Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 385
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!!
[B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B]

myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;)

Posted

[quote name='Lolalola']piesiu wybacz,ale teraz szukam na gwalt pomocy i chcialam zapytac czy cioteczki nie maja kos znajomego do przedadopcyjnej dla mojej Ulu ukochanej!!!!!!
[B]woj.wielkopolskie,gmina Jastrowie,wieś Brzeźnica Kolonia [/B]

myslcie ciotki prosze,moze psinka w koncu pozna co to kochajacy dom;)[/QUOTE]

Qrczę, ja w tych rejonach nie znam nikogo :(

Posted

Diesel nie martw się - jeszcze trafisz na swoich. A Pan co Cię oddał już by lepiej nie ściemniał z tą sytuacja rodzinną - onanie rodzi sie z dnia na dzień.

Do mnie też tymczasowiczka wróciła następnego dnia - bo była"nie do wytrzymania" chociaż to najsłodsza suczka i najcichsza jaką znałąm. Teraz jest już w nowym lpszym dokmu. Tobie też tego życzę.

Posted

[quote name='Lolalola']buziaki wieczorne dla Pysia:)[/QUOTE]
Diselek teraz bardzo wyładniał.

Lolalola- Wiesz może dokąd jedzie ULA brzydula do nowego domku. Może zrobić bazarek z tego co mi zostało.

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Witaj Diselku- ogłoszenia dla ciebie są robione[/QUOTE]

to wklej link do ogłoszeń to może wykorzystam tekst i zrobię mu allegro :lol:

Posted

[quote name='Ewa Gałązka']Diselek teraz bardzo wyładniał.

Lolalola- Wiesz może dokąd jedzie ULA brzydula do nowego domku. Może zrobić bazarek z tego co mi zostało.[/QUOTE]
Ula jedzie do superdomku w wielkopolskim:)
oczywiscie,ze mozna robic bazarek dla psiaka;)

Posted

[quote name='Lulka']dzieki dziewczyny ogromne za ogłoszenia dla pięknisia;-) czy Turbus tez moze liczyc na ogloszonka? :modla:[/QUOTE]

Turbuś jest również dołączony do psiaków, którym daje ogłoszenia.

Posted

Cioteczko ja wiem,ze ktos zauwazy psiaka z ogloszen!!!!!to wspaniale,ze dzialasz:)

kochany dieselki i turbo nie moge do was zagladac tak czesto jak bym chciala bo chwilowo mam za duzo rzeczy na glowie:(,ale zawsze o was mysle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!