Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:angryy::-(:angryy::-(:angryy::-(
dawno nie widzialam czegos takiego i serce mi peklo...........................
to biedne psie na pewno bylo ofiara walk a przede wszystkim jaiegos idioty,kretyna i szmaty,ktoremu zycze,zeby go ktos tez tak urzadzil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zagotowalam sie normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w poniedzialek wysylam Wam 40 zl dla psiaka,tzn moja Mama za mnie poczta.........bo ja nie jestem w kraju,poza tym 20 zl miesiecznie bede Wam wysylac na te sierote!!!!nie przezcytalam wszystkich postow dokladnie bo musze wyjsc,ale prosze na pw dane do wplat!!!!strasznie sie ciesze,ze trafil na Was dobrzy ludzie i jest bezpieczny!!bardzo prosze Go wycalowac i wysciskac tak specjalnie ode mnie,teraz umieram z wscieklosci i bezradnosci.....................
po niego na pewno beda sie zglaszac potencjalni "milosierni"nowi wlasciciele czyli takie same glupki i niedorozwoje,jak te,ktore go tak urzadzily ,wiec trzeba byc strasznie!!!!!! ostroznym,wiem,ze to wiecie drogie ciotki,ja zawsze tak marudze....:roll:
trzymaj sie kochanie,ciocia bedzie zagladac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='Lolalola']:angryy::-(:angryy::-(:angryy::-(
dawno nie widzialam czegos takiego i serce mi peklo...........................
to biedne psie na pewno bylo ofiara walk a przede wszystkim jaiegos idioty,kretyna i szmaty,ktoremu zycze,zeby go ktos tez tak urzadzil!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!zagotowalam sie normalnie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
w poniedzialek wysylam Wam 40 zl dla psiaka,tzn moja Mama za mnie poczta.........bo ja nie jestem w kraju,poza tym 20 zl miesiecznie bede Wam wysylac na te sierote!!!!nie przezcytalam wszystkich postow dokladnie bo musze wyjsc,ale prosze na pw dane do wplat!!!!strasznie sie ciesze,ze trafil na Was dobrzy ludzie i jest bezpieczny!!bardzo prosze Go wycalowac i wysciskac tak specjalnie ode mnie,teraz umieram z wscieklosci i bezradnosci.....................
po niego na pewno beda sie zglaszac potencjalni "milosierni"nowi wlasciciele czyli takie same glupki i niedorozwoje,jak te,ktore go tak urzadzily ,wiec trzeba byc strasznie!!!!!! ostroznym,wiem,ze to wiecie drogie ciotki,ja zawsze tak marudze....:roll:
trzymaj sie kochanie,ciocia bedzie zagladac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziękujemy serdecznie!!!
doemk na pewno będzie dobrze prześwietlony, mamy tu od tego specjalistę czyli kochaną cioteczkę lamię:) byle komu nie oddamy na pewno!

[quote name='paros']Allegro adopcyjne Ewy Gałązki z tekstem Ani z Poznania :Rose:

http://allegro.pl/skatowany-diesel-resztka-sil-doczolgal-sie-i1482885151.html

:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:

śliczne!!!!!!!!!! wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!

[quote name='ania z poznania']Tekst jest autorstwa Choleryy, ja ją tylko poprosiłam o napisanie :)

obu Wam serdecznie dziękujemy!!!!

[quote name='Lolalola']czesc Diesel,jak sie czujesz psineczko???;)

już dobrze! tylko jak jest sam to jest smutny, przydałby się mu człowiek już!

Posted

dziewczyny, macie może jakieś nowe zdjęcia Dieselka ? jak on się czuje ? uśmiecha się choć czasami ?? za każdym razem jak go widzę to serce mi się kroi na kawałki :( gardze tymi wszystkimi bezmózgimi karkami w dresach którzy tak traktują słabszych od siebie (bo nie mówię tylko o zwierzętach ale też i o ludziach) :(( Diesel jest cudny i zasługuje na tak samo cudnego człowieka !!

Posted

wyobrazam sobie jak On strasznie musi pragnac milosci,szczegolnie,ze piszecie,ze on jest taka lagodna owieczka......czy Diesel ma wydarzenie na fb???moze to tez by pomoglo troszeczke,strasznie ubolewam nad tym,ze moj bulek nie toleruje innych psow,bo juz bys mieszkal ze mna kochany psiaku!!!!!!!!!!!!!!!STRASZNIE sie ciesze,ze Diesel trafil pod Wasza opieke,prosze go ucalowac w te biedna mordeczke!!!!!!!

Posted

Lolalola napisał(a):
wyobrazam sobie jak On strasznie musi pragnac milosci,szczegolnie,ze piszecie,ze on jest taka lagodna owieczka......czy Diesel ma wydarzenie na fb???moze to tez by pomoglo troszeczke,strasznie ubolewam nad tym,ze moj bulek nie toleruje innych psow,bo juz bys mieszkal ze mna kochany psiaku!!!!!!!!!!!!!!!STRASZNIE sie ciesze,ze Diesel trafil pod Wasza opieke,prosze go ucalowac w te biedna mordeczke!!!!!!!

Lolalola on jest po prostu niesamowity. Dalej nie rozumiem jak po takich przejściach, on ma wciąż zaufanie do człowieka. Cieszy się całym sobą na widok ludzia, a jak się usiądzie koło niego to pcha się cały na kolanka jakby był małym szczeniaczkiem no i obowiązkowo trzeba go wtedy wycałować. Jest bardzo wrażliwy i na podniesiony głos (i to wcale nie w jego stronę), przylega do podłogi zwinięty i stara się być niewidoczny :( na to potrzeba czasu jeszcze :(

Posted

Boze,Boze no mialo psie jakiegos pana skonczonego kretyna i smiecia i tak Go tyranizowal:(
pewnie nikt Dieselka nigdy nie przytulal,nie glaskal ,nie calowal:(i tak tego teraz pragnie..............psy sa niesamowite,one zawsze wybaczaja i garna sie do ludzia ehhhhh,marze o dobrym,MADRYM I KOCHAJACYM domku dla Niego,przeciez musi byc jeszcze ktos na swiecie normalny,kto pokocha go i bedzie traktowac jak przyjaciela,no musi............!!!!!
szkoda ,ze nie moge osobiscie odbierac telefonow od tych pajacow,ktorzy dzwonia po Dieselka w wiadomych celach.....oj moja wiazanke by zapamietali do konca zycia!!!!!!!!!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::mad:

Posted

Nowe Allegro już jest- mam nadzieję, że już nie będzie telefonów od "karków" i sadystów którzy chcieli go na łańcuch.
Będzie jeszcze allegro cegiełkowe ?- w końcu piesek jest jeszcze w fundacji

Posted

a jak zachowuje się Diesel w stosunku do innych psów? on jest taki cudowny, gdybym mogła to by już dawno był mój... :( buziaki w tą cudowną mordeczkę :*

Posted

de_sade napisał(a):
a jak zachowuje się Diesel w stosunku do innych psów? on jest taki cudowny, gdybym mogła to by już dawno był mój... :( buziaki w tą cudowną mordeczkę :*

Wszystkie psy (suki i samce) ignoruje. Mam podejrzenie, że koty też mu są obojętne ;)