Krzys_KRK Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ok, ja myslalem ze Jogi jedzie do Wroclawia omijajac Zabrze Jak tak, to niech psiak jedzie jutro, jak beda jakies klopoty to ja podtrzymuje sobote w rezerwie. Quote
asia-s Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 OK to ustalone na AFN, Wyslalam pw do GreenEvil z informacja o nowej zbiorce "dla Misia Ponka" Ach pomidorowa:diabloti: , na obczyznie smakuje inaczej:roll: Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Aniu, w takim razie proszę ustalcie wszystko z Jogi i Marleną. Tel. wysłałam Ci privem. Ja muszę spadać, bo o 17:00 przyjedzie Magoral (z mięchem)sprawdzić warunki w jakich jest Samuel, a on dzisiaj w takim bajzlu:diabloti: , że chyba mi go odbierze:mad: . I jeszcze mi moje haszczaki zarekwiruje:mad: Quote
jogi Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Stawiam się na posterunku. Jeśli by coś miało nie wyjść dziś, odpukać to będę w Katowicach w sobotę, także też służę tansportem:) Ale myślę że wszystko się uda:) Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='jogi']Stawiam się na posterunku. Jeśli by coś miało nie wyjść dziś, odpukać to będę w Katowicach w sobotę, także też służę tansportem:) Ale myślę że wszystko się uda:) A potem: Jogi, a może jakieś środki uspakajające dla Misia albo kenel-klatka. On może być strasznie zestresowany, biedak nauczony wolności. Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ale czy skontaktowałyście się z Marleną, pies jest u niej w szopie, a jak nikogo nie będzie w domu - to cała wyprawa na nic. Poza tym dawajcie znać co z Miśkiem!!! Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='agusiazet']Ale czy skontaktowałyście się z Marleną, pies jest u niej w szopie, a jak nikogo nie będzie w domu - to cała wyprawa na nic. Poza tym dawajcie znać co z Miśkiem!!! Jogi ma nr. tel. Marleny i na pewno już się skontaktowały. Ania_W też już chyba dzwoniła. Trzymam kciuki! Wierzę, że się uda:lol: . Quote
jogi Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Rozmawiałam już z Marlena i Anią W i wszystko juz ustalone:) Będę jechac kombiakiem, więc Misio będzie miał dużo miejsca. A i nie jedzie sunia z Mielca także będzie sam. To do jutra:) znikam z neta Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ok, niecierpliwie czekamy do jutra! Powodzenia!!!! Quote
asia-s Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 jogi napisał(a):Rozmawiałam już z Marlena i Anią W i wszystko juz ustalone:) Będę jechac kombiakiem, więc Misio będzie miał dużo miejsca. A i nie jedzie sunia z Mielca także będzie sam. To do jutra:) znikam z neta :multi: :multi: :multi: trzymam kciuki:lol: MISIU trzymaj sie i przygotuj do transportu:cool3: Dobre ciotki nadchodza:lol: Quote
paros Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Dostałam już z netu maila w sprawie Misia :lol: Komu wysłać??? :roll: Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='paros']Dostałam już z netu maila w sprawie Misia :lol: Komu wysłać??? :roll: No Misiu, ale masz dzisiaj farta:evil_lol: . Jak nic- magiczny pies:-o A mail'e to chyba już do Ani_W. Ania doprowadzi PON'ka do porządku i ona będzie decydować o dalszej adopcji. Wybierze najlepsiejszy z domków. Jestem tego pewna! Quote
Ania_w Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 oj, kazdy potencjalny chetny bedzie przemaglowany na wszystkie mozliwe sposoby OBIECUJE!:evil_lol: Juz nie moge sie doczekac tej slodkiej mordki:) Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Aniu koniecznie daj znać, jaki jest stan fizyczny i psychiczny pieska. I pisz co jest Ci potrzebne dla Misia. Acha, czy składka na paliwo aktualna? i czy na AFN? Quote
Ania_w Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 na jutro mamy juz zaplanowana wizyte u Formicy. Dam znac od razu co i jak... Co do paliwa zapytam sie rano Joki... Miseczki i poslanko juz przygotowane, sasiedzi uprzedzeni:))) czekamy... Quote
constancja Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 [quote name='Ania_w']na jutro mamy juz zaplanowana wizyte u Formicy. Dam znac od razu co i jak... Co do paliwa zapytam sie rano Joki... Miseczki i poslanko juz przygotowane, sasiedzi uprzedzeni:))) czekamy... Aniu Prosimy o fotki:cool3: . Chcemy zobaczyć wreszcie to cudo w całości:diabloti: Jutro rano zrobię pierwszą (co prawda niewielką) wpłatę na AFN.:oops: Quote
Ania_w Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 niestety nie mam stalego dostepu do netu, ale obiecuje zdjecia + relacja z wizyty u Formicy na pewno jutro bedzie:) jeszcze pare godzin... echh...:) Quote
xxxx52 Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 lezacego krolewicza na kanapce:multi: Quote
GoniaP Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Ale wieści:multi::loveu::multi: Ponek szczęściarz:loveu: No i ta obstawa imponująca:evil_lol: Quote
agusiazet Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Czekamy, czekamy i jeszcze kciuki trzymamy, żeby wszystko było dobrze!!! Quote
agusiazet Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Już jest jutro, ciekawe jak nasz Misiu się sprawował i sprawuje? Quote
constancja Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Aniu, czy Misiu dojechał? Czy wszystko sie udało? Jogi, był grzeczny w podróży? Dziewczyny, napiszcie coś :cool3: . Quote
Ulka18 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Jogi ma ponad 200km do przejechania, na pewno nie jest jeszcze na miejscu. Nie wiadomo tez jak sie zachowywac bedzie pies w samochodzie. No i z psem szybko nie da sie jechac. Quote
Ania_w Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 juz jestem.. nie wiem od czego zaczac..:) po pierwsze zdjecie ktore widzimy to chyba zdjecia pra- pra- dziadka:) obiecuje, ze zdjecia wrzuce jak tylko bede mogla.. Psa nie bylo widac, ale bylo go czuc i niestety chociaz kapiel byla bardzo bardzo dluga:) zapaszek nadal sie utrzymuje.. Co do futerka a raczej jego pozostalosci... koltun na koltunie, jak tylko wyschnie postaram sie troszeczke doprowadzic je do ladu.. Musi sie ladnie zaprezentowac przed ciotka Formica:). Chudy strasznie, zabki w fatalnym stanie i mysle, ze od tego musimy zaczac... Teraz najedzony spi... Quote
xxxx52 Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 ,ze przed zima znajdzie cieply kacik,i brzuszek sie jemu zaokragli:multi: Quote
Recommended Posts