szaradelko Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 Witam serdecznie :) Poszukuję osoby zajmującej się masażem psów w Krakowie. Może ktoś o kimś takim słyszał...? Quote
ABCtresury Posted February 9, 2011 Posted February 9, 2011 Słyszałem o "psim masażu" jednak nie znam żadnych szczegółów. Możesz napisać o co dokładnie w nim chodzi? Jestem bardzo ciekawy. Myślę ze w takim mieście jak Kraków musi być oferta takich zabiegów. Może ktoś z forumowiczów wie cos więcej na ten temat? Quote
Licho Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 W Krakowie nie znam, natomiast z tego co rozmawiałem z kilkoma osobami to warta polecenia jest pani z tej lecznicy http://www.leczeniezwierzat.pl/ Widziałem tą panią w czasie wykonywania masażu na targach w Łodzi. Rozmawiałem z właścicielami jej pacjentów i wszyscy zgodnie twierdzą że ma dar w rękach :) Myślę że jeśli Łódź okaże się zbyt daleko by ją odwiedzić, na pewno warto się z tą panią skontaktować by poleciła kogoś. Quote
ABCtresury Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 Bardzo fajna sprawa,czy ktoś kozrzystał z usług tej lecznicy? Warto wiedzieć zanim udamy się tam na wizytę. A jak wyglada taki masaż w przypadku z dużych psów? Czy są jakieś wytyczne w tym kierunku? Quote
Recommended Posts