Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AMIGA napisał(a):
No właśnie chyba Dorcia przeczytała co napisałaś Nutusiu :mad:;)
Byłyśmy u Irenyka po wizycie u weta. I co Dorcia zrobiła? Momentalnie wskoczyła na kanapę i oczywiście Irenka mi nie pozwoliła jej zrzucić. I jak ja mam być teraz konsekwentna??

Ależ my wcale od Ciebie nie wymagamy konsekwencji!!!! :) Dorotka jest mądraszek, a Cioci Irence dziękujemy za konsekwentne stanięcie po.. właściwej stronie! :)

• Replies 371
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Olu:loveu:, za moment prześlę Ci zdjęcia. Już wiem, dlaczego nie mogę wklejać zdjęć od wczoraj a dzisiaj w moim kompie już prawie nic nie działa:diabloti:
Ale o dziwo:-o, dogo działa:evil_lol:
Uprzejmie donoszę;), że gdyby Ola:loveu: chciała zrobić wizytę przedadopcyjną beze mnie, to ja protestuję!!!
Ja chcieć;) poznać tych ludzi, bo chyba muszą iść na kolanach do Torunia;), jak dostaną Dorcię!!!
Dorcia:loveu::loveu::loveu::loveu: jest idealna. Ja się ZAKOCHAŁAM!!:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Boże, jakie Ona ma oczy :-o:-o:-o , jaka jest mądra, jaka grzeczna!!!!:multi::multi::multi:
Gdzie ta kolejka do adopcji?:mad:;)

Posted

Jakoś na razie nie ma kolejki :-(
A tu zobaczcie jaka ona jest cwaniara.To nie ja, to nie ja leżę na kanapie

No dooobra, nie krzyczą, to się ujawnię

Tu tak wygodnie, a moja tymczasowa pańcia mi nie pozwala :-(

Przy oknie też jest fajnie

Posted

Zwłaszcza jak coś smacznego można pogryźć

Ale jednak co kanapa, to kanapa. Hahaha moja pańcia już skapitulowala i nic nie mowi

Nawet mnie mizia :-)

Posted

O ranyyy, ona urosła dużo! ale jest fajna co nie Oluu. Jesli warczy na innych to musi Cie odwiedzac duzo różnych ludzi:evil_lol:, więc może bym wpadła dzisiejszego wieczoru??:eviltong: no i dostarcze kaske za bazarek cobys nie była na minusie:lol: a i jesli Dośka (tu nazywam ją tak jak mnie czasem wołają:eviltong:)
nie znajdzie domku to 28 lutego organizujemy kolejny pieski poniedziałek, to zapraszam

Posted

Upssssssss, dzisiaj akurat mamy z Sylwią wizytę u weta (po Sylwii pracy). Nie wiem dokladnie o ktorej godz, mam czekać na sygnał.
Mialam bardzo sensowny telefon z Mielca. Szukam teraz kogoś z Mielca, żeby zrobil wizytę przedadopcyjną.

Posted

DoPi napisał(a):
ok to może weźcie zaświadczenie dla mnie. Ja bym tylko wpadła podrzucic kase, nawet późnym wieczorkiem , bo nie lubie długów

No właśnie po to jedziemy :-) Tzn jedno już mamy, ale po 14 dniach musi być drugie. Tylko czy dostaniemy?? ;):evil_lol:

Posted

AMIGA napisał(a):
Upssssssss, dzisiaj akurat mamy z Sylwią wizytę u weta (po Sylwii pracy). Nie wiem dokladnie o ktorej godz, mam czekać na sygnał.
Mialam bardzo sensowny telefon z Mielca. Szukam teraz kogoś z Mielca, żeby zrobil wizytę przedadopcyjną.

oooo to ci Państwo co mieli mixa sznupkowatego? w Mielcu jest Ulka18

Posted

malawaszka napisał(a):
oooo to ci Państwo co mieli mixa sznupkowatego? w Mielcu jest Ulka18

Task właśnie pan mówił, że mieli przez 17 lat mixa sznupkowatego, calego czarnego. I że chorował bardzo i że go leczyli, ale teraz po kilku latach strasznie się stesknili za psem. Do Ulki18 już napisalam pw. Czekam na jej odpowieedź

Posted

Ulka18 mi odpisala, że ona nie jest z Mielca, ale przekazuje moją prośbę Kasiadaffik , która jest z Mielca.
DoPi - jak tylko wrócę z małą do domu to Cię powiadomię telefonicznie :-) A kto o godz 21 śpi?? Chyba żaden dogomaniak :-)