constancja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Misiowy domku, gdzie jesteś???:roll: Quote
jogi Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Ja mogę sprawdzić Panią z Rzeszowa a swoją drogą to świat byłby naprawdę mały, gdyby Miś miał znów wrócić na podkarpacie;) oczywiście jakby co to mogę go przywieść Quote
Guest Jacol123 Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 MIsiu, misiu, zaczaruj panią tę z Rzeszowa. Może tam już dla Ciebie domek ona chowa? Quote
agusiazet Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 Pewnie, że zaczaruje!!! Przecież Ania już nam wyczarowała tego przystojniaka, teraz wyczaruje fajny domek!!! Ale proszę sprawdzźcie domek, Misiu juz tyle pszeszedł i musi trafić w naprawdę dobre ręce!!! Quote
Marlena:) Posted September 26, 2006 Author Posted September 26, 2006 Misiu!!!! Do góry!!! Domku szuka SUPER-PIES MISIU:loveu: Domku!Gdzie jesteś? Quote
constancja Posted September 26, 2006 Posted September 26, 2006 A może by tak Misia na Allegro?:razz: Quote
Szymon_xxx Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='agusiazet']Pewnie, że zaczaruje!!! Przecież Ania już nam wyczarowała tego przystojniaka, teraz wyczaruje fajny domek!!! Ania kochana czarodziejka:loveu: Quote
Ania_w Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 czy cos wiadomo na temat domku z Rzeszowa? trzymam mocno kciuki! Quote
Ania_w Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 jogi napisał(a):Ja mogę sprawdzić Panią z Rzeszowa a swoją drogą to świat byłby naprawdę mały, gdyby Miś miał znów wrócić na podkarpacie;) oczywiście jakby co to mogę go przywieść ;) dziekujemy ;) Quote
jogi Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 to ja mam sprawdzać ten domek?? bo nie mam żadnych namiarów Quote
agusiazet Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 A jak tam nasz przystojniak sprawuje się u Ani? na AFN zgromadził ponad 250 zł. Quote
constancja Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Misiu pragnie zaadoptować miłego człowieka:evil_lol: Zgłoszenia kandydatów przyjmuje AniaW.:cool3: Quote
Marlena:) Posted September 28, 2006 Author Posted September 28, 2006 On już tyle czeka,a domek wciąż ucieka!!! Quote
Guest Jacol123 Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Hej Miśku! NIe znikaj daleko. Szukamy domku, ale TY się też trochę postaraj :) Quote
outsi Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Aniu, moze jakies najnowsze zdjęcia Pana Misia :razz: :loveu: ?... Quote
Ania_w Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 w sprawie rzeszowskiego domku poprosilam Jogi, aby sie skontaktowala z ta Pania i sprawdzila co i jak.. z niecierpliwoscia czekam na wiesci i mocno zaciskam kciuki:) co do nowych zdjec, na razie musicie wierzyc mi na slowo, ze Pan Mis pieknieje z dnia na dzien - robi sie z niego prawdziwy psi przystojniak (na pare dni aparat pozyczylam szwagrowi). Musze podzielic sie z Wami pewnym spostrzezeniem. Niki (moja suczka) na codzien ustawia wszystkie psiaki ktore spotyka na swej drodze. Dotyczy sie to rowniez "gosci" ktorzy wpadaja z wizyta. Nigdy natomiast nie zdarzylo sie aby probowala ustawic psiaka na tymczasie.. Nawet pierwszego dnia.. Dzieli sie miska, zabawkami (z czego Pan Mis skwapliwie korzysta:). Hmm.. dziwne:) Tak czy siak domek pilnie poszukiwany - zaczynamy sie za bardzo do siebie przywiazywac:( Quote
kacha_wawa Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Misiu, zapraszam na nocny spacerek ;) Quote
myszon Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 sama jestem ciekawa czy z tym domkiem w Rzeszowie coś wyszło :razz: Quote
Guest Jacol123 Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 Ania_w napisał(a):Niki (moja suczka) na codzien ustawia wszystkie psiaki ktore spotyka na swej drodze. Dotyczy sie to rowniez "gosci" ktorzy wpadaja z wizyta. Nigdy natomiast nie zdarzylo sie aby probowala ustawic psiaka na tymczasie.. Nawet pierwszego dnia.. Dzieli sie miska, zabawkami (z czego Pan Mis skwapliwie korzysta:). Hmm.. dziwne:) Ha ha, wcale nie dziwne, bo mnie też nie ustawia i z Arią to nawet w jednym łóżku śpi. WIDZIAŁEM! Po prostu Twoja praca z Niki i cały trud włożony w jej "resocjalizację" zaczyna przynosić efekty. :) Quote
Recommended Posts