Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Słuchajcie Cioteczki potrzebuję opieki dla Alfa na 5 dni w połowie września.
Niestety do mnie do domu nikt nie wejdzie, bo Tolcia nikogo nie wpuści... czyli ktoś musiałby wziąć Alfa do siebie.
(Szczegóły podam na pw).

Posted

[quote name='Zosia123']Słuchajcie Cioteczki potrzebuję opieki dla Alfa na 5 dni w połowie września.
Niestety do mnie do domu nikt nie wejdzie, bo Tolcia nikogo nie wpuści... czyli ktoś musiałby wziąć Alfa do siebie.
(Szczegóły podam na pw).

Zosiu bedziemy szukac

Posted

Ja też pytam, ale nikt nie jest chętny :) , sama nawet dla Puśki nie mam mety na wyjazdy :( szkoda gadać :(, ale może ktoś się ulituje i go na te 5 dni przygarnie, będę pytać dalej.

Posted

[quote name='fochu']eh... gdyby Eliś nie zjadł Apcia to ja bym się pisała
no chyba że próbę zrobimy jakąś albo co ;)[/QUOTE]

Dzięki Gosiu za dobre chęci! :)
Zaczekamy jeszcze, może zgłoszą się jeszcze inni ochotnicy :)

Posted

[quote name='Zosia123']Słuchajcie Cioteczki potrzebuję opieki dla Alfa na 5 dni w połowie września.
(Szczegóły podam na pw).

Zosiu, niestety nie mam jak pomoc :(

Posted

Tak właściwie to chodzi o pomoc na 3 dni, bo w weekend przecież mąż nie pracuje, całkiem zapomniałam :)
Mogłaby być to też pomoc w trakcie dnia, z odstawianiem Alfa wieczorem do domu.

Posted

Jedno jeszcze zdjęcie z Boryskiem.Szczęśliwym już za TM.Ale Suzi ciężko zrobic zdjęcie w ruchu,bo ona jak perszing goni ,a jak Bawi sie z Sonią......Super dziewczynka

Posted

A tu jeszcze taka wesoła.Suzi nie umie zrobić kupki w miejscu,robi tzw "pajączka"Staje na przednich łapach a tylne ma w powietrzu.Nie da rady zrobić ani z przodu ani z tylu odpowiednio ,żeby było dobrze widać ,z boku zrobiłam a ona sobie idzie i kupka

A tu z dala
I na spacerku z sunia rezydentką z Sonią