Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ziutka74 napisał(a):
Z moją Tiarką ( na zdjęciu ) szedł mój mąż bo ja biegałam w szeregach Straży dla Zwierząt ,he he he
Mam nadzieje że to dopiero poczatek i tak jak planuje Wiola ( organizatorka ) marsz będzie kontynułowany co roku i chcemy by został czymś w rodzaju Świątecznej Orkiestry w wersji dla zwierząt.Uważam że to świetny pomysł.

Ja też myślę, że to bardzo dobry pomysł.

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

rita60 napisał(a):
Sorry Boróweczko,ale bylam w szpitalu u swojego nowonarodzonego wnusia.

No, to wielkie gratulacje Ritko! :multi::)
Kaja10014 napisał(a):
madzik770 Twoje labki trzymała taka pani w okularach bez karteczki, jakaś dogomaniaczka? :)

Krystak - tak, w niebieskich i na czerwonej smyczy

To była Marycha35 ;)

Ziutka, super, że co rok coś takiego ma być :) Wreszcie ktoś o zwierzakach pomyślał :)

Posted

Też uważam że to fajna sprawa tylko musimy dac wiecej z siebie siedziałam cicho zeby nie wzięto mnie za wariatke ale okrzyki i skandowanie haseł by sie przydało.Pomysł wspaniały

Posted

luta4 napisał(a):
Też uważam że to fajna sprawa tylko musimy dac wiecej z siebie siedziałam cicho zeby nie wzięto mnie za wariatke ale okrzyki i skandowanie haseł by sie przydało.Pomysł wspaniały

Ja się tam darłam,teraz mnie gardło boli...i ręce:lol:

Posted

ziutka74 napisał(a):
Z moją Tiarką ( na zdjęciu ) szedł mój mąż bo ja biegałam w szeregach Straży dla Zwierząt ,he he he
Mam nadzieje że to dopiero poczatek i tak jak planuje Wiola ( organizatorka ) marsz będzie kontynułowany co roku i chcemy by został czymś w rodzaju Świątecznej Orkiestry w wersji dla zwierząt.Uważam że to świetny pomysł.

Aguś,my już się postaramy żeby marsz był organizowany co roku,tylko potrzebne bardziej rozdarte ludziki do tego!:evil_lol:
Widziałyście w tv jak to wyglądało w Gdańsku?Po prostu rewelka.

Posted

nika28 napisał(a):
Ja mam taką chusteczkę, mogę pożyczyć jeśli będzie potrzebna ;)

Dziękujemy - mimo, że nie wyszło: jakos sobie poradziłyśmy (napisałam markerem)

Krystak napisał(a):

Marsz był b.fajny :) Choć moja sunia bardzo przeżyła widok koni i później przez to na rękach musiała być niesiona(oo moje nieszczęsne ręce) to jednak był to udany dzień ;)
Madzik- ja Ci dam dziewczyny :P

Chyba szedłeś w takim razie blisko nas? Taka mała, czarna sunia z wieeelkiimi oczami? :) Moja Shila miała białą chustke i napis "szukam domu", szeroka, czarna obroże z ćwiekami.

Miło było poznać tak wielu miłych psiolubnych ludzi - Zapraszam do Shili, która aktywnie uczestniczyła w Marszu (klik w bannerek). Ma ktoś jakies nasze zdjęcia? Przydałoby sie coś na watku ;)

Posted

ludziki pomysł z maszerowaniem cyklicznym super, tylko czemu raz na rok????? Z taką ekipką to ja co tydzień mogę:) Madziku smoki Twoje pokochałam od pierwszego szarpnięcia;) zero bólu, smoczki najkochańszea i chłopcy Twoi kochani, zwłaszcza ta bida starszy, bardzo rezolutny, tak ładnie się bratem opiekował:) Pozdrów ich serdecznie:) Kunda pomysł z bibułką super, hi, trza zrealizować...;) Słuchajcie musimy się jakoś częściej spotykać!!! Podpisy zebrane, psiaki przespacerowane, mnie dooopa zmarzła, ale to szczegół. A ja to byłam Marycha35:) w okularach, oblepiona marihuaną co odpadła.....buzi dla Was za akcję i się szykujemy na dalszą!!!!! Krystuś dzwońcu kochany mam nadzieję, że Cię podłe kanarostwo nie dopadło w busie!!!

Posted

Karilka- tak, to ja byłem z małym czarnym szczylem z wielkimi oczami :)
Marycha- zakupiłem bilet na szczęście(w żabce) i jechałem spokojny a moje futro siedziało mi na kolanach i było tak zmęczone że na siedząco oczy zamykała i zasypiała ;D

Posted

a jak się już pogoda ustabilizuje to musimy się dogomaniacy w jakimś parku z psiakami spotkać.Zawładniemy parkiem na parę godzinek:evil_lol:
Ale muszę zwrócić uwagę na to,że ze wszystkich z dogo to TYLKO JA miałam na kurtce kartkę z nickiem napisanym,i to na czerwono!!!:evil_lol:
I jak tu na was liczyć:mad:

Posted

rita60 napisał(a):
Sorry Boróweczko,ale bylam w szpitalu u swojego nowonarodzonego wnusia.

ależ najszczersze gratulację! Ale Ci zazdroszczę, bo my z mężem chyba sami musimy sobie zrobić wnuka, nie liczyc na dorosłych synów..........

Posted

Borówka16 napisał(a):
No, to już wiem nad czyimi psiakami się zachwycałam :)

ja też :) nawet moja rękawiczka różowa na focie sie załapała przed noskiem :)

Krystak gdzies widziałam piękny portrecik Twojej malizny. Jak znajde to wkleje :)