Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asia-s napisał(a):

AniuW, popros GreenEvil o przelanie tego co potrzebujesz na pokrycie dlugow za Misia, a reszte zeby Green Evil przeksiegowal na Eliota

tak wlasnie zrobie:) mysle, ze moze uda nam sie to juz jutro zalatwic...:)

Jeszcze raz chcialabym podziekowac Formice - ona jest niesamowita.. Przyjela nas z Panem Misiem w lecznicy o 4 nad ranem kiedy pojawily sie komplikacje pooperacyjne a ja zaczelam panikowac:) Kasiu.. DZIEKUJEMY!!!

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ciotka AgaG poinformowala mnie ze Eliocik:cool3: tez szczesliwie znalazl dom, w zwiazku z tym Aga proponuje zeby te pieniazki co zostaly po Misiu przekazac na cyt. "Na Jasyra z Krakowa. Ma guzy i po dwóch latatch schronu wylądował w hotelu. pa Aga"
Ja jestem za jak najbardziej, natomiast nie moge decydowac za inne osoby ktore tez wplacaly na Miska. Czy sie zgadzacie zeby wasza czesc wplat tez poszla na Jasyrka?

Posted

[quote name='outsi']Gdyby brakowało pomysłów na zagospodarowanie Misiowych pieniążków, to będę bardzo wdzięczna, jeśli zajrzycie do wątku: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30906 i wspomożecie grosikiem sterylkę suni, dla której jest szansa na dom po sterylce.

Pomyslow nie brakuje tylko jak zawsze brakuje pieniazkow na te wszystkie bidy, Z tego co wyczytalam to prawie uzbieralyscie na sterylke no i jest domek zaklepany, a Jasyrek w troche gorszej sytuacji - guzy, starowinka , hotelik, wiec ja podtrzymuje na Jasyrka.

Posted

Gorące buziaczki dla Misia-śle jego dawna opiekunka..
Misiu...mam nadzieję,że mnie jeszcze pamiętasz...:roll: Ja Cię nigdy nie zapomnę:roll: NIGDY...Życzę Ci szczęścia w nowym domku...
POWODZENIA!!!Kochany Misiaczku:loveu:

Nadal czekam na wieści z nowego domku...:razz:

Posted

poniewaz Dawid ma "male" problemy z zarejestrowaniem sie na dogo (juz dwa razy probowal - nie dostaje linku z aktywacja konta) ja skromnie napisze ze u chlopakow wszystko w porzadku. W poniedzialek Pan Misio bedzie zaszczepiony (oczywiscie u Formicy, tak abysmy mialy okazje znow sie z Panem Misiem spotkac). Co do rozliczenia Misiowego AFN-u. Wyslalam maila z prosba o przelanie kwoty 90,00 zł na konto lecznicy w ktorej byl leczony (zabieg wyrywania zabkow, dodatkowe badania krwi, moczu) - Pozostale koszty juz pokrylam i nie chce na nie zwrotu. Zaproponowalam, aby to co zostanie na "misiowym koncie" przekazac na Jasyra z Krakowa.

Posted

[quote name='Ania_w']poniewaz Dawid ma "male" problemy z zarejestrowaniem sie na dogo (juz dwa razy probowal - nie dostaje linku z aktywacja konta) ja skromnie napisze ze u chlopakow wszystko w porzadku. W poniedzialek Pan Misio bedzie zaszczepiony (oczywiscie u Formicy, tak abysmy mialy okazje znow sie z Panem Misiem spotkac). Co do rozliczenia Misiowego AFN-u. Wyslalam maila z prosba o przelanie kwoty 90,00 zł na konto lecznicy w ktorej byl leczony (zabieg wyrywania zabkow, dodatkowe badania krwi, moczu) - Pozostale koszty juz pokrylam i nie chce na nie zwrotu. Zaproponowalam, aby to co zostanie na "misiowym koncie" przekazac na Jasyra z Krakowa.

Aniu, jesteś anielicą:loveu: :loveu: :loveu:
Dziękuję w imieniu Pana Misia jeszcze raz za wszystko co dla niego zrobiłaś. Wyczochraj go, proszę, porządnie, a jego Panu powiedz, że ma dbać o niego jak o własne dziecię:evil_lol:

Posted

Dopiero teraz zobaczyłam wątek... Jesteście cudowni:multi: :multi: Super że mały znalazł domek:loveu:

Nurtuje mnie tylko jedno - czy ktoś sprawdzał mu tatuaż?? bo mi strasznie przypomina zaniedbanego (trudno się dziwić 3 lata tułaczki!) grzywacza chińskiego powder puff (chyba zboczenie mam na tym punkcie):oops:

Posted

[quote name='Dudek']

Nurtuje mnie tylko jedno - czy ktoś sprawdzał mu tatuaż?? bo mi strasznie przypomina zaniedbanego (trudno się dziwić 3 lata tułaczki!) grzywacza chińskiego powder puff (chyba zboczenie mam na tym punkcie):oops:

sprawdzalam - nie, nie ma:)

Posted

Jola_K napisał(a):
Baaaaaaardzo mocno się cieszę że Magiczny Pan Miś ma domek!!!

:cunao:

PS
Aniu, uzupełniłam w wątku na muratorze o zdjęcia z nowego domku ;)

dziekuje!!!:)

Posted

Aniu, ja odkryłam jeszcze jednego ponka, nadzwyczaj podobnego do Pana Misia, czy nie masz chętnych? Piesek jest wprawdzie w domku, ale długo tam nie może zostać - to znajdek. Zaraz wkleję jego wątek, bo jest na Dogo- proszę pomyśl o nim, masz szczęśliwą rękę!!!

Posted

widzialam - cudny.. :loveu: Zaproponowalam tymczas ale niestety po pierwsze musze liczyc na pomoc w zorganizowaniu trasportu Kudlaczka troche blizej, po drugie moge go zabrac dopiero pod koniec przyszlego tygodnia.. nadal mam u siebie druga goldenke - praktycznie od razu weszla w miejsce Pana Misia:)

Posted

Ania_w napisał(a):
widzialam - cudny.. :loveu: Zaproponowalam tymczas ale niestety po pierwsze musze liczyc na pomoc w zorganizowaniu trasportu Kudlaczka troche blizej, po drugie moge go zabrac dopiero pod koniec przyszlego tygodnia.. nadal mam u siebie druga goldenke - praktycznie od razu weszla w miejsce Pana Misia:)

Aniu, jesteś kochana:loveu: :loveu: . Kudłaczek to ksero Pana Misia:evil_lol: .
Czytałam jego wątek już wcześniej i byłaś pierwszą osobą, o której pomyślałam ale wiedziałam właśnie o goldence, którą masz na DT.
A tu taka cudna wiadomość:multi: .