Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aniu, w takim razie proszę ustalcie wszystko z Jogi i Marleną. Tel. wysłałam Ci privem.
Ja muszę spadać, bo o 17:00 przyjedzie Magoral (z mięchem)sprawdzić warunki w jakich jest Samuel, a on dzisiaj w takim bajzlu:diabloti: , że chyba mi go odbierze:mad: . I jeszcze mi moje haszczaki zarekwiruje:mad:

Posted

Stawiam się na posterunku.
Jeśli by coś miało nie wyjść dziś, odpukać to będę w Katowicach w sobotę, także też służę tansportem:)
Ale myślę że wszystko się uda:)

Posted

[quote name='jogi']Stawiam się na posterunku.
Jeśli by coś miało nie wyjść dziś, odpukać to będę w Katowicach w sobotę, także też służę tansportem:)
Ale myślę że wszystko się uda:)

A potem:

Jogi, a może jakieś środki uspakajające dla Misia albo kenel-klatka. On może być strasznie zestresowany, biedak nauczony wolności.

Posted

[quote name='agusiazet']Ale czy skontaktowałyście się z Marleną, pies jest u niej w szopie, a jak nikogo nie będzie w domu - to cała wyprawa na nic. Poza tym dawajcie znać co z Miśkiem!!!

Jogi ma nr. tel. Marleny i na pewno już się skontaktowały.
Ania_W też już chyba dzwoniła.

Trzymam kciuki! Wierzę, że się uda:lol: .

Posted

Rozmawiałam już z Marlena i Anią W i wszystko juz ustalone:)
Będę jechac kombiakiem, więc Misio będzie miał dużo miejsca. A i nie jedzie sunia z Mielca także będzie sam.
To do jutra:) znikam z neta

Posted

jogi napisał(a):
Rozmawiałam już z Marlena i Anią W i wszystko juz ustalone:)
Będę jechac kombiakiem, więc Misio będzie miał dużo miejsca. A i nie jedzie sunia z Mielca także będzie sam.
To do jutra:) znikam z neta

:multi: :multi: :multi:
trzymam kciuki:lol:

MISIU trzymaj sie i przygotuj do transportu:cool3:

Dobre ciotki nadchodza:lol:

Posted

[quote name='paros']Dostałam już z netu maila w sprawie Misia :lol: Komu wysłać??? :roll:

No Misiu, ale masz dzisiaj farta:evil_lol: .
Jak nic- magiczny pies:-o

A mail'e to chyba już do Ani_W. Ania doprowadzi PON'ka do porządku i ona będzie decydować o dalszej adopcji. Wybierze najlepsiejszy z domków. Jestem tego pewna!

Posted

na jutro mamy juz zaplanowana wizyte u Formicy. Dam znac od razu co i jak... Co do paliwa zapytam sie rano Joki... Miseczki i poslanko juz przygotowane, sasiedzi uprzedzeni:)))
czekamy...

Posted

[quote name='Ania_w']na jutro mamy juz zaplanowana wizyte u Formicy. Dam znac od razu co i jak... Co do paliwa zapytam sie rano Joki... Miseczki i poslanko juz przygotowane, sasiedzi uprzedzeni:)))
czekamy...

Aniu

Prosimy o fotki:cool3: . Chcemy zobaczyć wreszcie to cudo w całości:diabloti:

Jutro rano zrobię pierwszą (co prawda niewielką) wpłatę na AFN.:oops:

Posted

Jogi ma ponad 200km do przejechania, na pewno nie jest jeszcze na miejscu. Nie wiadomo tez jak sie zachowywac bedzie pies w samochodzie. No i z psem szybko nie da sie jechac.

Posted

juz jestem.. nie wiem od czego zaczac..:) po pierwsze zdjecie ktore widzimy to chyba zdjecia pra- pra- dziadka:) obiecuje, ze zdjecia wrzuce jak tylko bede mogla.. Psa nie bylo widac, ale bylo go czuc i niestety chociaz kapiel byla bardzo bardzo dluga:) zapaszek nadal sie utrzymuje.. Co do futerka a raczej jego pozostalosci... koltun na koltunie, jak tylko wyschnie postaram sie troszeczke doprowadzic je do ladu.. Musi sie ladnie zaprezentowac przed ciotka Formica:). Chudy strasznie, zabki w fatalnym stanie i mysle, ze od tego musimy zaczac... Teraz najedzony spi...