Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

muzzy napisał(a):
Ile po tym zabiegu będzie dochodzić do siebie? Bo to pewnie dość poważna operacja.

Powiem szczerze że nie wiem to wszystko indywidualna kwestia psiaka.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MaDi napisał(a):
Jest szansa na dom dla Coco wszystko będę wiedziała prawdopodobnie we wtorek.

Napisałbym, że super, ale wolę się wstrzymać aż to będzie pewne, żeby nie zapeszyć :)

Posted

Dom odpowiedzialny studentka ostatniego roku weterynarii.
Niestety mieszkanie i dlatego mam pewne obawy. Nie zraziła się jednak i jest świadoma wszelkich wad Coco.

Posted

MaDi napisał(a):
Dom odpowiedzialny studentka ostatniego roku weterynarii.
Niestety mieszkanie i dlatego mam pewne obawy. Nie zraziła się jednak i jest świadoma wszelkich wad Coco.

Dostrzegam pewne analogie do mnie i Dropka :) Też wziąłem go od studentów ostatniego roku weterynarii i też miałem wątpliwości spowodowane małym mieszkankiem w bloku. Ale i ci studenci i inni zapsieni znajomi przekonali mnie, że mieszkanie to nie problem, tym bardziej, że mam możliwość zapewnić Dropkowi ruch. I skończyło się tak, że teraz muszę sprzątać kłaki takiego jednego łaciatego :D

Posted

Pamiętajcie ważna jest świadomość co to jest beagle.
Ważne nie to gdzie się mieszka ale ile czasu chcemy spędzać psiakiem np. na spacerach .
Trzeba pamiętać że spacerek dla zdrowego beagle to 1 - 3 h w jednym spacerze.
Tu sunia może nie mieć takich potrzeb ale może bać się schodów , windy .
Pewnie nie za bardzo z czystością ale one b.szybko się uczą .
Mamy u siebie na stanie np. Gaje też z pseudo mieliśmy obawy ale ona w fajnym super domku szybko opanowała tę sztukę.
Sunia pewnie będzie zrównoważona i spokojniejsza niż większość beagle.
Pozdrawiam.
Całe forum trzyma kciuki.

Posted

Tomo 2 napisał(a):
może bać się schodów, windy.

Oj może, może. Dropka przez pierwsze dni musiałem wnosić na schody, a w windzie kładł się plackiem. Ale po paru dniach się oswoił z tymi strasznymi przeszkodami, Coco na pewno też w razie czego da radę :) Ale kwestia długich spacerów to faktycznie czasami może być problem.

Posted

[quote name='Tomo 2']Pamiętajcie ważna jest świadomość co to jest beagle.
Ważne nie to gdzie się mieszka ale ile czasu chcemy spędzać psiakiem np. na spacerach .
Trzeba pamiętać że spacerek dla zdrowego beagle to 1 - 3 h w jednym spacerze.
Tu sunia może nie mieć takich potrzeb ale może bać się schodów , windy .
Pewnie nie za bardzo z czystością ale one b.szybko się uczą .
Mamy u siebie na stanie np. Gaje też z pseudo mieliśmy obawy ale ona w fajnym super domku szybko opanowała tę sztukę.
Sunia pewnie będzie zrównoważona i spokojniejsza niż większość beagle.
Pozdrawiam.
Całe forum trzyma kciuki.
Tomo ja to wszystko wiem to nie pierwsza adopcja;)
Schody już zna, walczymy obecnie z posadzką ale damy radę.
Prawda jest taka,że ona odżywa dopiero w budynku:crazyeye:

Posted

Zdradzę odrobinę tajemnicy;)
Wyprawka dla Coco już zakupiona, w związku z tym,że przyszła Pani Coco jest chora wysyła swoją koleżankę aby jutro doglądała suni po operacji.
No właśnie trzymać kciuki jutro zabieg jeśli nie będzie problemów możliwe jest,że zostanie połączona plastyka ze sterylizacją.

Posted

Coco jest zabezpieczona finansowo a co najważniejsze czeka na nią dom więc myślę,że nie ma potrzeby zbierania już na nią funduszy.
Dziękuje Wszystkim wspierającym sunię. Jeśli ktoś nie zdążył przelać funduszy a miał taki zamiar zachęcam do wsparcia Zuzi lub Reksa:diabloti:

Posted

MaDi napisał(a):
Coco jest zabezpieczona finansowo a co najważniejsze czeka na nią dom więc myślę,że nie ma potrzeby zbierania już na nią funduszy.
Dziękuje Wszystkim wspierającym sunię. Jeśli ktoś nie zdążył przelać funduszy a miał taki zamiar zachęcam do wsparcia Zuzi lub Reksa:diabloti:

MaDi czy ja mam przez to rozumieć, że mam zamknąć allegro?