muzzy Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Fajnie, że szybko wszystko się tak dobrze poukładało. Powodzenia, Coco! :) Quote
Ulka18 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 MaDi napisał(a):Dom odpowiedzialny studentka ostatniego roku weterynarii. Niestety mieszkanie i dlatego mam pewne obawy. Nie zraziła się jednak i jest świadoma wszelkich wad Coco.A skad ta studentka? Bo byl juz taki przypadek chyba u psiakow hotelowanych u Murki, ze jakas studentka szukala psa do adopcji. Nie wiem czy to nie kolejny psiak, ktoremu dom obiecuje. Obym sie mylila. Trzymam kciuki za operacje :kciuki: Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Ulka18 napisał(a):A skad ta studentka? Bo byl juz taki przypadek chyba u psiakow hotelowanych u Murki, ze jakas studentka szukala psa do adopcji. Nie wiem czy to nie kolejny psiak, ktoremu dom obiecuje. Obym sie mylila. Trzymam kciuki za operacje :kciuki: Ostatni rok weterynarii w Lublinie jak naściemnia to nie dostanie zaliczeń:evil_lol: Osoba jak najbardziej poważna. Cocunia po operacji została zrobiona plastyka( usunięto najbardziej wisząca część skóry) i sterylizacja. Macica była wielka jak "worek na kartofle". :shake: Wszyscy są pod ogromnym wrażeniem jej łagodności. W trakcie wybudzania strasznie płakała dopóki nie wgramoliła się na moje kolana:evil_lol: Quote
Selenga Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Coco jest zabezpieczona finansowo a co najważniejsze czeka na nią dom więc myślę,że nie ma potrzeby zbierania już na nią funduszy. MaDi, jeszcze raz pytam czy mam zamknąć aukcję na allegro? Quote
jola_li Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 Selenga napisał(a):MaDi czy ja mam przez to rozumieć, że mam zamknąć allegro? Myślę, że nie należałoby zamykać, bo dla osób, które już dokonały wpłaty byłoby to "podejrzane". A zresztą i tak jutro koniec ;-). Pieniążki - jeśli dla Coco nie będą już potrzebne, a to przecież wcale nie jest pewne, bo jeszcze do końca nie wiadomo jakie będą rachunki i co "wyjdzie" po drodze - pomogą zapewne innemu nieszczęśnikowi... Quote
jola_li Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 MaDi napisał(a): Cocunia po operacji została zrobiona plastyka( usunięto najbardziej wisząca część skóry) i sterylizacja. Macica była wielka jak "worek na kartofle". :shake: Wszyscy są pod ogromnym wrażeniem jej łagodności. W trakcie wybudzania strasznie płakała dopóki nie wgramoliła się na moje kolana:evil_lol: Najgorsze ma już za sobą... Teraz "tylko" rekonwalescencja i --- domowe szczęście jakiego nie dane jej było poznać... Oby jak najszybciej!!! Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Zapomniałam napisać,że miała dwie blizny jedna wyglądała na taką po cesarce druga trochę mniejsza. Quote
Selenga Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='jola_li']Myślę, że nie należałoby zamykać, bo dla osób, które już dokonały wpłaty byłoby to "podejrzane". A zresztą i tak jutro koniec ;-). Pieniążki - jeśli dla Coco nie będą już potrzebne, a to przecież wcale nie jest pewne, bo jeszcze do końca nie wiadomo jakie będą rachunki i co "wyjdzie" po drodze - pomogą zapewne innemu nieszczęśnikowi... Problem w tym, że ja pytam o aukcję, która kończy się za 9 dni, prawie 10 Zbieranie pieniędzy na psa, który tego nie potrzebuje może być odebrane bardzo źle, wystarczy że ktoś z allegro czyta wątki na dogomanii Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Selenga napisał(a):MaDi, jeszcze raz pytam czy mam zamknąć aukcję na allegro? Przepraszam nie zauważyłam Twojego pytania. Chyba nie bo dziwnie będzie to wyglądało chodziło mi głównie o osoby z dogo aby przekazywały wpłaty innym psiakom które znajdują się w większej potrzebie. Quote
Selenga Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 OK, to zostawiam Sunia ma całkiem sporo wpłat :) Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Selenga napisał(a):OK, to zostawiam Sunia ma całkiem sporo wpłat :) Jeśli zostaną fundusze po opłaceniu Coco, może warto będzie pomyśleć o wydrukowani czegoś na temat pseudohodowli? Quote
Isadora7 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 MaDi napisał(a):Jeśli zostaną fundusze po opłaceniu Coco, może warto będzie pomyśleć o wydrukowani czegoś na temat pseudohodowli? Plakacik będzie rzeźbie, tylko to już nie ulotka adopcyjna a chcę aby był ... no mocny, przy okazji będzie tez filmik Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Isadora7 napisał(a):Plakacik będzie rzeźbie, tylko to już nie ulotka adopcyjna a chcę aby był ... no mocny, przy okazji będzie tez filmik Wow czekam na efekty, chętnie porozwieszam w kilku miejscach. Isadoro myślałaś o czymś na temat sterylizacji? Quote
Isadora7 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 MaDi napisał(a):Wow czekam na efekty, chętnie porozwieszam w kilku miejscach. Isadoro myślałaś o czymś na temat sterylizacji? Bawiłam się tym jakoś ze 2 lata wstecz. Teraz tyle innych przypadków że nie myślałam. No i teraz skupie sie może raczej na kierunku pseudodowle. Czyli plakacik, jakaś prezentacja/filmik może pocztówka. Quote
MaDi Posted February 11, 2011 Author Posted February 11, 2011 Isadora7 napisał(a):Bawiłam się tym jakoś ze 2 lata wstecz. Teraz tyle innych przypadków że nie myślałam. No i teraz skupie sie może raczej na kierunku pseudodowle. Czyli plakacik, jakaś prezentacja/filmik może pocztówka. Super w Lublinie na pewno wykorzystam jeśli będzie można;) W mojej okolicy pseudohodowle wręcz kwitną. Niestety wstrętne "hodowle" ZK również. Quote
Isadora7 Posted February 11, 2011 Posted February 11, 2011 [quote name='MaDi']Super w Lublinie na pewno wykorzystam jeśli będzie można;) W mojej okolicy pseudohodowle wręcz kwitną. Niestety wstrętne "hodowle" ZK również. No niestety sa takie których postępowanie jest co najmniej naganne. Quote
LadyS Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Kilka zdjęć Coco, poznałam ją dziś, bardzo sympatyczna sunia :) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Isadora7 napisał(a):Bawiłam się tym jakoś ze 2 lata wstecz. Teraz tyle innych przypadków że nie myślałam. No i teraz skupie sie może raczej na kierunku pseudodowle. Czyli plakacik, jakaś prezentacja/filmik może pocztówka. Super, czy będzie można wykorzystać? Oczywiście, podając autora :lol:. Quote
Isadora7 Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 dana napisał(a):Super, czy będzie można wykorzystać? Oczywiście, podając autora :lol:. Ja to zrobie tak aby była możliwość wykorzystania jasne ze z uwzględnieniem autorstwa to już nie będzie ulotka adopcyjna a profesjonalny plakat. Quote
Dana i Muszkieterowie Posted February 13, 2011 Posted February 13, 2011 Isadora, dzięki, co do tego, że profesjonalny, to nie mam wątpliwości :lol:. Brakuje takich dobrych materiałów do wykorzystania w ramach edukacji humanitarnej, filmików, plakatów, ulotek. Quote
MaDi Posted February 13, 2011 Author Posted February 13, 2011 Lady małpa jesteś:evil_lol: Wysłałam Ci maila ze zdjęciami a Ty już masz:crazyeye: Widocznie jestem zacofana bo niedawno wróciłam z kliniki z maluchami. Quote
Iljova Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Oby suni się udało i miała cudowny domek NA ZAWSZE ! Quote
MaDi Posted February 14, 2011 Author Posted February 14, 2011 Jeśli Pani doktor się zgodzi Coco jutro około 12 powędruje do domu:) Quote
Recommended Posts