*anusia&ajlu* Posted February 10, 2011 Posted February 10, 2011 moze i bym uzbierala troche fantow na bazarki, mam kilka kalendarzy, jakies smycze, zapalniczki i cos tam jeszcze sie uzbiera, tylko nie mam czasu stworzyc bazarku :/ moze bede u Ilony w czwartek to moze jej podrzuce... Quote
AGA35 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 *anusia&ajlu* napisał(a):moze i bym uzbierala troche fantow na bazarki, mam kilka kalendarzy, jakies smycze, zapalniczki i cos tam jeszcze sie uzbiera, tylko nie mam czasu stworzyc bazarku :/ moze bede u Ilony w czwartek to moze jej podrzuce... oczywiście poproszę ilke to zrobi bazarek Quote
AGA35 Posted February 10, 2011 Author Posted February 10, 2011 cioteczki maluch ze szpitala wychodzi w sobotę :-) to ta dobra wiadomość natomiast zła to jest niestety taka ze nie starczy kasy na opłacenie leczenia ;-( pierwsza faktura była na 162,00 zł ( styczen) i na luty jest już 455 zł. do tego dojdzie około 80 zł do soboty :-( Quote
AGA35 Posted February 12, 2011 Author Posted February 12, 2011 Maluszek dzisiaj pojechał do swojego domku tymczasowego !:) Quote
obraczus87 Posted February 12, 2011 Posted February 12, 2011 AGA35 napisał(a):Maluszek dzisiaj pojechał do swojego domku tymczasowego !:) czekamy na wiesci i zdjecia... Quote
AGA35 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 wieści z domku : Karola czuje sie jak by miała małe dziecko w domu Maluch poza tym ze rozrabia gryzie wszystko co ma na drodze to nie odstępuję jej na chwilę chodzą razem wszędzie . w nocy budzi się co trzy godziny i daje czadu:-) poza tym jest cudny i kochany :loveu: foty mamy obiecane jutro :-) Quote
Inez de Villaro Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A jak jego odbyt? Czy operacja załatwiła sprawę raz na zawsze? Quote
AGA35 Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 niestety ale nie :-) każda biegunka zatwardzenie moze spowodować " wysunięcie" się odbytu.także maluch musi przestrzegać diety Quote
Inez de Villaro Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 A nie można tego zrobić raz na zawsze? Quote
AGA35 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 i sesja maluszka:-) dziś mamy kontrolę lekarską , mam nadzieję ze dostaniemy zielone światło na ogłaszanie gluta :-) Quote
Julia84 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Pysio ma przesłodki... ale martwię się o psiaczka :-( Quote
Monika z Katowic Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Jaka kochana, czarna kuleczka! :) http://images43.fotosik.pl/639/6a197b2fede5cf1amed.jpg Quote
AGA35 Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 weci nie poznali dziś tolka ;-) Patrzyli i nie wierzyli własnym oczom ;-)tolek podrósł , sierść się zaczeła błyszczeć i już nie namacasz żeberek :-) maluch dostał jeszcze antybiotyk ( mamy jeszcze glutka w nosku ) i kolejna kontrola w poniedziałek :-) co do odbytu , azeby sprawdzić czy w momencie kiedy jelito grube się wysuneło po raz drugi i czy nie popuszczały wiązadełka trzeba by było zrobić bolesne usg odbytu :-( .Na tą chwilę chcemu żeby maluch troszkę sobie odpoczoł i poużywał szczenięcego życia a potem ewentualnie zrobimy te usg. Na tą chwilę i tak nie ma kasy na takie badanie że nie wspomnę juz o szczepieniach glutka :-( . Tolek ma na koncie 390 zł, faktura do zapłaty w klinice będzie na kwotę około 650 zł. , na szcepienia juz nie straczy :-( Quote
Monika z Katowic Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Zrobiłam Tolusiowi wydarzenie na FB. Jest taka prośba od osoby z zagranicy: „paypal poproszę”. Gdzie jest ten paypal??? Podajcie mi go. Quote
obraczus87 Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 MOniko czy podalas już ludziom maila do wysłania gotówki przez PAyPal?? Jesli nie, możesz podać mój mail, ludzie będą wiedzieć już co robić. :) Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 obraczus87 napisał(a):MOniko czy podalas już ludziom maila do wysłania gotówki przez PAyPal?? Jesli nie, możesz podać mój mail, ludzie będą wiedzieć już co robić. :) Kochana! Opowiedz mi na pw, co mam zrobić z tym paypalem? Co to wogóle jest? Co mam podać? Quote
obraczus87 Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 [quote name='Monika z Katowic']Kochana! Opowiedz mi na pw, co mam zrobić z tym paypalem? Co to wogóle jest? Co mam podać? Musisz wysłać ludziom mój adres mailowy czyli marcia.slu@wp.pl Założenie konta na www.paypal.pl trwa kilka dni, szkoda by było, gdyby ludzie się rozmyślili przez to. Nie umiem powiedzieć jak założyłam konto, bo zrobiłam to przypadkiem, niezbyt rozumiałam kolejne kroki w zakładaniu konta ;/ Ludzie wysyłają tak jakby na moje konto paypal (które jest połączone z moim mailem) pieniążki. Następnie z paypala przesyłam je dalej na swoje konto. Na moim koncie pojawiają się po 2 dniach. Potem ja je przesyłam alej. Quote
AGA35 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/203023-Wszystko-po-6-z%C5%82.Do-06-03-2011-zapraszamy. bazarek dla venuski Quote
Monika z Katowic Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 [quote name='obraczus87']Musisz wysłać ludziom mój adres mailowy czyli marcia.slu@wp.pl Założenie konta na www.paypal.pl trwa kilka dni, szkoda by było, gdyby ludzie się rozmyślili przez to. Nie umiem powiedzieć jak założyłam konto, bo zrobiłam to przypadkiem, niezbyt rozumiałam kolejne kroki w zakładaniu konta ;/ Ludzie wysyłają tak jakby na moje konto paypal (które jest połączone z moim mailem) pieniążki. Następnie z paypala przesyłam je dalej na swoje konto. Na moim koncie pojawiają się po 2 dniach. Potem ja je przesyłam alej. Podałam Twojego maila. Na pw napiszę Ci jak ta Pani się nazywa. Quote
AGA35 Posted March 2, 2011 Author Posted March 2, 2011 nasz maluszek zaczyna być wcielonym diabełkiem :-) słodziak z niego straszny , skradł karoli serducho świata po za nią nie widzi , chodzi z nią krok w krok nauczył się zachowywać czystość w domku i bardzo posłuszny . Quote
Recommended Posts