Jump to content
Dogomania

Maluch z chorym odbytem w DS!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

*anusia&ajlu* napisał(a):
moze i bym uzbierala troche fantow na bazarki, mam kilka kalendarzy, jakies smycze, zapalniczki i cos tam jeszcze sie uzbiera, tylko nie mam czasu stworzyc bazarku :/
moze bede u Ilony w czwartek to moze jej podrzuce...

oczywiście poproszę ilke to zrobi bazarek

Posted

cioteczki maluch ze szpitala wychodzi w sobotę :-) to ta dobra wiadomość natomiast zła to jest niestety taka ze nie starczy kasy na opłacenie leczenia ;-(

pierwsza faktura była na 162,00 zł ( styczen) i na luty jest już 455 zł. do tego dojdzie około 80 zł do soboty :-(

Posted

wieści z domku : Karola czuje sie jak by miała małe dziecko w domu Maluch poza tym ze rozrabia gryzie wszystko co ma na drodze to nie odstępuję jej na chwilę chodzą razem wszędzie .
w nocy budzi się co trzy godziny i daje czadu:-) poza tym jest cudny i kochany :loveu:
foty mamy obiecane jutro :-)

Posted

weci nie poznali dziś tolka ;-) Patrzyli i nie wierzyli własnym oczom ;-)tolek podrósł , sierść się zaczeła błyszczeć i już nie namacasz żeberek :-) maluch dostał jeszcze antybiotyk ( mamy jeszcze glutka w nosku ) i kolejna kontrola w poniedziałek :-) co do odbytu , azeby sprawdzić czy w momencie kiedy jelito grube się wysuneło po raz drugi i czy nie popuszczały wiązadełka trzeba by było zrobić bolesne usg odbytu :-( .Na tą chwilę chcemu żeby maluch troszkę sobie odpoczoł i poużywał szczenięcego życia a potem ewentualnie zrobimy te usg. Na tą chwilę i tak nie ma kasy na takie badanie że nie wspomnę juz o szczepieniach glutka :-( . Tolek ma na koncie 390 zł, faktura do zapłaty w klinice będzie na kwotę około 650 zł. , na szcepienia juz nie straczy :-(

Posted

obraczus87 napisał(a):
MOniko czy podalas już ludziom maila do wysłania gotówki przez PAyPal?? Jesli nie, możesz podać mój mail, ludzie będą wiedzieć już co robić. :)

Kochana! Opowiedz mi na pw, co mam zrobić z tym paypalem?
Co to wogóle jest? Co mam podać?

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Kochana! Opowiedz mi na pw, co mam zrobić z tym paypalem?
Co to wogóle jest? Co mam podać?

Musisz wysłać ludziom mój adres mailowy czyli marcia.slu@wp.pl
Założenie konta na www.paypal.pl trwa kilka dni, szkoda by było, gdyby ludzie się rozmyślili przez to.
Nie umiem powiedzieć jak założyłam konto, bo zrobiłam to przypadkiem, niezbyt rozumiałam kolejne kroki w zakładaniu konta ;/

Ludzie wysyłają tak jakby na moje konto paypal (które jest połączone z moim mailem) pieniążki. Następnie z paypala przesyłam je dalej na swoje konto. Na moim koncie pojawiają się po 2 dniach. Potem ja je przesyłam alej.

Posted

[quote name='obraczus87']Musisz wysłać ludziom mój adres mailowy czyli marcia.slu@wp.pl
Założenie konta na www.paypal.pl trwa kilka dni, szkoda by było, gdyby ludzie się rozmyślili przez to.
Nie umiem powiedzieć jak założyłam konto, bo zrobiłam to przypadkiem, niezbyt rozumiałam kolejne kroki w zakładaniu konta ;/

Ludzie wysyłają tak jakby na moje konto paypal (które jest połączone z moim mailem) pieniążki. Następnie z paypala przesyłam je dalej na swoje konto. Na moim koncie pojawiają się po 2 dniach. Potem ja je przesyłam alej.

Podałam Twojego maila.
Na pw napiszę Ci jak ta Pani się nazywa.

Posted

nasz maluszek zaczyna być wcielonym diabełkiem :-) słodziak z niego straszny , skradł karoli serducho świata po za nią nie widzi , chodzi z nią krok w krok nauczył się zachowywać czystość w domku i bardzo posłuszny .