Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

własnie siedzę i czytam wątek o moim najcudowniejszym psiaku :) widzę, że ujął was tak samo jak mnie :D uparłam sie na niego i namawiałam Krzysia przez chyba miesiąc w końcu się udało :) Dieselek dalej z nami i co raz bardziej rozpieszczony się robi :P a przesyłam kilka zdjęć ;D przy okazji. Diesel kocha wszystkie psy, już nie jest obojętny na żadnego, wydaje mu sie ze kazdy pies go kocha tak samo jak on kocha inne, małe, średnie wielkie, wszystkie do zabawy. Tak samo z ludzmi ma :) widząc człowieka wydaje mu sie ze kazdy chce go głaskac :)

Jedynie chyba bardzo, ale to bardzo nie lubi kotów, nie wiem jakie ma z nimi wspomnienia, ale na widok kota, wpada w płacz, skowyt.

ps. Diesel własnie lezy mi na klawiaturze swoim skromnym pyskiem i chrapie :D

tu mała sesyjka do banneru :D

świąteczne przejedzenie :D

zabawy w berka :))

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kochany Wilczku strasznie dziekuje za te wiesci i zdjecia jak z bajki:)
strasznie bylo mi zal Diesla i bardzo zapadl mi w pamiec i serducho:)
prosze ucalowac Go w pyszczek tak specjalnie ode mnie:)
widac,ze Dieselek ma rajskie zycie:)

Posted

nie z reklamy :D hehe :) czasem jak sie nudze to robię zdjecia :) i czasem modelem jest moj Dieselek :) akurat tak sobie siedział na skórce baraniej, więc nałozyłam mu czapke :P i fotografowałam :)

Posted

Tu fotka jak bardzo lubi dzieci :) a przede wszystkim moze inaczej to powinnam napisać :) on kocha całować się, z kimkolwiek i czymkolwiek :D o czym świadczą też inne fotki :)

• 8 months later...
  • 3 months later...