Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ludziki zapraszam wszystkich serdecznie na Marsz (nie)Milczenia w Łodzi. Dla psiaków skatowanych, katowanych i tych, które mogą niestety paść ofiarą! Może je ocalimy, pomożemy, nagłośnimy sprawę. O Kubie jest głośno, Justyna Steczkowska na swojej stronie też o tym podpalonym biedaku pisze, zrobił się już prawie ruch społeczny w jego sprawie. Jeden spacer w niedzielę, a może zrobić dużo dobrego, bracia mniejsi w potrzebie! Tu jest link:
http://www.halolodz.pl/wiadomosci/artykul,4260,1,1.html
Dogomaniacy kochani, tam nas jeszcze nie było!!! :) A kto jak nie my!!! Zapraszam. Ja to się nawet zastanawiam czy nie zestroję swojej sunieczki w chusteczkę na szyję i z nią pomarszuję:) Dajcie głos, to dla nich, naszych drogich, merdających przyjaciół. Oby mieli powody, by merdać....
Z tego co wiem Kraków, Poznań, Gdańsk też maszerować mają w ten dzień:)
13.O2 O 13:00!!!!! PLAC WOLNOŚCI

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ich bin da. Mnie oczywiście by Poznań odpowiadał. Skopiuję ten info do mnie na profil na nk, niech moi znajomi-zwierzomaniacy wiedzą o tym.

Posted

w centrum Polski? :) hi hi, masz rację, też mnie zdziwiło, że stolyca siedzi zamiast marszowym krokiem ratować zwierzaki, Warszawko macie jeszcze czas, może ktoś zorganizuje i tam imprezę, fajnie by było:)
ale mi skaczą dziś posty, nooo!!!!!

Posted

Atomowka napisał(a):
No własnie jak to jest,że Wawy nie ma? Kto o tym decyduje?
Kurde bardzo chciałabym by na tym.

Warszawka nie bierze udziału w marszu, bo za późno się postarali organizatorzy na to.

Posted

No własnie jak to jest,że Wawy nie ma? Kto o tym decyduje?
Kurde bardzo chciałabym by na tym.
Gdzie jest ta główna informacja o tym marszu? Bo wiem,że nie tylko Łódź bierze udział ale teraz nie moge tej strony znależc

Posted

salo napisał(a):
Tak się właśnie zastanawiam... A gdzie jest Warszawa ??

Ok, już znalazłam, Warszawka nie bierze udziału, bo pa późno już tam, aby zorganizować.

Posted

rita ja biorę długą, czerwoną różę;) :) a swoją drogą fajnie byłoby się poznać, tak pisujemy do siebie, prosimy o pomoc, kasiorę podarowujemy, a nawet nie wiemy jak kto się prezentuje, hi
A znaczki mają organizatorzy rozdawać, łapki psie, tzn. wizerunek, oooo matko!

Posted

Marycha35 napisał(a):
perdusia to petycję na poprawę humoru polecam;) i błagam, odłóż to Magnum!!!!
rita może jakiś okrzyk rozpoznawczy????:)
Petycje jakie tylko się ukazują (dotyczące braci mniejszych) podpisuję bez mrugnięcia okiem, no dobra magnum nie będzie. Ale popłakać mogę?:placz: