Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja sunia nie chce jesc nic poza gotowanym mieskiem.. a przyznam sie, ze chcialabym wprowadzic do jej menu choc raz dziennie sucha karme. jak ja do niej przekonac? co sadzicie o tej karmie z tytulu? czy jest ona "mocno twarda"? bo suni najwyrazniej takie twarde nie przechodza :/ dodam ze jest zabrana ze schroniska, wiec moze po prostu nigdy nie jadla tego typu specyfików..

• 8 months later...
Posted

Nie znalazłam takiego tematu, więc pisze tutaj. Mam psa na royalu mini adult, ale słyszałam że ta karma nie jest warta swojej ceny i niewiele lepsza od pedigree i chciałabym przestawić psa na Bosch Mini Adult. Co sądzicie o tych dwóch karmach, czy bosch jest lepszy?

• 2 weeks later...
Posted

Mam 7 miesięczną suczkę, która na początku była na Royal canin mini junior, później zaczęła jeść bosch mini junior. Royala jadła chętniej , miała bardziej lśniącą sierść, teraz serść stała się , hmmm... matowa , i je karme dopiero gdy naprawdę zgłodnieje.

Posted

Kazia_111 napisał(a):
Mam 7 miesięczną suczkę, która na początku była na Royal canin mini junior, później zaczęła jeść bosch mini junior. Royala jadła chętniej , miała bardziej lśniącą sierść, teraz serść stała się , hmmm... matowa , i je karme dopiero gdy naprawdę zgłodnieje.

Pewnie to zależy od psa, ale naczytałam się dużo o tym jak spada jakość royala i stąd pomysł żeby przejść na bosch'a:roll: Chyba kupie na próbe kilogram i zobacze co będzie.

• 11 months later...
Posted

Arion jest całkiem fajny, ale ten z linii premium, w wersji small breed a dla malucha jest też puppy small breed - na jagnięcinie; poszukaj sklepu gdzie można na wagę kupić i sprawdź jak psiakowi służy.. koleżanka jakiś czas temu wyciągnęła ze schronu sukę w typie shelti, około pół roku i właśnie ten niebieski arion jej służy, w przeciwieństwie do boscha, po którym gazowałą niemiłosiernie...

• 3 years later...
Posted

Bardzo proszę o odpowiedz na mój post.
Mam suczke 5 letnia jest na karnie od miesiąca Bosch mini adult jagniecina z ryżem i jej sierść stała się matowa .
Zmieniła karmę ponieważ po wcześniejszej na której była robiła zielone kupki (purina) ale konsystencja była ok a teraz kupy są brązowe a sierść matowa , jest to rasa cocer spaniel angielski .
Chyba będę musiała zmienić karmę.
A poza tym często się etapie i jak weźmie ja pod włos to widzę ze skora jest sucha i wygląda jakby miała łupież .
Proszę o pomoc.