Marlena:) Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Misiu jest starszym psem podobnym do rasy PON. Jest kochany.Przybłąkał się po powodzi.Jest bezdomny,sypia na deszczu. Karmię go i czasem odrobaczam,kąpię, ale wiem,że to nie wystarczy. Moja mama nie zgadza się na to ,aby zamieszkał z nami,więc musi pilnie znaleźć dom... Już 3 lata szuka domu!!!Następnej zimy nie przeżyje:shake: . Jest zaniedbany. Misiu uwilbia pływać i aportować.Kocha ludzi!!! Rozumie każde słowo i wykonyje polecenia zawarte w zdaniach np.nie idź za nami,wróć do domu. Jego"domem" jest kawałek wystającego dachu...:-( Pomóżcie Misiowi!!! Wiem,że tutaj znajdzi się ktoś,kto adoptuje go i pokocha... zdjęcia Misia na 17,20 i 33 stronie!!!:loveu: :loveu: Quote
AniaB Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 PONki teraz w modzie - na pewno mnóstwo ludzi go pokocha..:lol: Quote
malagos Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 Marlena:) napisał(a):Misiu jest starszym psem rasy PON. Jest kochany.Przybłąkał się po powodzi.Jest bezdomny,sypia na deszczu. Karmię go i czasem odrobaczam,kąpię, ale wiem,że to nie wystarczy. Moja mama nie zgadza się na to ,aby zamieszkał z nami,więc musi pilnie znaleźć dom... Już 3 lata szuka domu!!!Następnej zimy nie przeżyje:shake: . Jest zaniedbany. Misiu uwilbia pływać i aportować.Kocha ludzi!!! Rozumie każde słowo i wykonyje polecenia zawarte w zdaniach np.nie idź za nami,wróć do domu. Jego"domem" jest kawałek wystającego dachu...:-( Pomóżcie Misiowi!!! Wiem,że tutaj znajdzi się ktoś,kto adoptuje go i pokocha... Rzeczywiście życie go nie rozpieszcza.... I nikt do tej pory psem się nie zainteresował? Tyle zim przezył pod "kawałkiem dachu"? Wiem, ze odomki trudno, ale wrzuć go na inne fora, do lokalnej gazety, daj ogłoszania.... Quote
pajunia Posted August 26, 2006 Posted August 26, 2006 I zdjecia, zdjecia bardzo potrzebne. Wstaw prosze zdjecia. Quote
Marlena:) Posted September 1, 2006 Author Posted September 1, 2006 Przepraszam,że tak długo nie pisałam... Jak wkleić zdjęcie?? Mam je u mnie w dokumentach,ale nie wiem jak je wstawić..:oops: :oops: Pozdrawiam Quote
pajunia Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Marlena, wyslij zdjecia na pieseczki@aol.com wstawie. Quote
HebaNova Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 gdzie sie piesek znajduje? w jakim wojewodztwie lub kolo jakiego wiekszego miasta? znalazlam kilka miejscowosci na mapie o tej nazwie. mozesz napisac cos o jego charakterze? czy jest lagodny? daje sie pogłaskać? jak traktuje inne psy? Quote
constancja Posted September 9, 2006 Posted September 9, 2006 Gdzie się podział ten psiaczek??? Czy to te Gorzyce koło Wodzisławia Śląskiego??? Proszę o szybki kontakt. Quote
constancja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Gdzie się podział ten PON'ek??? Marlena napisz coś!!! Quote
agusiazet Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Piękny ponek, czy ktoś coś o nim wie? Quote
constancja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Hop, hop!!!! Marlena, Misiu gdzie jesteście??? Quote
xxxx52 Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Jezeli jestes adoptowany przekaz gdzie jestes,gdyz jest obawa ,ze moglby sie Tobie cos stac:-( przyklad Ozzi daje duzo do maslenia.:-( Quote
beka Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 Do kogo Marlena wysyłała zdjęcia - może ta osoba ma jej maila i może się z nią skontaktować? Quote
constancja Posted September 14, 2006 Posted September 14, 2006 beka napisał(a):Do kogo Marlena wysyłała zdjęcia - może ta osoba ma jej maila i może się z nią skontaktować? Już wysłałam priv do GoniaP. Zobaczymy. Może się czegoś dowiemy. Quote
Marlena:) Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Przepraszam,że się nie odzywałam.:oops: . Szukałam dla Misia domku w okolicznych miejscowościach-rozwieszałam ogłoszenia.Jak narazie zadzwoniły 2 osoby:roll: ... Misiu ostatnio schudł,więc musiałam się nim zajmować...Co do charakteru Misia to jest przeuroczym pieskiem o charakterze czułego i wesołego towarzysza,ale nie szczeniaka.Widać,że jest starszym psem,ostatnio trochę przygnębionym,ale nie traci nadziei na prawdziwe szczęście.Zawsze merda ogonkiem i gdy się do niego mówi "uśmiecha się". Gorzyce leżą koło Tarnobrzega... Jeszcze raz przepraszam,że nie pisałam...i...mam małą prośbę...moi rodzice nie tolerują Misia,albo tylko tak mi się wydaje:roll: .... więc jeśli dzwonicie proście mnie-Marlene......dziękuję z góry. Przez ten weekend będę prawie cały czas na forum,i na g-g....(3129866) Quote
constancja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Marlenko Postaraj się zrobić mu parę fotek, a później prześlij na constancja@wp.pl Coś zaradzimy i zadziałamy. Napiszę więcej może wieczorem. Trzymaj się i dbaj oniego bo zasługuje na najlepszy dom. ps. A rozmawiałas na jego temat z rodzicami? Może jest inaczej niż myślisz. Quote
Marlena:) Posted September 15, 2006 Author Posted September 15, 2006 Rozmawiałam i mówią,że mają dość "przybłę"(bo zabieram do domu wszystkie bezdomne zwierzaki,niektórym znajduję nowe domy,a inne zostają u mnie).Kiedy Misiu jest u nas na podwórku rodzice go wyganiają... wszystko co dla niego robię,robię po kryjomu;) o zrobienie zdjęć poproszę siostrę cioteczną bo ja nie mam cyfrówki:shake: .... Quote
constancja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Marlena, posprawdzaj uszy i wszystkie pachwiny-może ma tatuaż. I napisz. Chipu raczej mieć nie będzie, skoro jak piszesz od 3 lat się błąka. Ale jeśli masz taką możliwość to sprawdź. Domek potrzebny! Na już! Może ktoś da Tymczas?- Tarnobrzeg! Marlenko- czekałam na Misia:placz: , wczoraj wzięłam na tymczas Samuela, tego który był w moim banerku, bo teraz króluje tam Twój Misiu. Przepraszam!:placz: Quote
constancja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Cudny i wierny PON do wzięcia:loveu: Quote
constancja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Banerek dla wszystkich, którzy chcą pomóc w szukaniu domku dla Misia: Quote
constancja Posted September 15, 2006 Posted September 15, 2006 Pokaż się wszystkim Misiu. Niech Cię zauważą. Quote
Recommended Posts