Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Selenga']Co więcej - osoby, które chciałyby taką zamkniętą aukcję obejrzeć bo mają ją np. w obserwowanych, widzą komunikat, że aukcja została zamknięta przez pracowników allegro. Nawet sobie nie wyobrażacie jak to odbierają potencjalni kupujący - pierwsza myśl "oszustwo" i o wiarygodności możecie zapomnieć.
Obiecałam, że zrobię aukcję dla Coco i ją zrobię, tylko potrzebuję jeszcze troszeczkę czasu...[/QUOTE]
Super będzie miała 2 aukcje, a ta mam nadzieję ,że szybko uda się poprawić.
Dziękuję jeszcze raz wszystkim za pomoc.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie jestem w stanie zmienić aukcji, bo ludzie już w niej zalicytowali. Dopisałam co jest przedmiotem na samym dole, bo tylko to mogę. Jeśli jest zła to ją zakończ Madi, a ja oddam Ci pieniądze za wyróżnienie.

Posted

nie zamykajcie tej aukcji, najwyżej allegro ją zamknie... szkoda wysiłku, a ludzie kupują cegiełki :) Jak zamkniecie aukcje, to pomyślą, że jesteście oszustami...

Posted

[quote name='as_ko']Nie jestem w stanie zmienić aukcji, bo ludzie już w niej zalicytowali. Dopisałam co jest przedmiotem na samym dole, bo tylko to mogę. Jeśli jest zła to ją zakończ Madi, a ja oddam Ci pieniądze za wyróżnienie.[/QUOTE]
Nie jest zła ja kompletnie nie znam się na tym co można a czego nie myślę,że ta drobna poprawka pozwoli normalnie działać aukcji.
Dziękuję i przepraszam za całe to zamieszanie.
Na przyszłość będziemy lepiej wiedziały jak powinno to wyglądać.

Posted

[quote name='as_ko']No jak uważasz, bo nie chcę żebyś miała potem jakieś nieprzyjemności, że jesteście niewiarygodni czy coś.[/QUOTE]
Może i tam na wszelki wypadek napisać do administratora?

Posted

[quote name='as_ko']Nie jestem w stanie zmienić aukcji, bo ludzie już w niej zalicytowali. Dopisałam co jest przedmiotem na samym dole, bo tylko to mogę. Jeśli jest zła to ją zakończ Madi, a ja oddam Ci pieniądze za wyróżnienie.

I bardzo dobrze zrobiłaś.

[quote name='faith35']nie zamykajcie tej aukcji, najwyżej allegro ją zamknie... szkoda wysiłku, a ludzie kupują cegiełki :) Jak zamkniecie aukcje, to pomyślą, że jesteście oszustami...

[quote name='MaDi']Nie jest zła ja kompletnie nie znam się na tym co można a czego nie myślę,że ta drobna poprawka pozwoli normalnie działać aukcji.

[quote name='as_ko']No jak uważasz, bo nie chcę żebyś miała potem jakieś nieprzyjemności, że jesteście niewiarygodni czy coś.

Jasne, że nie zamykajcie, może akurat się uda. Dopisany jest jeden ze startegicznych punktów mozę reszta ujdzie w tłoku (a tłok jest na allegro)

[quote name='faith35']Nic się nie stanie..:) Na allegro kupione 3 cegiełki :p

[quote name='MaDi']Może i tam na wszelki wypadek napisać do administratora?

[quote name='faith35']żeby tylko aukcji nie zamknął... już 4 cegły poszły :lol:

Moja propozycja żadnego pisania do admina, zamkną wtedy na bank. Im to dynda i powiewa. Nie warto wychodzić przed szereg. Zaciskajcie kciuki aby się udało.

Posted

[quote name='MaDi']Nie jest zła ja kompletnie nie znam się na tym co można a czego nie myślę,że ta drobna poprawka pozwoli normalnie działać aukcji.
leguramin się czyta cioteczko, leguramin :evil_lol:

No dobra, teraz to ja też już taka mądra jestem, ale ile mi aukcji allegro zamknęło zanim się nauczyłam to inna sprawa...
Nie zamykajcie tej aukcji, może się przemknie. Ale przed wystawieniem nastepnej przeczytajcie dokładnie regulamin albo zapytajcie, ani ja ani Isadora pomocy nie odmówimy przecież :)

Posted

[quote name='muzzy16246054']Selenga - wiesz może do kiedy można przesyłać podpisy w akcji z Twojej sygnaturki? Bo na stronie nie znalazłem terminu :(
Nie ma wyznaczonego terminu. Plan jest taki żeby w lutym zebrać 1000 podpisów a w następne 2-3 miesiące zebrać resztę (99 000)
Generalnie zbieramy 100 000 podpisów do skutku, a po zebraniu pierwszego tysiąca rejestrujemy komitet, który pilotuje sprawę dalej i jak już będzie te 100 000 to wnosi projekt pod obrady sejmu.

Posted

[quote name='Selenga']Nie ma wyznaczonego terminu. Plan jest taki żeby w lutym zebrać 1000 podpisów a w następne 2-3 miesiące zebrać resztę (99 000)
Generalnie zbieramy 100 000 podpisów do skutku, a po zebraniu pierwszego tysiąca rejestrujemy komitet, który pilotuje sprawę dalej i jak już będzie te 100 000 to wnosi projekt pod obrady sejmu.[/QUOTE]
Dzięki za info. Moja lista się już zapełnia.

Posted

Nawet nie wiecie jak bardzo się ciesze,że mamy tylu specjalistów na wątku, taka grupa wiele może.
A teraz najważniejsze Coco ma zdrowe serducho! Anioł nie pies jeszcze chyba nigdy żaden pies nie miał tylu ujęć z różnych stron i pozycji w czasie tego typu badań.
Pozostałości bagna z uszu wymyte, pazury obcięte sunia jest bezproblemowa w obsłudze:multi:
Martwi mnie jednak jej brak socjalizacji i to,że ma pewnie około 7 lat.
Zachowuje czystość w boksie, niestety sikając oblewa cycuszki:shake:

Posted

Kamień z serca, że serducho zdrowe.. podstawowe zabiegi pielęgnacyjne wykonane, cieszę się :) Więc Coco ma 7 lat... ee tam wiek. Ważny jest pies, jego charakter, z pewnością ktoś, kto kocha beagle nie będzie ubolewał nad jej wiekiem, w końcu pies ma być do kochania :) Potrzebna ta operacja plastyczna, by jej ulżyć w poruszaniu i załatwianiu się.

Posted

Bidulka Coco:( Co masz namysli piszac brak socjalizacji? rozumiem ze do ludzi, swiata zewnetrzego zycia z człowiekiem? z psami innymi okej?

co do aukcji to nie zamykajcie moze sie uda, mnie tez kilka aukcji zamkenli były to aukcje informacyjne o koniach wiec sprzeczne z regulaminem, a takich aukcjach jak Coco musi byc porzedmiot jak zdjecia czy cos takiego.
Po wyplacie dorzuce sie.

Posted

[quote name='Myxa86']Bidulka Coco:( Co masz namysli piszac brak socjalizacji? rozumiem ze do ludzi, swiata zewnetrzego zycia z człowiekiem? z psami innymi okej?

co do aukcji to nie zamykajcie moze sie uda, mnie tez kilka aukcji zamkenli były to aukcje informacyjne o koniach wiec sprzeczne z regulaminem, a takich aukcjach jak Coco musi byc porzedmiot jak zdjecia czy cos takiego.
Po wyplacie dorzuce sie.[/QUOTE]
Ona nie zna innego życia jak klatka...
Nie wie co to posadzka itp. dziwne dźwięki ja płoszą. Jednak jej charakter rekompensuje wszystkie problemy.

Posted

[quote name='faith35']Kamień z serca, że serducho zdrowe.. podstawowe zabiegi pielęgnacyjne wykonane, cieszę się :) Więc Coco ma 7 lat... ee tam wiek. Ważny jest pies, jego charakter, z pewnością ktoś, kto kocha beagle nie będzie ubolewał nad jej wiekiem, w końcu pies ma być do kochania :) Potrzebna ta operacja plastyczna, by jej ulżyć w poruszaniu i załatwianiu się.[/QUOTE]
Jeszce kilka dni skończy brać Scanomune i będziemy działać konkretnie.

Posted

Cierpliwością i czułością można suni pokazać, że świat nie składa się tylko z klatki, ona sama pewnie zauważy, ile przyjemności może sprawiać swobodne poruszanie się w pomieszczeniach, na świeżym powietrzu. Nie jestem behawiorystą ale zawsze łatwiej przestawić się na polepszenie sytuacji :) Najważniejsze, aby sunieczka nie bała się ludzi, jak im zaufa, to będzie na pewno dobrze. Ja swój drobny grosz wpłaciłam na poczcie we wtorek. Buziaki dla małej.

Posted

[quote name='Enigma79']Cierpliwością i czułością można suni pokazać, że świat nie składa się tylko z klatki, ona sama pewnie zauważy, ile przyjemności może sprawiać swobodne poruszanie się w pomieszczeniach, na świeżym powietrzu. Nie jestem behawiorystą ale zawsze łatwiej przestawić się na polepszenie sytuacji :) Najważniejsze, aby sunieczka nie bała się ludzi, jak im zaufa, to będzie na pewno dobrze. Ja swój drobny grosz wpłaciłam na poczcie we wtorek. Buziaki dla małej.[/QUOTE]
Do obcych ma dystans ale nie ma w niej cienia agresji więc wszystko przed nami.
Niestety kiedy jest zestresowana ma smaki w nosie, najlepiej czuje się jak biega po szpitaliku w oczekiwaniu na miskę, robi wtedy dziwne podskoki i obroty;)

Posted

:D wesoły skoczek zatem. Ja się obawiałam, że Coco może się zachowywać, jak pewna sunia (Inka), którą widziałam... paniczny strach przed ludźmim wciskała się w kąty, uciekała... o dziwo behawiorysta nie stwierdził, aby była krzywdzona przez człowieka (brak kontaktu z nim może).Cococha jeszcze doświadczy szczęścia i radości (pewnie już czuje, że coś się zmieniło :) i kogoś obdarzy najwspanialszym psim sercem.

Posted

[quote name='MaDi']Do obcych ma dystans[/QUOTE]
Bazując na moim krótkim kontakcie z Coco musiałbym stwierdzić coś zupełnie odmiennego :) Tak czy owak fajnie, że jest zdrowa, mam nadzieję, że dzielnie zniesie wszystkie zabiegi, które pozostały do zrobienia.

Posted

[quote name='muzzy']Bazując na moim krótkim kontakcie z Coco musiałbym stwierdzić coś zupełnie odmiennego :) Tak czy owak fajnie, że jest zdrowa, mam nadzieję, że dzielnie zniesie wszystkie zabiegi, które pozostały do zrobienia.[/QUOTE]
W szpitaliku pachniało żarcie a ona była wygłodniała:eviltong: No dobra powiedzmy,że Cie polubiła:evil_lol: