Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Propozycja plakatu adopcyjnego. Ten ogólno-edukacyjny o maszynkach do rodzenia skończę w weekend. Obejrzyjcie zobaczcie czy dane są dobre i jak tak to wrzucę oryginał do druku.

Moja sugestia na adopcyjnej ulotce powinno byc jak najmniej informacji, sam konkret. Nikt nie będzie stał i czytał, taka ulotka ma cel informacyjny a nie literacki. To tak jakby ktoś rzucił propozycja opisania historii Koko.

Posted

[quote name='Isadora7']Propozycja plakatu adopcyjnego. Ten ogólno-edukacyjny o maszynkach do rodzenia skończę w weekend. Obejrzyjcie zobaczcie czy dane są dobre i jak tak to wrzucę oryginał do druku.

Moja sugestia na adopcyjnej ulotce powinno byc jak najmniej informacji, sam konkret. Nikt nie będzie stał i czytał, taka ulotka ma cel informacyjny a nie literacki. To tak jakby ktoś rzucił propozycja opisania historii Koko.

Dziękuję bardzo, czy może być COCO zamiast KOKO? Imię ma od Coco Chanel;) W głównym tekście zjadło ogonek przy " nie polegającą".
Wybacz ,że jestem taka upierdliwa, ale plakaty są tak ładne,że szkoda aby były na nich takie małe nie pasujące drobiazgi.

Posted

[quote name='MaDi']Dziękuję bardzo, czy może być COCO zamiast KOKO? Imię ma od Coco Chanel;) W głównym tekście zjadło ogonek przy " nie polegającą".
Wybacz ,że jestem taka upierdliwa, ale plakaty są tak ładne,że szkoda aby były na nich takie małe nie pasujące drobiazgi.[/QUOTE]

Ależ jak najbardziej możę być. Nie jesteś upierdliwa, a ja ostatnio śpię 2-3 godziny na dobę i mam świadomość, że mogę strzelić babola ze zmęczenia. Ponadto bardzo cenię sobie sensowne uwagi :) SIĘ zrobi wedle życzenia :)

Posted

[quote name='Isadora7']Ależ jak najbardziej możę być. Nie jesteś upierdliwa, a ja ostatnio śpię 2-3 godziny na dobę i mam świadomość, że mogę strzelić babola ze zmęczenia. Ponadto bardzo cenię sobie sensowne uwagi :) SIĘ zrobi wedle życzenia :)[/QUOTE]
Bardzo się cieszę;) Postaram się dosłać Ci kilka zdjęć z pseudo, może je wykorzystasz, niestety jakość raczej kiepska bo są robione zazwyczaj z ukrycia.

Posted

[quote name='Ulka18']Wyslalam link z aukcja cegielkowa do znajomych schroniska oraz moich, juz powinno kilkanascie cegielek zostac zakupionych.[/QUOTE]
Dziękuję:loveu:

Posted

[quote name='MaDi']Dziękuję:loveu:[/QUOTE]
tak, bardzo dziękujemy :)
* cegiełki z allegro - 105 zł
* bazarek cegiełkowy - 295 zł
105 zł + 295 zł = 400 zł dla Coco! :):) Dziękujemy za kupowanie cegiełek!!!

Posted

[quote name='faith35']tak, bardzo dziękujemy :)
* cegiełki z allegro - 105 zł
* bazarek cegiełkowy - 295 zł
105 zł + 295 zł = 400 zł dla Coco! :):) Dziękujemy za kupowanie cegiełek!!![/QUOTE]
Bardzo Ci dziękuję za monitorowanie tego wszystkiego.

Posted

spoko :)
* cegiełki z allegro - 160 PLN
* bazarek cegiełkowy - 310 PLN
160 zł + 310 zł = 470 zł dla kochanej i ślcznej Coco! :) Dzięki wszystkim za kupowanie cegiełek, podnoszenie i wsparcie dla suni ;)

Posted

[quote name='Iljova']Co tam u suni?[/QUOTE]
Fizycznie ok, ale wczoraj chciało mi się płakać jak przygrzmociła głową w szklane drzwi i nie wiedziała co to takiego.

Posted

Biedna sunia. Tylu rzeczy wogóle nie zna. Świat zewnętrzny jest dla niej czymś zupełnie nowym, obcym. Powoli pozna ale na szczęście otoczona dobrymi ludźmi którzy ją pokochali i to jest ważne. Niech tylko ze zdrowiem będzie wszystko wporządku.
Przesyłam dla suni mizianka i buziaki :-)

Posted

No to dałam czadu dzisiaj. Tydzień w którym spałam ~2godzin na dobę wyszedł bokiem. Zległam, padłam wczoraj nie włączając budzika. Obudziłam się dzisiaj o 14. Zdrowa i chyba wreszcie wypoczęta. A moje jamniory po raz kolejny pokazały klasę, dały się wyspać i nie nabrudziły :).

Plakat po poprawkach wysłany na maila. MaDi to ten drugi mail gdzie w nazwie pliku masz BINGO.
Zaraz będzie Zuzia.

Jak coś jeszcze to jestem przy kompie