Guest Jacol123 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Miś ma takiego irokeza na głowie, że powinien zawojować serca wszystkich punków! Do góry skarbie! Quote
Jola_K Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 sa jakies wiesci od Xeny? Ta rodzina nie dala odpowiedzi? slodki pieseczek, zabawny, prawdziwy misiaczek :loveu: powodzenia na zabiegu Quote
Ania_w Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 cisza...:( zadnego kontaktu... A co do zabiegu to mam pietra.. ale ja zawsze tak mam:) Potrafie ryczec jak moja suka dostaje "glupiego jasia" przy przeswietleniach stawow:) (niestety ma dysplazje) Quote
Jola_K Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Ania_w napisał(a):cisza...:( zadnego kontaktu... A co do zabiegu to mam pietra.. ale ja zawsze tak mam:) Potrafie ryczec jak moja suka dostaje "glupiego jasia" przy przeswietleniach stawow:) (niestety ma dysplazje) witaj w klubie, tez tak mam.... Przezylam kilka kocich zabiegow i zawsze wychodzilam zalana lzami od weta. A kiedys chcialam byc weterynarzem - ciekawe czy przelamalabym sie, czy tez wzruszlabym sie nad kazda bidula. Quote
Ania_w Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 echhh.. no to my idziemy... trzymajcie kciuki!:) Quote
Ania_w Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Formica napisał(a):Trzymamy ;) wiesz.. wolalabym zebys Ty nie trzymala kciukow:) bede spokojniejsza wiedzac ze masz rece czyms innym zajete:) no i dziekuje! Quote
Ania_w Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pan Mis jest juz w domku.. Wyglada bardzo ale to bardzo zalosnie.. Teraz zawiniety w recznik spi na swoim poslanku.. Stracił tylne łamacze i dwa z przodu.. Przy okazji pobralismy mu krew do badania czy wszystko jest w porzadku.. Formica, jezeli cos przekrecilam, prosze uzupelnij:) Quote
agusiazet Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Misiaczku kochany trzymamy kciuki i chyba jednak trzeba te plakaty, bo chętni się nie odzywają!!! Aniu, nie masz nic przeciwko? Quote
Ania_w Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Niki mnie teraz kompletnie zaskoczyla.. Polozyla sie obok Pana Misia, ale tak bardzo bardzo bliziutko..(nigdy tego nie robila, woli zachowac dystans). Zaczela mu nawet pyszczek z krwi wylizywac, a mine przy tym ma jakby chciala powiedziec "chlopie chwile Cie nie bylo, gdzie sie tak zalatwiles?" :) Oj, widze ze moja suka jeszcze nie raz pozytywnie mnie zaskoczy:) Quote
Ania_w Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 agusiazet napisał(a):Misiaczku kochany trzymamy kciuki i chyba jednak trzeba te plakaty, bo chętni się nie odzywają!!! Aniu, nie masz nic przeciwko? No cos Ty! Bede bardzo wdzieczna za kazda pomoc w szukaniu mu domku!:lol: Ale juz wiem, ze rozstanie z nim chociaz konieczne nie bedzie latwe...:) Quote
jogi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Panie Misiu do domku marsz:lol: teraz z pięknym usmiechem na pewno skradniesz czyjeś serce:) Quote
constancja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Pan Miś na Allegro:loveu: http://www.allegro.pl/item132226451_pan_mis_szuka_domu.html Quote
Ania_w Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Constancja, bardzo dziekujemy:) nic dodac, nic ujac:) Miejmy nadzieje, ze to poskutkuje! Quote
agusiazet Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Constancjo, czy to, co napisałaś w Allegro mogę skopiować na plakt Pana Misia, który porozwieszam na Mielcu? Quote
constancja Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 [quote name='agusiazet']Constancjo, czy to, co napisałaś w Allegro mogę skopiować na plakt Pana Misia, który porozwieszam na Mielcu? Pewnie, że możesz:lol: . Quote
agusiazet Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Dzięki i podnoszę Misiaczka na dobranoc!!! Quote
outsi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Aniu, a jak tam sławetne zapaszki Pana Misia :diabloti: ? Czy już należą do przeszłości, czy nadal się go trzymają? Quote
constancja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Pan Miś marzy o swim ludziu:loveu: . A ludź marzy o Panu Misiu:loveu: Tylko spotkać się nie potrafią:placz: Quote
asia-s Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 Constancjo pozwolilam sobie zamiescic Twoj tekst ( mam nadzieje ze nie oberwe:roll: i umiescilam Misia na: alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/387501_pan_mis_szuka_kochajacego_domu.html oraz 4Lapy: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=22178&id_kat=12&pi=0 (4lapy bez zdjecia w polu glownym poniewaz nie mialam juz wystarczajaco punktow natomiast podalam adres do zdjec) Do gory Misiu:loveu: :loveu: :loveu: Quote
constancja Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 [quote name='asia-s']Constancjo pozwolilam sobie zamiescic Twoj tekst ( mam nadzieje ze nie oberwe:roll: i umiescilam Misia na: alegratka: http://ale.gratka.pl/ogloszenie/387501_pan_mis_szuka_kochajacego_domu.html oraz 4Lapy: http://4lapy.pl/ogloszenia/pokaz.php?id_ogl=22178&id_kat=12&pi=0 (4lapy bez zdjecia w polu glownym poniewaz nie mialam juz wystarczajaco punktow natomiast podalam adres do zdjec) Do gory Misiu:loveu: :loveu: :loveu: Dla dobra Pana Misia kopiujcie bez ograniczeń. Miło mi, że mój tekst się podoba:lol: (ech... ta próżność:oops: ) Quote
Recommended Posts