Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='as_ko']Madi jeśli Coco nie ma jeszcze allegro cegiełkowego to mogę spróbować zrobić, co o tym myślisz, tylko dopiero jutro po południu?[/QUOTE]
Nie ma nie znam się na tym i nie wiem czy trzeba spełniać jakieś specjalne warunki?
Mamy już założone konto ale nie wiem czy zostało aktywowane. Jeśli możesz zrobić aukcję będę bardzo wdzięczna.
Mam ogromna prośbę zajrzyjcie do suni z mojego banera ona nie może liczyć na miłośników rasy itp.

• Replies 351
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

cały czas myślę o Coco... rozsyłać link do bazarku cegiełkowego dla Coco [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201360"][COLOR=#4444ff][B]http://www.dogomania.pl/threads/201360[/B][/COLOR][/URL] Będę o tym cały czas przypominać, aż Wmm zbrzydnie...:diabloti: 50 PW wysłałam dzisiaj z prośbą o wejście na bazarek i 20 PW z prośbą o wejście na jej wątek .. uff .. :evil_lol: i dalej wysyłam....:roll:

Posted

[quote name='MaDi']Pomyśl co ja przeżyłam będąc TAM... do tej pory mam ciarki na samą myśl.[/QUOTE]

MaDi ja nawet nie próbuje sobie tego wyobrażać, nie mogę bo gdybym tylko na krótką chwilę pozwoliła swojej wyobraźni zadziałać to niewiem co byłoby że mną. Ja bardzo silnie przeżywam wszystko co dot. Ludzi i Zwierząt. Zbyt silnie kiedy pozwalam działać swojej wyobraźni to obrazy są tak realistyczne że odczuwam nie tylko ból psychiczny, ale też ból fizyczny. Dlatego nie mogę dopuścić do tego by moja wyobraźnia zaczęła działać. :-((((( Wszyscy którzy mnie choć trochę znają mówią że jestem nadwrażliwa (niektórzy mówią to z wyrozumiałością, ale niektórzy kiedyś szkole mówili to złośliwie) nawet nie wiesz jak czasami mi ciężko z tym wszystkim. :-((((( :-(((((

Posted

[B]Iljova[/B] ja Cię rozumiem, jak wyobrażam sobie, co zwierzęta muszą wycierpieć, bo człowiekowi "się chce.." to mnie ciary przechodzą :( Ogłaszam, że z bazarku mamy już [B]95 PLN[/B] :loveu::multi:A to dopiero pierwszy dzień...:p

Posted

[quote name='faith35']cały czas myślę o Coco... rozsyłać link do bazarku cegiełkowego dla Coco [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201360"][COLOR=#4444ff][B]http://www.dogomania.pl/threads/201360[/B][/COLOR][/URL] Będę o tym cały czas przypominać, aż Wmm zbrzydnie...:diabloti: 50 PW wysłałam dzisiaj z prośbą o wejście na bazarek i 20 PW z prośbą o wejście na jej wątek .. uff .. :evil_lol: i dalej wysyłam....:roll:[/QUOTE]
Wielkie podziękowania za pracowitość.

Posted

[quote name='MaDi']Na to konto można już wpłacać na stronce jest jeszcze stare ale będziemy je likwidować.
Z góry dziękuje za każda pomoc.[/QUOTE]
Ja wpłaciłam jeszcze na to stare w takim razie, co było podane na stronie (BOŚ Bank). Mam nadzieję, że jeszcze nie zostało zlikwidowane ;)

Na filmiku sunia robi wrażenie takiej ufnej, mimo tego, co przeszła :(

Posted

[quote name='Ewa&Duffel']Ja wpłaciłam jeszcze na to stare w takim razie, co było podane na stronie (BOŚ Bank). Mam nadzieję, że jeszcze nie zostało zlikwidowane ;)

Na filmiku sunia robi wrażenie takiej ufnej, mimo tego, co przeszła :([/QUOTE]
Konto jest jeszcze aktualne więc nie ma problemu.
Jest ufna ale boi się bo nie zna prawie nic...

[url]http://www.facebook.com/pages/Fundacja-Lubelska-Straz-Ochrony-Zwierzat/160854910631562#!/pages/Fundacja-Lubelska-Straz-Ochrony-Zwierzat/160854910631562[/url]

Posted

Bardzo jestem ciekawa kiedy te koszmary się zakończą! Prowadzenie takich hodowli powinno być zakazane, a przygotowywana akcja z inicjatywy obywatelskiej powinna ten aspekt ująć także, dzięki za link , zapisuję!

Posted

[quote name='TERESA BORCZ']Bardzo jestem ciekawa kiedy te koszmary się zakończą![/QUOTE]
my wszyscy chcemy, by ten koszmar się skończył, ale czy doczekamy tych czasów, gdzie zwierzęta w tak okrutny sposób nie będą nabijać kasy dla pseudo? :(

Posted

[quote name='MaDi']Na szczęście w klatkach już nie są.
Proszę o nie zdradzanie szczegółów bo może ktoś życzliwy im doniesie.:roll:[/QUOTE]

O suni i jej bazarku zawiadomila mnie DominikaBankert. Gdy zobaczylam zdjecie, zakrylam odruchowo usta rekami, czegos takiego NIGDY jeszcze nie widzialam, jestem w szoku. Pierwsza moja mysla po przeczytaniu tekstu bylo "co z reszta?", ale teraz juz rozumiem, ze musicie milczec dla dobra tych nieszczesnych maszyn do rodzenia modnych zywych zabawek.
Po pierwsze, licze, ze uda sie Wam rozgromic (znam lepsze slowo,ale po co mi ban) ten przybytek. Po drugie, dwunozne bydleta, ktore ten diabelski syf zalozyly, musza zostac ukarane. Z bezsilnosci mozna gryzc palce. Slowa, ktore cisna sie na usta sa tylko jednego rodzaju. Jako czarownica, wiedzma, szamanka i medium, z cala swiadomoscia karmicznych konsekwencji dla mnie, rzucam niniejszym klatwe na ludzkie pomioty czerpiace korzysci materialne z meczenstwa zwierzat. I niech mi nikt nie mowi,ze tak nie wolno, ze to nie po chrzescijansku. Tresc klatwy jest prosta, mozecie sie domyslic.
Dla Coco kupie cegielki na bazarku. Na watkach malo sie udzielam. Zycze Wam dziewczyny powodzenia w Waszej akcji.

Posted

[quote name='faith35']cały czas myślę o Coco... rozsyłać link do bazarku cegiełkowego dla Coco [URL="http://www.dogomania.pl/threads/201360"][COLOR=#4444ff][B]http://www.dogomania.pl/threads/201360[/B][/COLOR][/URL] Będę o tym cały czas przypominać, aż Wmm zbrzydnie...:diabloti: 50 PW wysłałam dzisiaj z prośbą o wejście na bazarek i 20 PW z prośbą o wejście na jej wątek .. uff .. :evil_lol: i dalej wysyłam....:roll:[/QUOTE]
Ja też rozsyłam link do bazarku cegiełkowego dla Coco na pw. do znajomych na dogomanii.

Posted

[quote name='xxxx52']Czy ten rozmnozyciel odpowie za swoje karygodne czyny?[/QUOTE]
Zrobię wszystko aby tak się stało jednak ostatecznie zadecyduje niestety sąd.

Posted

Mam nadzieje ,ze ten rozmnozyciel dostanie kare pieniezna i zakaz trzymania na swoim terenie psow.

Ps a tak z innej beczki dzisiaj w mojej lokalnej gazecie byl duzy artykul o gospodarzu co mial 3 kone ,ktore nie dostaly przez 2 dni swiezej wody.Z powodu braku wody jeden z koni ciezko zachorowal i znalazl sie w klinice wet.
Sad wymierzyl kare 1000 euro i musial dodatkowo oplacic koszty leczenia konia w klinice (to tak o karach)

Posted

Sunieczko śliczna... Boże, jak można tak krzywdzić niewinne stworzenie. Życzę Coco szybkiego powrotu do pełni sił, trzymaj się niunia, nie wszyscy ludzie są źli... Sama się przekonasz. Trzymamy kciuki razem z futrami. TŻ jak zobaczył sunię to powiedział, że takiemu to by mózg (ten mniejszy mózg) zawinął na drut kolczasty i wyrzucił sku.***na do ścieków. I tegoż właśnie życzę tym potworom, którzy doprowadzili tą kochaną, ufną psinkę do takiego stanu.

Posted

proponowałabym jeszcze taki mały donosik do urzędu skarbowego - w końcu jakby nie było to bardzo dochodowy interes takie rozmnażanie modnych psiaków, można powiedzieć, że to działalność gospodarcza, więc podatek się od tego należy...
czy potrzebujecie allegro cegiełkowe dla Coco?