Lulka Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 szukamy domu, ale na razie bez efektu:( Quote
Lolalola Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 przepiekne,cudne i wspaniale zdjecia Dieselka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziekuje za nie bardzo,strasznie mi siedza w glowie psinki,On i Turbus!!!!!!! jest cudowny i bije z niego tyle milosci!!!!!!strasznie bym chciala,zeby domek z prawdziwego zdarzenia zapukal do drzwi.........................caluje strasznie mocno ten cudowny pysio!!!!! Quote
lamia2 Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 Na razie domku brak :( ale dobrze, że chociaż Diesel czuje się świetnie :) Quote
Lolalola Posted March 31, 2011 Posted March 31, 2011 najwazniejsze,ze ma taka wspaniala opieke w Waszej postaci!!!!dziewczyny jestescie boskie:) i Ty Dieselku przede wszystkim:) Quote
lamia2 Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Lolalola napisał(a):najwazniejsze,ze ma taka wspaniala opieke w Waszej postaci!!!!dziewczyny jestescie boskie:) i Ty Dieselku przede wszystkim:) :oops: dzięki, takie słowa dodają nam sił :oops: Quote
Marlena:) Posted April 1, 2011 Posted April 1, 2011 Wykrywka wygrała na naszym bazarku krajalnicę - kolejny grosz na Diesla! :) Quote
MikaGdańsk Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 witam , czy w poszukiwaniu domku dla tego cudaka kierujecie sie jakimis konkretnymi kryteriami, np bez dzieci, innych samców, suczek, duże mieszkanie itp? co musi spełniać , prócz ogromnej miłości do zwierząt oczywiście. Pozdrawiam Quote
de_sade Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Diesel to już nie ten sam pies co na początku, wygląda idealnie :) uradowana mordeczka :) dziewczyny jesteście super :) Quote
Lolalola Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 MikaGdańsk napisał(a):witam , czy w poszukiwaniu domku dla tego cudaka kierujecie sie jakimis konkretnymi kryteriami, np bez dzieci, innych samców, suczek, duże mieszkanie itp? co musi spełniać , prócz ogromnej miłości do zwierząt oczywiście. Pozdrawiam ojej,cioteczka mysli o adopcji?;) musimy poczekac na opiekunki Diesla,ale z tego co wiem,to pies jest chodzaca miloscia i kocha inne zwierzaki,ludzi rowniez............. Quote
MikaGdańsk Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Pytam,bo żal mi biedaka i bym również chciała pomóc w znalezieniu mu domku. Popytam wśród znajomych :)będzie dobrze, wierze w to Quote
lamia2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='Marlena:)']Wykrywka wygrała na naszym bazarku krajalnicę - kolejny grosz na Diesla! :)[/QUOTE] Hurrrrra, dziękujemy :) :) :) Quote
lamia2 Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='MikaGdańsk']witam , czy w poszukiwaniu domku dla tego cudaka kierujecie sie jakimis konkretnymi kryteriami, np bez dzieci, innych samców, suczek, duże mieszkanie itp? co musi spełniać , prócz ogromnej miłości do zwierząt oczywiście. Pozdrawiam[/QUOTE] Moim marzeniem jest domek, w bloku lub wolno stojący bez znaczenia ale absolutnie nie na łańcuch ani do kojca (bulle nie mają podszerstka i nie nadają się do mieszkania na zewnątrz). Dzieci mogą być ale nastolatki bo bulle to silne psiaki a ponadto Diesel cieszy się kręcą pupą tak szybko, że przy okazji mógłby malucha przewrócić. Najchętniej bez zwierząt ale nie dlatego, że jest agresywny ale chciałabym żeby cała miłość skoncentrowała była tylko na nim. Chciałabym jeszcze żeby nowy opiekun nie zostawiał go na długo samego i nie dlatego, że nie wytrzymuje z czynnościami fizjologicznymi, czy że coś niszczy ale on jest taki smutny jak go zostawiam samego, że serce pęka. Ja muszę wzrok odwracać bo inaczej musiałabym spać na jego posłaniu, on po prostu zwiesza wtedy głowę, spuszcza wzrok do ziemi ... i wygląda jak kupa cierpienia. To jest moje marzenie ;) Quote
azalia Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Lamia2 tak ładnie napisałaś o wymarzonym domku dla Dieselka,że tylko mogę dodać-oby jak najszybciej taki znalazł. Quote
lamia2 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Też bym chciała, żeby miała już swojego ludzia :( Quote
Ewa Gałązka Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 Diselka poznałam osobiście- jest piękny i milutki Quote
lamia2 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Marlenko potwierdzamy wpłatę z bazarku :) :) :) pięknie dziękujemy :) :) :) Quote
lamia2 Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Lolalola napisał(a):a ja bym tez chciala poznac Dieselka;) Zapraszamy, Diesel się bardzo ucieszy :) Quote
Lolalola Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 ja bym juz dawno u Was byla...ale mieszkam 3000 km dalej:(.....strasznie mi przykro:(... jesli jednak ziszcza sie moje marzenia i plany...to wtedy sie zjawie na pewno!!!!:) Quote
Recommended Posts