Ania_w Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 :( niestety z rzeszowkiego domku nici :( Pani chce pieska, ale groznie wygladajacego z lagodnym charakterem a nie nasza przylepke :( :( Pan Mis szuka domku:( juz tak bardzo dlugo.. trzy lata... :( Quote
Szymon_xxx Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Aniu, nie martw sie - nie zostawimy Cie sama z szukaniem dla Misia domku!! Prawda, cioteczki i wujkowie (mam na mysli Jacka)??? Spreżmy sie!!!! DOMEK PILNIE POTRZEBNY!!!! Quote
Szymon_xxx Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 A tu nadal cisza:( nie zapominajmy, ze domek u Ani jest DOMKIEM TYMCZASOWYM!!!!!! Pomozmy, Ani znalesc dla Misia dom osteteczny!!! Wiem, ze psow w potrzebie jest mnostwo ale nie zapominajmy o psach na tymczasach! Ja wydrukuje pare plakatow ze zdjeciem Misia i zaniose w poniedziialek do lecznic. Moze to poskutkuje! Aniu, podaj mi na PW numer telefonu ktory moge zamiescic na plakacie. Quote
Ania_w Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Jacol123 napisał(a):Ha ha, wcale nie dziwne, bo mnie też nie ustawia i z Arią to nawet w jednym łóżku śpi. WIDZIAŁEM! Po prostu Twoja praca z Niki i cały trud włożony w jej "resocjalizację" zaczyna przynosić efekty. :) Bo Aria to funfelka:) Niki.. Z drugiej strony latwo jej sie dzielic czyms co nie nalezy do niej tylko do jej Pani:) Echhh.. o efektach "resocjalizacji" bardzo duzo spoznionej porozmawiamy jak uda mi sie przejsc z Niki glowna ulica.. a o podrozy komunikacja miejska nie wspomne:) Quote
Ania_w Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Szymon_xxx napisał(a): Ja wydrukuje pare plakatow ze zdjeciem Misia i zaniose w poniedziialek do lecznic. Moze to poskutkuje! bardzo dobry pomyl!!! Mimo zamieszczenia informacji na roznych forach, portalach jak na razie cisza:( Nikt o Pana Misia nie pyta...:( Quote
Ania_w Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Panie Misiu.. zapraszamy na samą górę!!! :) Quote
agusiazet Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 To moze ja też zrobię plakaty z Panem Misiem, wprawdzie to Mielec i troszkę daleko, ale może znajdzie się chętny!!! Quote
Ania_w Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 im wiecej osob sie w to zaangazuje tym wieksze Pan Mis ma szanse do domek..:) Dziekuje Quote
constancja Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Nowy banerek dla Pan Misia. Niewypada, żeby taki przystojniak biegał po dogo w banerku z nie swoim wizerunkiem. Quote
Ania_w Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='constancja']Nowy banerek dla Pan Misia. Niewypada, żeby taki przystojniak biegał po dogo w banerku z nie swoim wizerunkiem. sliczny:) dziekujemy:) Quote
agusiazet Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Constancja, a jak taki banerek się umieszcza u siebie, poproszę o instrukcję, może byc na priva!!! Śliczny Pan Misiu szuka domku!!! Quote
constancja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 [quote name='agusiazet']Constancja, a jak taki banerek się umieszcza u siebie, poproszę o instrukcję, może byc na priva!!! Śliczny Pan Misiu szuka domku!!! Dam instrukcje tutaj. Może ktoś jeszcze nie wie, a i Misia przy okazji podniosę. Klikasz na banerek (mozesz nawet na ten w moim podpisie) prawym przyciskiem myszy. Wybierasz "kopiuj". Przejdź na górę strony, wybierz "szybkie menu" i tam "edytuj podpis". Otworzy się okienko edytora, dajesz prawy przycisk myszy i wybierasz "wklej". Na końcu, u dołu edytora podpisu, klikasz na "zapisz podpis" I już masz banerek w podpsie. Misiu na wybieg! A ja byłam dzisiaj na wystawie psów w Rybniku i nawet tam nie było takiego cudeńka jak Pan Miś Quote
Ania_w Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 A co tam! Tez podniose Pana Misia:) ale bedzie to trudne zadanie bo po spedzonym aktywnie calym dniu spi jak suseł:) Najpierw dzielnie towarzyszyly nam podczas jazdy na rolkach po drózkach w parku, pozniej w stadninie koni gdzie grzechem byloby sie nie wytarzac:) Konieczna byla duuuuga kapiel:) nawet zapachy dochodzace z misek nie zaklocaja im snu:) Quote
Jola_K Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Skontaktowala sie ze mna osoba, ktorej znajoma chce adoptowac nieduzego misowatego pieska... zanim przebrne przez 30stron watku moze pomozecie mi odpowiedziec na jej pytania: jak duzy jest piesek i jaki ma stosunek do dzieci? i w ogole wszelkie istotne informacje na jego temat... Moze szczescie sie do PONa usmiechnelo.... :smile: Quote
constancja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Jola_K napisał(a):Skontaktowala sie ze mna osoba, ktorej znajoma chce adoptowac nieduzego misowatego pieska... zanim przebrne przez 30stron watku moze pomozecie mi odpowiedziec na jej pytania: jak duzy jest piesek i jaki ma stosunek do dzieci? i w ogole wszelkie istotne informacje na jego temat... Moze szczescie sie do PONa usmiechnelo.... :smile: Pan Miś jest wielkości miniaturowego pudla i jest psem z każdej strony idealnym. Grzeczny, karny, nauczony czystości. Lubi przytulanki, głaskanie i zabawy. Złapał Anię tak mocno za serducho, że jeszcze troszkę i go nie odda, więc radzę się spieszyć z podjęciem decyzji. Nie wiem tylko jak z kotami, bo z innymi pieskami kontakty ma wzorowe. A i w bliskich kontaktach z dziećmi - nam Ania chyba nic nie pisała, albo ja przeoczyłam. Ania uzupełni to o czym ja zapomniałam i czego nie wiem. Quote
Jola_K Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dzieki Lece przez watek jestem na 10 stronie ;) Quote
Jola_K Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Przeczytalam caly watek, wyluskalam najwazniejsze informacje i napisalam Xenie na muratorze. Aniu, prosze uzupelnij informacje... tu link do tematu (Twojego zreszta ;) ): http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1409256#1409256 Quote
Ania_w Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 wiem, ze jeszcze nie powinnam, ale juz sie ciesze:lol: Tak sobie mysle, ze najlepiej bedzie jak kolezanka wysle mi swoj numer telefonu, zadzwonie porozmawiamy.. A juz najlepiej jak podjade i zobaczy Pana Misia na zywo :lol: Quote
Jola_K Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Napisalam tez na priv do Xeny i podalam Twoj nr telefonu. Jej znajoma mysli....... a ja trzymam kciuki...... Quote
Ania_w Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 constancja napisał(a):Pan Miś jest wielkości miniaturowego pudla i jest psem z każdej strony idealnym. Grzeczny, karny, nauczony czystości. Lubi przytulanki, głaskanie i zabawy. Złapał Anię tak mocno za serducho, że jeszcze troszkę i go nie odda, więc radzę się spieszyć z podjęciem decyzji. Nie wiem tylko jak z kotami, bo z innymi pieskami kontakty ma wzorowe. A i w bliskich kontaktach z dziećmi - nam Ania chyba nic nie pisała, albo ja przeoczyłam. Ania uzupełni to o czym ja zapomniałam i czego nie wiem. Constancja wielkie dzieki za podsumowanie:lol: dodam, iz stosunek do dzieci jest raczej neutralny... 11latka moze robic z nim wszystko pod warunkiem, ze nie karze mu schodzic z lozka:), wtedy ja musze wkraczac do akcji:lol: , siostrzeniec 5 latek tez swietnie sie z nim "dogaduje", "obce" dzieci na dworze nie robia na nim najmniejszego wrazenia... Quote
Ania_w Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Jola_K napisał(a):Napisalam tez na priv do Xeny i podalam Twoj nr telefonu. Jej znajoma mysli....... a ja trzymam kciuki...... Jolu, ja tez trzymam kciuki:lol: , z calych sil...:lol: Quote
agusiazet Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Dobre wieści, jak na razie wstrzymuję się z drukowaniem plakatów z Panem Misiem, bo a nóż trafi mu się domek!!! Constancjo, dziękuję, instrukcja bardzo jasna i konkretna!!! Quote
constancja Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Czyżbym coś pokręciła? Skoro "jasna i konkretna" to gdzie banerek w Twoim podpisie????? Quote
Recommended Posts