eeeee Posted July 9, 2011 Posted July 9, 2011 Witaj Lamia2, piszę tutaj, bo chciałam Ci podziękować za naszą Lusię, dawniej Mikrę. Dzięki Tobie mamy ją już 4 tygodnie. Lusia jest coraz spokojniejsza, coraz bardziej posłuszna. Jest bardzo kochana. Dziękuję. EJ Quote
lamia2 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Lolalola napisał(a):cioteczki czy doszedl moj przelew dla Dieselka????jak Niuniek????? Lolalola prześlij mi na priva dane nadawcy przelewu bo nie możemy znaleźć na wyciągu, jest parę wpłat na inne psiaki ;) Quote
de_sade Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 macie może jakieś nowe zdjęcia przystojniaka ?? Quote
lamia2 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 eeeee napisał(a):Witaj Lamia2, piszę tutaj, bo chciałam Ci podziękować za naszą Lusię, dawniej Mikrę. Dzięki Tobie mamy ją już 4 tygodnie. Lusia jest coraz spokojniejsza, coraz bardziej posłuszna. Jest bardzo kochana. Dziękuję. EJ Ooooo, jaka miła niespodzianka :) :) :) ogromnie się cieszę Lusia vel Mikra jest z Wami :) to taka słodka psinka i źle się czuła w takiej masie psiaków .... to ja Wam bardzo dziękuję :Rose::Rose::Rose: Quote
lamia2 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 de_sade napisał(a):macie może jakieś nowe zdjęcia przystojniaka ?? No właśnie trzeba będzie zrobić nowe bo idą ogłoszenia na starych zdjęciach a on teraz jeszcze piękniejszy :) Quote
eeeee Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Witaj Lamia2, dziękuję za miłe słowa. A oto kilka zdjęć Lusi: Lusia bawi się z Tosią, naszą kotką-ślepotką, w tle nasz kotek Leoś-całkowity ślepotek Tutaj cała nasz rodzinka: od góry; Leoś, Tosia i Lusieczka Tu na całego, zabawa z Pankiem Lusia jest wesołym i chyba szczęśliwym pieskiem. Powoli oswaja się z kotami. Tzn. one oswajają się z nią.:lol: Quote
lamia2 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 Śliczne foteczki a Lusieńka widać, że bardzo szczęśliwa :) :) :) Quote
lamia2 Posted July 10, 2011 Posted July 10, 2011 de_sade napisał(a):Dieselku, pokaż nam się :) !! Postaram się jak najszybciej fotki zrobić byleby w końcu przestało padać bo psiaki przy ścianach chodzą na spacerach ;) Quote
bico Posted July 19, 2011 Posted July 19, 2011 super fotki, wrzućcie Diesla na Metamorfozy!:) przelałam 50 zł na potrzeby przystojniaka;) Quote
lamia2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 bico napisał(a):super fotki, wrzućcie Diesla na Metamorfozy!:) przelałam 50 zł na potrzeby przystojniaka;) Bardzo dziękujemy w imieniu Diesla :) :) :) Quote
Merys Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Wyglada cudnie :D ale zrobil sie z niego "męszczyzna" Quote
lamia2 Posted July 20, 2011 Posted July 20, 2011 Merys napisał(a):Wyglada cudnie :D ale zrobil sie z niego "męszczyzna" To prawda ;) a i charakter odpowiada jego urodzie, jest po prostu boski :) Quote
de_sade Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 zdjecia SUPER !!! Wrzucam na FB, nie mam za duzo znajomych ale moze ktos zobaczy u kogos itp itd...no cudo z tego naszego Dieselka :) Quote
Ewa Gałązka Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 A Diselek nadal czeka na domek. Szkoda że ludzie się tak boją amstafa- przecież Diselek to taki cichutki i spokojny piesek. Quote
de_sade Posted September 1, 2011 Posted September 1, 2011 i co tam u Diesla ?? nikt do niego nie zagląda ??? :((( czekam i czekam na jakiś dobre wieści...i trzymam kciuki :) Quote
Lolalola Posted September 13, 2011 Posted September 13, 2011 jestem po przerwie,CUDNA SESJA:) ALE CO U DIESELKA????????????????????????????????? Quote
azalia Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Dieselek na zdjęciach jest przepiękny i przecudny,mam nadzieję,że teraz się ktoś w nim zakocha,a co u niego słychać? Quote
de_sade Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 cisza niestety :( napiszcie proszę choć kilka słów jak Diesel się czuje i co u niego...a może już się znalazł jakiś cudowny domek dla niego ?? :) Quote
Recommended Posts