MaDi Posted February 5, 2011 Author Posted February 5, 2011 scindapsus napisał(a):Czy beaglowce też mogą prosić o taki plakacik?? ;) Przypomnijcie mi jutro na PW wieczorem to wyślę. Quote
Szyna13222 Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 wow świetny plakat :) Teraz to musi ktoś sunie wypatrzeć Quote
muzzy Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 IVV napisał(a):na spacerek Dzisiaj widziałem Coco na spacerku przy klinice, bo byłem porobić zdjęcia psiakom z dzisiejszej interwencji (MaDi, zapodaj linka, jak już będą ich wątki, z góry dzięki). Dobrze wygląda, wykąpana, wszystkiego ciekawa i nadal ufna w stosunku do mnie. Fajna jest :) Quote
Betta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 właśnie mnie zmroziło..... nie widziałam jeszcze listwy mlecznej w takim stanie :( chciałam napisać że wywołam zdjecia i powiesze w mojej lecznicy.... bo mnie skeca...ile ludzi przychodzi tam z "rasowcami" kupionymi za 400 zł .... no po prostu tragedia.... ale teraz sobie myśle że bez sensu wywieszenie takich zdj w 1 lecznicy... ktoś tu tworzy niezłe plakaciki... mam wiec prośbe.... chce taki plakacik (miałabym nawet go gdzie wydrukowac) ...oczywiscie rozwiesiłabym w wielu lecznicach... kurcze jeśli nie zaczniemy ludzi uświadamiać na szeroką skalę to nic sie nie zmieni.... ja rozmawiam z tymi ludzmi w lecznicy...oni myślą ż enic złego kupic takiego psa... oni mówia ja chce psa do kochania nie na wystawy.... nie rozuemija co robia... to co dałoby sie taki plakat wyimaginowac? zdjecia koko daja do myślenia.... starszny stan fizyczny plus ta cudownie radosna mordka.... tylko jakis porzadny tekst trzeba stworzyc... konkretny ale taki żeby wet mi to chciał powiesic....bo oni tez sa wrazliwi.... jednak spora czesc klientów to ci co maja takie psy w typie rasy Quote
Alicja Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 takie cycuchy miała też Mama Pitbulowa z pseudohodowli :( Quote
sacred PIRANHA Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 a śliczne małe szczeniaczki pittki czy beagielki szł na allegro jako słodkie zdrowe kluchy z psiego raju... Quote
MaDi Posted February 6, 2011 Author Posted February 6, 2011 Plakat o pseudo już szykuje Isadora. Quote
Betta Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 [quote name='szafranekm']Przeczytacie projekt, ważne, dotyczy zaostrzenia przepisów ustawy o ochr. zwierząt . (arkusz trzeba wydrukowac, podpisać/dać do podpisania i wyslac). http://www.koalicja.org.pl/ chciałam napisać to samo >> KOALICJA.ORG Alicja, która pitbulcia ?? ja to troche przesadziłam z ta radościa..... widać po psince że potencjał ma, ale raczej ostrożnie i zza ciekawieniem poznaje świat i ludzi.... ja to sobie nie wyobrażam jak można z taka istotke uprzedmiatawiac i zamykac w kenelu ... mam nadzieje że wspólnymi siłami zmienimy ustawe i od wszelkich hodowli będzie podatek obowiazywał conajmniej a plakaty edukacyjne to podstawa.....że też jeszcze żadna <?> fundacja nie zajęła się ich masowym drukiem ... na necie akcja jest STOP pseudohodowlom ale nic wiecej prawda ? Quote
Selenga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Allegro dla Coco, wyróżnione na maksa http://allegro.pl/show_item.php?item=1449744281 MaDi napiszę do Ciebie w sprawie waszego konta allegro i w sprawie aukcji Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Selenga']Allegro dla Coco, wyróżnione na maksa http://allegro.pl/show_item.php?item=1449744281 MaDi napiszę do Ciebie w sprawie waszego konta allegro i w sprawie aukcji Piękna aukcja Selengo, jak zwykle :) MaDi ja również chętnie podpowiem conieco, prowadzę również poza swoim konto fundacyjne i chętnie podpowiem jakie schody się napotyka i jak sobie z tym radzić. Tym bardziej że otrzymany status aukcji charytatywnych (po złożeniu garści papierów) trzeba co 3 miesiące wznawiać i tu allegro potrafi bardzo "ułatwiać". Ale warto. Nie płaci sie prowizji (wszelkie wyróżnienia tak i opłaty za wystawienie tak) Quote
muzzy Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='Selenga']Allegro dla Coco, wyróżnione na maksa http://allegro.pl/show_item.php?item=1449744281 Super! Zauważyłem tylko, że trzy zdjęcia są źle podlinkowane i po kliknięciu w nie wyświetlają się inne zdjęcia niż na miniaturce. Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Selenga']Allegro dla Coco, wyróżnione na maksa http://allegro.pl/show_item.php?item=1449744281 MaDi napiszę do Ciebie w sprawie waszego konta allegro i w sprawie aukcji Strasznie Ci dziękuję.... Głupio mi prosić ale mam inne psy równie cierpiące jak Coco, a może nawet bardziej czy im tez możesz pomóc w ten sposób? Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Isadora7']Piękna aukcja Selengo, jak zwykle :) MaDi ja również chętnie podpowiem conieco, prowadzę również poza swoim konto fundacyjne i chętnie podpowiem jakie schody się napotyka i jak sobie z tym radzić. Tym bardziej że otrzymany status aukcji charytatywnych (po złożeniu garści papierów) trzeba co 3 miesiące wznawiać i tu allegro potrafi bardzo "ułatwiać". Ale warto. Nie płaci sie prowizji (wszelkie wyróżnienia tak i opłaty za wystawienie tak) Jest już aktywne konto fundacyjne ale ja nie potrafię robić aukcji:oops: As_ko zrobiła nawet jedną aukcje dla Coco ale czekają jeszcze Zuzia, Reks i szczeniaki.... Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 MaDi napisał(a):Jest już aktywne konto fundacyjne ale ja nie potrafię robić aukcji:oops: As_ko zrobiła nawet jedną aukcje dla Coco ale czekają jeszcze Zuzia, Reks i szczeniaki.... Mogę pomyśleć (tylko koło czwartku) nad prostym szablonem tak aby wejść wstawić tekst, foty to naprawdę nie jest trudne. Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 Isadora7 napisał(a):Mogę pomyśleć (tylko koło czwartku) nad prostym szablonem tak aby wejść wstawić tekst, foty to naprawdę nie jest trudne. Dziękuję i czekam na wieści. Quote
Selenga Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='muzzy']Super! Zauważyłem tylko, że trzy zdjęcia są źle podlinkowane i po kliknięciu w nie wyświetlają się inne zdjęcia niż na miniaturce. Jasna ch..a :( Tak to jest jak się pracuje po nocach zmienić w aukcji nie mogę bo już ludzie kupili cegiełki ale coś pokombinuję P.S. niestety, tylko jedno dało się poprawić :( [quote name='MaDi']Strasznie Ci dziękuję.... Głupio mi prosić ale mam inne psy równie cierpiące jak Coco, a może nawet bardziej czy im tez możesz pomóc w ten sposób? Zawsze bardzo chętnie Mogę też podobnie jak Isadora7 1) przeprowadzić procedurę uzyskania statusu aukcji charytatywnych, 2) zrobić jakieś szablony, 3) nauczyć osobę odpowiedzialną jak się to robi i jakie trzeba spełniać wymogi na allegro :) Quote
MaDi Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='Selenga']Jasna ch..a :( Tak to jest jak się pracuje po nocach zmienić w aukcji nie mogę bo już ludzie kupili cegiełki ale coś pokombinuję P.S. niestety, tylko jedno dało się poprawić :( Zawsze bardzo chętnie Mogę też podobnie jak Isadora7 1) przeprowadzić procedurę uzyskania statusu aukcji charytatywnych, 2) zrobić jakieś szablony, 3) nauczyć osobę odpowiedzialną jak się to robi i jakie trzeba spełniać wymogi na allegro :) Normalnie szok full serwis:evil_lol: Czy da się poduczyć mailowo? Quote
Isadora7 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 MaDi napisał(a):Normalnie szok full serwis:evil_lol: Czy da się poduczyć mailowo? poniekąd tak ale zapewne lepiej by było na pewnym etapie np skype czy gg Quote
Viris Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Dopiero tu trafiłam. I nie wiem co napisać... Quote
MaDi Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Isadora7 napisał(a):poniekąd tak ale zapewne lepiej by było na pewnym etapie np skype czy gg Poproszę kogoś z fundacji aby poprowadził sprawę i skorzystał z Twojej pomocy. Coco prawdopodobnie w piątek będzie miała robiona plastykę. Quote
muzzy Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 MaDi napisał(a):Coco prawdopodobnie w piątek będzie miała robiona plastykę. Ile po tym zabiegu będzie dochodzić do siebie? Bo to pewnie dość poważna operacja. Quote
Recommended Posts