po drugie moge go zabrac dopiero pod koniec przyszlego tygodnia.. nadal mam u siebie druga goldenke - praktycznie od razu weszla w miejsce Pana Misia:) Aniu, jesteś kochana:loveu: :loveu: . Kudłaczek to ksero Pana Misia:evil_lol: . Czytałam jego wątek już wcześniej i byłaś pierwszą osobą, o której pomyślałam ale wiedziałam właśnie o goldence, którą masz na DT. A tu taka cudna wiadomość:multi: . Quote
agusiazet Posted October 22, 2006 Posted October 22, 2006 Super wiadomość, chętnie po 1-szym dołożę się do transportu Kudłaczka do Ani, bo wiem,że ma szczęśliwą rekę do znajdowania domków takim pięknym kudłaczkom!!!!:lol: Quote
Recommended Posts