Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

a najlepsze jest to, ze planuje w mieszkaniu "maly remoncik"... I planuje juz go od paru miesiecy na zasadzie - nie bede miala psiaka na tymczasie i moja osobista podrzuce na dwa, trzy dni komus... Tjaaaa... musze przyznac, ze niezle mi to planowanie wychodzi bo szanse na relizacje hmm.. praktycznie zerowe:)

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Jola_K']

Czy to prawda z tą szczęśłiwą ręką Ani do znajdowania domków kudłaczkom?????

Tak? Nic mi na ten temat nie wiadomo:) A co do Hopka - jak na razie ma u mnie "zaklepane" miejsce Klaczek..ale gdyby co to oczywiscie bede i o tej bialej kulce pamietac:)

Posted

Ania_w napisał(a):
[quote name='Jola_K']

Czy to prawda z tą szczęśłiwą ręką Ani do znajdowania domków kudłaczkom?????

Tak? Nic mi na ten temat nie wiadomo:) A co do Hopka - jak na razie ma u mnie "zaklepane" miejsce Klaczek..ale gdyby co to oczywiscie bede i o tej bialej kulce pamietac:)

a więc trzymam mocno kciuki za szybkie znalezienie kochającego domu dla Klaczka:multi: i pozniej szybciutko dla Hopka :multi:

Guest Jacol123
Posted

Zawsze to fantastyczne, jak pies trafia na swojego człowieka :) Przyłączam się do radości i gratulacji.

• 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Marlena:) napisał(a):
Jaa :loveu: ...
Tutaj filmik z Panem Misiem:loveu: .. ostrzegam-miód dla serca:loveu:..
Jutro albo jeszcze dzisiaj wykonam klip z jego metamorfozą - należy się, bo to największa metamorfoza :loveu:

FILMIK: http://www.wrzuta.pl/film/m28n9gqGvD/pan_mis_022

Marlena - szczerze to teraz wyglada umiarkowanie pieknie:) Jakbys go zobaczyla przed wizyta u fryzjera.. Ja go po prostu nie poznałam:)))