Ewa Gałązka Posted April 24, 2011 Posted April 24, 2011 Dobrze, że Diselek cieszył się z powrotu- odbył po prostu -wczasy. Zapraszam na mój bazarek: [FONT=Times New Roman][/FONT] [FONT="Tahoma"]http://www.dogomania.pl/threads/205668-MYDŁO-NATURALNE-SÓL-DO-KĄPIELI-FLUID-Vichy-SASZETKI-DO-ŁAP-KOLCZYKI-na-Lusię-do-20.04?p=16658192#post16658192[/FONT] [FONT=Times New Roman][/FONT] Quote
tanitka Posted April 25, 2011 Posted April 25, 2011 szkoda psa jednak, miał już swoich ludzi na wyłączność Quote
Lolalola Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 i co zaden rozsadny domek nie dzwonie po Ciebie bidusiu???:( Quote
Lolalola Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!! [B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B] myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;) Quote
lamia2 Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 [quote name='Lolalola']piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!! [B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B] myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;)[/QUOTE] Qrczę, ja w tych rejonach nie znam nikogo :( Quote
lamia2 Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 [quote name='Lolalola']juz mam ,dziekuje:)[/QUOTE] Oj, to super bo szkoda by było stracić okazję na domek :) Quote
kaszanka Posted May 1, 2011 Posted May 1, 2011 Diesel nie martw się - jeszcze trafisz na swoich. A Pan co Cię oddał już by lepiej nie ściemniał z tą sytuacja rodzinną - onanie rodzi sie z dnia na dzień. Do mnie też tymczasowiczka wróciła następnego dnia - bo była"nie do wytrzymania" chociaż to najsłodsza suczka i najcichsza jaką znałąm. Teraz jest już w nowym lpszym dokmu. Tobie też tego życzę. Quote
Ewa Gałązka Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Witaj Diselku- ogłoszenia dla ciebie są robione Quote
lamia2 Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Witaj Diselku- ogłoszenia dla ciebie są robione[/QUOTE] Dieselek bardzo dziękuje :) :) :) Quote
Ewa Gałązka Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='Lolalola']buziaki wieczorne dla Pysia:)[/QUOTE] Diselek teraz bardzo wyładniał. Lolalola- Wiesz może dokąd jedzie ULA brzydula do nowego domku. Może zrobić bazarek z tego co mi zostało. Quote
paros Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Witaj Diselku- ogłoszenia dla ciebie są robione[/QUOTE] to wklej link do ogłoszeń to może wykorzystam tekst i zrobię mu allegro :lol: Quote
Lolalola Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Ewa Gałązka']Diselek teraz bardzo wyładniał. Lolalola- Wiesz może dokąd jedzie ULA brzydula do nowego domku. Może zrobić bazarek z tego co mi zostało.[/QUOTE] Ula jedzie do superdomku w wielkopolskim:) oczywiscie,ze mozna robic bazarek dla psiaka;) Quote
Lulka Posted May 5, 2011 Author Posted May 5, 2011 dzieki dziewczyny ogromne za ogłoszenia dla pięknisia;-) czy Turbus tez moze liczyc na ogloszonka? :modla: Quote
Ewa Gałązka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 [quote name='Lulka']dzieki dziewczyny ogromne za ogłoszenia dla pięknisia;-) czy Turbus tez moze liczyc na ogloszonka? :modla:[/QUOTE] Turbuś jest również dołączony do psiaków, którym daje ogłoszenia. Quote
Ewa Gałązka Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Daje te ogłoszenia i daję i nic. Nie mam szczęścia do ogłoszeń na tego psiaka:-( Quote
Lolalola Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Cioteczko ja wiem,ze ktos zauwazy psiaka z ogloszen!!!!!to wspaniale,ze dzialasz:) kochany dieselki i turbo nie moge do was zagladac tak czesto jak bym chciala bo chwilowo mam za duzo rzeczy na glowie:(,ale zawsze o was mysle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Lolalola Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 co u Ciebie moj psiaczku kochany?????jak sie czujesz???domek nie dzwoni...cholera...:( Quote
Lolalola Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 co sie dzieje u Dieselka????czemu tak tu cicho???:( Quote
Lolalola Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 Lolalola napisał(a):co sie dzieje u Dieselka????czemu tak tu cicho???:( zacytuje sie sama...........a moze jakies fotki??? Quote
de_sade Posted May 26, 2011 Posted May 26, 2011 no właśnie, co tutaj tak cicho ?? może to cisza przed dobrymi wiadomościami :) tulaski dla Diesla :) Quote
Recommended Posts