wilczek4 Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 własnie siedzę i czytam wątek o moim najcudowniejszym psiaku :) widzę, że ujął was tak samo jak mnie :D uparłam sie na niego i namawiałam Krzysia przez chyba miesiąc w końcu się udało :) Dieselek dalej z nami i co raz bardziej rozpieszczony się robi :P a przesyłam kilka zdjęć ;D przy okazji. Diesel kocha wszystkie psy, już nie jest obojętny na żadnego, wydaje mu sie ze kazdy pies go kocha tak samo jak on kocha inne, małe, średnie wielkie, wszystkie do zabawy. Tak samo z ludzmi ma :) widząc człowieka wydaje mu sie ze kazdy chce go głaskac :) Jedynie chyba bardzo, ale to bardzo nie lubi kotów, nie wiem jakie ma z nimi wspomnienia, ale na widok kota, wpada w płacz, skowyt. ps. Diesel własnie lezy mi na klawiaturze swoim skromnym pyskiem i chrapie :D tu mała sesyjka do banneru :D świąteczne przejedzenie :D zabawy w berka :)) Quote
Lolalola Posted February 2, 2012 Posted February 2, 2012 kochany Wilczku strasznie dziekuje za te wiesci i zdjecia jak z bajki:) strasznie bylo mi zal Diesla i bardzo zapadl mi w pamiec i serducho:) prosze ucalowac Go w pyszczek tak specjalnie ode mnie:) widac,ze Dieselek ma rajskie zycie:) Quote
chita Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 ale niespodzianka:) Diselku, ale Ci sie trafilo:loveu: to zdjecie jest przepiekne, z jakiejs reklamy?:razz: http://img23.imageshack.us/img23/7130/22668953.jpg Quote
Alicja Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 słodki mikołajek :) http://img23.imageshack.us/img23/7130/22668953.jpg Quote
wilczek4 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 nie z reklamy :D hehe :) czasem jak sie nudze to robię zdjecia :) i czasem modelem jest moj Dieselek :) akurat tak sobie siedział na skórce baraniej, więc nałozyłam mu czapke :P i fotografowałam :) Quote
wilczek4 Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Tu fotka jak bardzo lubi dzieci :) a przede wszystkim moze inaczej to powinnam napisać :) on kocha całować się, z kimkolwiek i czymkolwiek :D o czym świadczą też inne fotki :) Quote
Alicja Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Całuśnik jak mój Ozzy. Całowani zakłopotani jego spontanicznością :lol: Quote
de_sade Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Diesel to cudowny pies :) i ma ogromne szczęście że jest teraz z Tobą wilczku :) jesteś osobą o wielkim sercu i bardzo Cie podziwiam :) Quote
natalia_aa Posted October 22, 2012 Posted October 22, 2012 Cudne zdjęcia, miał chłopak szczęście, że Was spotkał na swej drodze. Wilczek wstaw jakieś nowe zdjęcia chłopaka, bo naprawdę przyjemnie się je ogląda ;) Quote
Lolalola Posted October 23, 2012 Posted October 23, 2012 jaki on cudownie szczesliwy!!!szczesciarz kochany:)skoro tak kocha sie calowac,to ja sle mu bardzo duzego buziolaaaa w nochalek!! Quote
Recommended Posts