agusiazet Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Ja tekst biorę w całości, podoba mi się!!! Tylko zdjęć mniej, bo strasznie dużo tuszu pójdzie. Może domek się uda dla Misia jakiś wspaniały!!! Quote
Ania_w Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pan Mis to jednak szczesciarz.. Tyle osob o niego sie troszczy:) W nocy mielismy "male problemy" pooperacyjne, dzisiaj juz wszystko w porzadku.. Ufff..:) Mamy tez juz wyniki krwi - nerki, watroba pracuja bez zarzutu.. Na allegro wkradl sie chochlik w numerze telefonu - 500 229 992:) Quote
constancja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='Ania_w']Pan Mis to jednak szczesciarz.. Tyle osob o niego sie troszczy:) W nocy mielismy "male problemy" pooperacyjne, dzisiaj juz wszystko w porzadku.. Ufff..:) Mamy tez juz wyniki krwi - nerki, watroba pracuja bez zarzutu.. Na allegro wkradl sie chochlik w numerze telefonu - 500 229 992:) To znaczy, że chłopak nie dość, że piękny, utalentowany, to jeszcze zdrowy!:multi: :loveu: A ile on właściwie może mieć lat? Quote
constancja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Uwaga! Uwaga! Pan Miś nadchodzi:loveu: :loveu: :loveu: Quote
constancja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Na Allegro Pan Miś ma obserwatora. Tylko czy to coś znaczy?:cool1: Quote
Ania_w Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 :lol: przyszlo juz do mnie pare zapytan dotyczacych Pana Misia :lol: Pozwole przytoczyc tresc jednego z nich: Mieszkam w Zabrzu,na 90m2 więc dwa pieski napewno będą miały dużo miejsca, piesek którego posiadam od dwóch lat to sznaucer miniaturka Kapsel/ kocha wszystko i wszystkich/ mąż mówi że troche za bardzo go rozpuściłam i że ma więcej praw w domu niż on.Mam syna 13-letniego, który oczywiście śpi z Kapslem. O Miśku przeczytałam na internecie bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad drugim pieskiem. (jestesmy umowione na wspolny spacer:)) Quote
Ania_w Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 outsi napisał(a):Aniu, a jak tam sławetne zapaszki Pana Misia :diabloti: ? Czy już należą do przeszłości, czy nadal się go trzymają? na szczescie juz sie ich pozbylismy.. :) Uchhh.. Pana Misia mozna bylo lokalizowac w mieszkaniu po zachachu:) ale czeste kapiele zrobily swoje:) Quote
constancja Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 [quote name='Ania_w']:lol: przyszlo juz do mnie pare zapytan dotyczacych Pana Misia :lol: Pozwole przytoczyc tresc jednego z nich: Mieszkam w Zabrzu,na 90m2 więc dwa pieski napewno będą miały dużo miejsca, piesek którego posiadam od dwóch lat to sznaucer miniaturka Kapsel/ kocha wszystko i wszystkich/ mąż mówi że troche za bardzo go rozpuściłam i że ma więcej praw w domu niż on.Mam syna 13-letniego, który oczywiście śpi z Kapslem. O Miśku przeczytałam na internecie bo od jakiegoś czasu zastanawiam się nad drugim pieskiem. (jestesmy umowione na wspolny spacer:)) Aniu, w Zabrzu:multi: . Mogłabyś go widywać:loveu: Wspólny spacer- super pomysł. Wyszykuj Pana Misia na odświętnie i strzel mu pogadankę na temat dobrego zachowania:evil_lol: Trzymam kciuki! Quote
Ania_w Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 no dokladnie, bo musze przyznac ze bardzo przywiazalam sie do niego:( wykapany, wyczesany z nowiutka obrozka.. ech prawdziwy psi przystojniak:) Quote
asia-s Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Trzymam kciuki, byloby swietnie w tym samym miescie A tymczasem na gore Quote
Ania_w Posted October 6, 2006 Posted October 6, 2006 Panie Misiu, abys juz nie musial tylko snic o nowym, bezpiecznym domku..:) Quote
constancja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Już 3 osoby obserwują Pana Misia na Allegro. Może ktoś się kontaktował? Quote
Ania_w Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Pan Misiu znalazl juz swoj WLASNY, BEZPIECZNY, CIEPLUTKI dom! Mysle, ze "na dzien dobry" podbil serce Dawida:) Najpierw spotkalismy sie w Zabrzu tak aby Dawid mogl zobaczyc Pana Misia na zywo, potem pojechalismy do niego do omku, abym mogla zobaczyc warunki i porozmawiac z rodzicami.. Dawid obiecal, ze zaloguje sie na dogo i na biezaco bedzie informowal jak sobie razem radza.. Rewelacyjna wiadomosc a smutno mi jak cholera:) Pan Mis w nowym domku Quote
constancja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :multi: :multi: :multi: Magiczny Pan Miś ma swojego Ludzia:loveu: :loveu: :loveu: . Jestem taka.......szczęśliwa. Życzę Misiowi i Dawidowi (bardzo bliskie mi imię) wielu radosnych, wspólnych chwil. Warto było!!!! Prawda Aniu? A Dawida prosimy o częste relacje i mnóstwo fotek. Mam rozumieć, że aukcję na Allegro mam zakończyć? Quote
Marlena:) Posted October 7, 2006 Author Posted October 7, 2006 Dziękuję Wam wszystkim za pomoc!!! Jestem taka szczęśliwa,że Misiu nareszcie ma swój własny,ciepły domek...To dzięki Wam!! Dawidzie!!!Dbaj o niego...!!! Pozdrowienia dla Misia...:roll: :roll: Quote
Ania_w Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 jeszcze raz bardzo ale to bardzo dziekuje wszystkim za pomoc.. Musze przyznac, ze Dawid bardzo dzielnie poradzil sobie z tysiacem zadanych przeze mnie pytan, ale decydujace bylo jak bardzo Panowie przypadli sobie do gustu.. Od razu :loveu: Constancjo, a moze by podmienic aukcje na innego (podobnego) do Pana Misia psiaka? Skoro sa "obserwatorzy" to moze daloby sie to wykorzystac? Jak myslisz? Quote
constancja Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Ania_w napisał(a):jeszcze raz bardzo ale to bardzo dziekuje wszystkim za pomoc.. Musze przyznac, ze Dawid bardzo dzielnie poradzil sobie z tysiacem zadanych przeze mnie pytan, ale decydujace bylo jak bardzo Panowie przypadli sobie do gustu.. Od razu :loveu: Constancjo, a moze by podmienic aukcje na innego (podobnego) do Pana Misia psiaka? Skoro sa "obserwatorzy" to moze daloby sie to wykorzystac? Jak myslisz? Aniu, chyba się pospieszyłam i zkończyłam aukcję:roll: . Ale w każdej chwili mogę wystawić nową. Jesli masz jakieś kandydatury to czekam na propozycje. Quote
agusiazet Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Panie Misiu, gratulacje!!! I moc dobrych życzeń na przyszłość!! Czekamy na relacje Twojego nowego Pana, ale wyglądasz na zdjęciach na zadowolonego:lol:!!! Aniu, co z pieniążkami z AFN, które przekazano na Misia, czy masz jakieś długi za niego? Jeśli nie przekaż je na jakąś bidę z Dogo, ja proponuję Eliota!!! Quote
Ania_w Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 agusiazet napisał(a): Aniu, co z pieniążkami z AFN, które przekazano na Misia, czy masz jakieś długi za niego? Jeśli nie przekaż je na jakąś bidę z Dogo, ja proponuję Eliota!!! Poprosilam Formice, aby podsumowala ostatnie badania + zrobienie zabkow, jak sie nie myle to bedzie ok 100 zł. Ja zwrotow jakichkolwiek kosztow nie chce wiec oczywiscie to co zostanie mozna przekazac :) Quote
agusiazet Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Muszę przyznać, że masz szczęsliwą ręke!!! Do znajdowanie domków!!! Misiu, jak tam w nowym domku!!!??? Quote
Ania_w Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 zdradze, ze Dawid wlasnie rejestruje sie na dogo, wiec zaraz bedziemy miec wiadomosci z pierwszej reki co slychac u Pana Misia.. Jak ja juz za nim tesknie:).. i jakos tak luzniej na kanapie sie zrobilo..:) Quote
asia-s Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 Misiu, ciesze sie bardzo ze znalazles swoj domek:loveu: :loveu: :loveu: Czekamy na wiesci :evil_lol: Quote
asia-s Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 [quote name='Ania_w']Poprosilam Formice, aby podsumowala ostatnie badania + zrobienie zabkow, jak sie nie myle to bedzie ok 100 zł. Ja zwrotow jakichkolwiek kosztow nie chce wiec oczywiscie to co zostanie mozna przekazac :) Ja tez jestem za Eliotem. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=31578&highlight=Eliot Ciocia AgaG jest wspaniala w tym co robi dla psiakow. A Eliocik potrzebuje wsparcia. AniuW, popros GreenEvil o przelanie tego co potrzebujesz na pokrycie dlugow za Misia, a reszte zeby Green Evil przeksiegowal na Eliota Quote
Recommended Posts