Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:( niestety z rzeszowkiego domku nici :( Pani chce pieska, ale groznie wygladajacego z lagodnym charakterem a nie nasza przylepke :(

:( Pan Mis szuka domku:( juz tak bardzo dlugo.. trzy lata... :(

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A tu nadal cisza:( nie zapominajmy, ze domek u Ani jest DOMKIEM TYMCZASOWYM!!!!!! Pomozmy, Ani znalesc dla Misia dom osteteczny!!! Wiem, ze psow w potrzebie jest mnostwo ale nie zapominajmy o psach na tymczasach! Ja wydrukuje pare plakatow ze zdjeciem Misia i zaniose w poniedziialek do lecznic. Moze to poskutkuje! Aniu, podaj mi na PW numer telefonu ktory moge zamiescic na plakacie.

Posted

Jacol123 napisał(a):
Ha ha,
wcale nie dziwne, bo mnie też nie ustawia i z Arią to nawet w jednym łóżku śpi. WIDZIAŁEM! Po prostu Twoja praca z Niki i cały trud włożony w jej "resocjalizację" zaczyna przynosić efekty. :)

Bo Aria to funfelka:) Niki.. Z drugiej strony latwo jej sie dzielic czyms co nie nalezy do niej tylko do jej Pani:)
Echhh.. o efektach "resocjalizacji" bardzo duzo spoznionej porozmawiamy jak uda mi sie przejsc z Niki glowna ulica.. a o podrozy komunikacja miejska nie wspomne:)

Posted

Szymon_xxx napisał(a):
Ja wydrukuje pare plakatow ze zdjeciem Misia i zaniose w poniedziialek do lecznic. Moze to poskutkuje!

bardzo dobry pomyl!!! Mimo zamieszczenia informacji na roznych forach, portalach jak na razie cisza:( Nikt o Pana Misia nie pyta...:(

Posted

[quote name='constancja']Nowy banerek dla Pan Misia.
Niewypada, żeby taki przystojniak biegał po dogo w banerku z nie swoim wizerunkiem.

sliczny:) dziekujemy:)

Posted

[quote name='agusiazet']Constancja, a jak taki banerek się umieszcza u siebie, poproszę o instrukcję, może byc na priva!!!

Śliczny Pan Misiu szuka domku!!!

Dam instrukcje tutaj. Może ktoś jeszcze nie wie, a i Misia przy okazji podniosę.

Klikasz na banerek (mozesz nawet na ten w moim podpisie) prawym przyciskiem myszy. Wybierasz "kopiuj". Przejdź na górę strony, wybierz "szybkie menu" i tam "edytuj podpis". Otworzy się okienko edytora, dajesz prawy przycisk myszy i wybierasz "wklej".
Na końcu, u dołu edytora podpisu, klikasz na "zapisz podpis"
I już masz banerek w podpsie.

Misiu na wybieg! A ja byłam dzisiaj na wystawie psów w Rybniku i nawet tam nie było takiego cudeńka jak Pan Miś

Posted

A co tam! Tez podniose Pana Misia:) ale bedzie to trudne zadanie bo po spedzonym aktywnie calym dniu spi jak suseł:)
Najpierw dzielnie towarzyszyly nam podczas jazdy na rolkach po drózkach w parku, pozniej w stadninie koni gdzie grzechem byloby sie nie wytarzac:) Konieczna byla duuuuga kapiel:) nawet zapachy dochodzace z misek nie zaklocaja im snu:)

Posted

Skontaktowala sie ze mna osoba, ktorej znajoma chce adoptowac nieduzego misowatego pieska... zanim przebrne przez 30stron watku moze pomozecie mi odpowiedziec na jej pytania: jak duzy jest piesek i jaki ma stosunek do dzieci? i w ogole wszelkie istotne informacje na jego temat...
Moze szczescie sie do PONa usmiechnelo.... :smile:

Posted

Jola_K napisał(a):
Skontaktowala sie ze mna osoba, ktorej znajoma chce adoptowac nieduzego misowatego pieska... zanim przebrne przez 30stron watku moze pomozecie mi odpowiedziec na jej pytania: jak duzy jest piesek i jaki ma stosunek do dzieci? i w ogole wszelkie istotne informacje na jego temat...
Moze szczescie sie do PONa usmiechnelo.... :smile:

Pan Miś jest wielkości miniaturowego pudla i jest psem z każdej strony idealnym. Grzeczny, karny, nauczony czystości. Lubi przytulanki, głaskanie i zabawy. Złapał Anię tak mocno za serducho, że jeszcze troszkę i go nie odda, więc radzę się spieszyć z podjęciem decyzji. Nie wiem tylko jak z kotami, bo z innymi pieskami kontakty ma wzorowe. A i w bliskich kontaktach z dziećmi - nam Ania chyba nic nie pisała, albo ja przeoczyłam.
Ania uzupełni to o czym ja zapomniałam i czego nie wiem.

Posted

wiem, ze jeszcze nie powinnam, ale juz sie ciesze:lol: Tak sobie mysle, ze najlepiej bedzie jak kolezanka wysle mi swoj numer telefonu, zadzwonie porozmawiamy.. A juz najlepiej jak podjade i zobaczy Pana Misia na zywo :lol:

Posted

constancja napisał(a):
Pan Miś jest wielkości miniaturowego pudla i jest psem z każdej strony idealnym. Grzeczny, karny, nauczony czystości. Lubi przytulanki, głaskanie i zabawy. Złapał Anię tak mocno za serducho, że jeszcze troszkę i go nie odda, więc radzę się spieszyć z podjęciem decyzji. Nie wiem tylko jak z kotami, bo z innymi pieskami kontakty ma wzorowe. A i w bliskich kontaktach z dziećmi - nam Ania chyba nic nie pisała, albo ja przeoczyłam.
Ania uzupełni to o czym ja zapomniałam i czego nie wiem.

Constancja wielkie dzieki za podsumowanie:lol: dodam, iz stosunek do dzieci jest raczej neutralny... 11latka moze robic z nim wszystko pod warunkiem, ze nie karze mu schodzic z lozka:), wtedy ja musze wkraczac do akcji:lol: , siostrzeniec 5 latek tez swietnie sie z nim "dogaduje", "obce" dzieci na dworze nie robia na nim najmniejszego wrazenia...

Posted

Jola_K napisał(a):
Napisalam tez na priv do Xeny i podalam Twoj nr telefonu.
Jej znajoma mysli....... a ja trzymam kciuki......

Jolu, ja tez trzymam kciuki:lol: , z calych sil...:lol: