Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę sprawdzić Panią z Rzeszowa

a swoją drogą to świat byłby naprawdę mały, gdyby Miś miał znów wrócić na podkarpacie;)
oczywiście jakby co to mogę go przywieść

Guest Jacol123
Posted

MIsiu, misiu, zaczaruj panią tę z Rzeszowa.
Może tam już dla Ciebie domek ona chowa?

Posted

Pewnie, że zaczaruje!!! Przecież Ania już nam wyczarowała tego przystojniaka, teraz wyczaruje fajny domek!!! Ale proszę sprawdzźcie domek, Misiu juz tyle pszeszedł i musi trafić w naprawdę dobre ręce!!!

Posted

jogi napisał(a):
Ja mogę sprawdzić Panią z Rzeszowa

a swoją drogą to świat byłby naprawdę mały, gdyby Miś miał znów wrócić na podkarpacie;)
oczywiście jakby co to mogę go przywieść

;) dziekujemy ;)

Guest Jacol123
Posted

Hej Miśku! NIe znikaj daleko. Szukamy domku, ale TY się też trochę postaraj :)

Posted

w sprawie rzeszowskiego domku poprosilam Jogi, aby sie skontaktowala z ta Pania i sprawdzila co i jak.. z niecierpliwoscia czekam na wiesci i mocno zaciskam kciuki:)
co do nowych zdjec, na razie musicie wierzyc mi na slowo, ze Pan Mis pieknieje z dnia na dzien - robi sie z niego prawdziwy psi przystojniak (na pare dni aparat pozyczylam szwagrowi).
Musze podzielic sie z Wami pewnym spostrzezeniem. Niki (moja suczka) na codzien ustawia wszystkie psiaki ktore spotyka na swej drodze. Dotyczy sie to rowniez "gosci" ktorzy wpadaja z wizyta. Nigdy natomiast nie zdarzylo sie aby probowala ustawic psiaka na tymczasie.. Nawet pierwszego dnia.. Dzieli sie miska, zabawkami (z czego Pan Mis skwapliwie korzysta:). Hmm.. dziwne:)

Tak czy siak domek pilnie poszukiwany - zaczynamy sie za bardzo do siebie przywiazywac:(

Guest Jacol123
Posted

Ania_w napisał(a):
Niki (moja suczka) na codzien ustawia wszystkie psiaki ktore spotyka na swej drodze. Dotyczy sie to rowniez "gosci" ktorzy wpadaja z wizyta. Nigdy natomiast nie zdarzylo sie aby probowala ustawic psiaka na tymczasie.. Nawet pierwszego dnia.. Dzieli sie miska, zabawkami (z czego Pan Mis skwapliwie korzysta:). Hmm.. dziwne:)

Ha ha,
wcale nie dziwne, bo mnie też nie ustawia i z Arią to nawet w jednym łóżku śpi. WIDZIAŁEM! Po prostu Twoja praca z Niki i cały trud włożony w jej "resocjalizację" zaczyna przynosić efekty. :)