Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Dom odpowiedzialny studentka ostatniego roku weterynarii.
Niestety mieszkanie i dlatego mam pewne obawy. Nie zraziła się jednak i jest świadoma wszelkich wad Coco.
A skad ta studentka? Bo byl juz taki przypadek chyba u psiakow hotelowanych u Murki, ze jakas studentka szukala psa do adopcji. Nie wiem czy to nie kolejny psiak, ktoremu dom obiecuje. Obym sie mylila.

Trzymam kciuki za operacje :kciuki:

Posted

Ulka18 napisał(a):
A skad ta studentka? Bo byl juz taki przypadek chyba u psiakow hotelowanych u Murki, ze jakas studentka szukala psa do adopcji. Nie wiem czy to nie kolejny psiak, ktoremu dom obiecuje. Obym sie mylila.

Trzymam kciuki za operacje :kciuki:

Ostatni rok weterynarii w Lublinie jak naściemnia to nie dostanie zaliczeń:evil_lol:
Osoba jak najbardziej poważna.
Cocunia po operacji została zrobiona plastyka( usunięto najbardziej wisząca część skóry) i sterylizacja. Macica była wielka jak "worek na kartofle". :shake:
Wszyscy są pod ogromnym wrażeniem jej łagodności. W trakcie wybudzania strasznie płakała dopóki nie wgramoliła się na moje kolana:evil_lol:

Posted

Coco jest zabezpieczona finansowo a co najważniejsze czeka na nią dom więc myślę,że nie ma potrzeby zbierania już na nią funduszy.

MaDi, jeszcze raz pytam czy mam zamknąć aukcję na allegro?

Posted

Selenga napisał(a):
MaDi czy ja mam przez to rozumieć, że mam zamknąć allegro?

Myślę, że nie należałoby zamykać, bo dla osób, które już dokonały wpłaty byłoby to "podejrzane".
A zresztą i tak jutro koniec ;-).
Pieniążki - jeśli dla Coco nie będą już potrzebne, a to przecież wcale nie jest pewne, bo jeszcze do końca nie wiadomo jakie będą rachunki i co "wyjdzie" po drodze - pomogą zapewne innemu nieszczęśnikowi...

Posted

MaDi napisał(a):

Cocunia po operacji została zrobiona plastyka( usunięto najbardziej wisząca część skóry) i sterylizacja. Macica była wielka jak "worek na kartofle". :shake:
Wszyscy są pod ogromnym wrażeniem jej łagodności. W trakcie wybudzania strasznie płakała dopóki nie wgramoliła się na moje kolana:evil_lol:

Najgorsze ma już za sobą...
Teraz "tylko" rekonwalescencja i --- domowe szczęście jakiego nie dane jej było poznać...
Oby jak najszybciej!!!

Posted

[quote name='jola_li']Myślę, że nie należałoby zamykać, bo dla osób, które już dokonały wpłaty byłoby to "podejrzane".
A zresztą i tak jutro koniec ;-).
Pieniążki - jeśli dla Coco nie będą już potrzebne, a to przecież wcale nie jest pewne, bo jeszcze do końca nie wiadomo jakie będą rachunki i co "wyjdzie" po drodze - pomogą zapewne innemu nieszczęśnikowi...
Problem w tym, że ja pytam o aukcję, która kończy się za 9 dni, prawie 10
Zbieranie pieniędzy na psa, który tego nie potrzebuje może być odebrane bardzo źle, wystarczy że ktoś z allegro czyta wątki na dogomanii

Posted

Selenga napisał(a):
MaDi, jeszcze raz pytam czy mam zamknąć aukcję na allegro?

Przepraszam nie zauważyłam Twojego pytania.
Chyba nie bo dziwnie będzie to wyglądało chodziło mi głównie o osoby z dogo aby przekazywały wpłaty innym psiakom które znajdują się w większej potrzebie.

Posted

Selenga napisał(a):
OK, to zostawiam
Sunia ma całkiem sporo wpłat :)

Jeśli zostaną fundusze po opłaceniu Coco, może warto będzie pomyśleć o wydrukowani czegoś na temat pseudohodowli?

Posted

MaDi napisał(a):
Jeśli zostaną fundusze po opłaceniu Coco, może warto będzie pomyśleć o wydrukowani czegoś na temat pseudohodowli?

Plakacik będzie rzeźbie, tylko to już nie ulotka adopcyjna a chcę aby był ... no mocny, przy okazji będzie tez filmik

Posted

Isadora7 napisał(a):
Plakacik będzie rzeźbie, tylko to już nie ulotka adopcyjna a chcę aby był ... no mocny, przy okazji będzie tez filmik

Wow czekam na efekty, chętnie porozwieszam w kilku miejscach. Isadoro myślałaś o czymś na temat sterylizacji?

Posted

MaDi napisał(a):
Wow czekam na efekty, chętnie porozwieszam w kilku miejscach. Isadoro myślałaś o czymś na temat sterylizacji?

Bawiłam się tym jakoś ze 2 lata wstecz. Teraz tyle innych przypadków że nie myślałam. No i teraz skupie sie może raczej na kierunku pseudodowle. Czyli plakacik, jakaś prezentacja/filmik może pocztówka.

Posted

Isadora7 napisał(a):
Bawiłam się tym jakoś ze 2 lata wstecz. Teraz tyle innych przypadków że nie myślałam. No i teraz skupie sie może raczej na kierunku pseudodowle. Czyli plakacik, jakaś prezentacja/filmik może pocztówka.

Super w Lublinie na pewno wykorzystam jeśli będzie można;) W mojej okolicy pseudohodowle wręcz kwitną. Niestety wstrętne "hodowle" ZK również.

Posted

[quote name='MaDi']Super w Lublinie na pewno wykorzystam jeśli będzie można;) W mojej okolicy pseudohodowle wręcz kwitną. Niestety wstrętne "hodowle" ZK również.

No niestety sa takie których postępowanie jest co najmniej naganne.

Posted

Isadora7 napisał(a):

Super, czy będzie można wykorzystać?
Oczywiście, podając autora :lol:.

Posted

dana napisał(a):
Super, czy będzie można wykorzystać?
Oczywiście, podając autora :lol:.

Ja to zrobie tak aby była możliwość wykorzystania jasne ze z uwzględnieniem autorstwa to już nie będzie ulotka adopcyjna a profesjonalny plakat.

Posted

Lady małpa jesteś:evil_lol: Wysłałam Ci maila ze zdjęciami a Ty już masz:crazyeye:
Widocznie jestem zacofana bo niedawno wróciłam z kliniki z maluchami.