Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ma ktoś może taką chusteczke "Szukam Domu" i mógłby ją nam pożyczyć na marsz? ;) Nóż - widelec, ktoś by sie zainteresował moja sunią z podpisu?

Młodą pewnie wezmę ale zobaczymy jeszcze jak sie jej sytuacja cieczkowa zaprezentuje. Jak nie - Dolce pójdzie.
Ludzie chyba muszą wiedzieć o co chodzi (o psy!), prawda? ;)

Marycha35 eh - najgorzej jest z tymi prywatnymi psami. Tymczasowemu wszystko zrobię; zastrzyk na każdy sposób, kroplówki - wszytko... a swojemu? Kicham sie nawet podskórny strzelić...

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karilka ja to wiesz, ogólnie wymiękam, filozof żem raczej:) ale masz rację, swoje to aż w serduchu boli jak coś się temu dzieje. Mam nadzieję, że Antena, hi, spoczko zareaguje, to na prawdę malutki odsetek tak kiepsko reaguje, wrażliwce wrażliwców;)

Posted

ja swojego maluch nie zabiorę z tego powodu że miał 2 lata temu robioną resekcję główki kości udowej i teraz jak trochę za dużo pobiega albo pochodzi to tą łapkę podnosi do góry, nie będę ryzykować zdrowiem mojego maluszka ;)

Posted

Może ja zabiorę swoją sunię ;)? Jeśli nie będzie zbyt zimno(bo będzie się trzęsła na mrozie, więc rozumiecie).Mały kundliszon (ok 11 kg).
Polubek- moja miała martwicę aseptyczną głowy kości udowej i miała ją wycinaną (w tym miejscu jest mięsień) ale ona jakoś na szczęście nie ma problemów, bo codziennie duże dystansy przemierzamy i jest Ok ;)

Posted

madzik770 napisał(a):
ja będę z moimi dwoma labkami Moreno ma 7 miesięcy,a Atena 5,5 miesiąca:)

No to z takim młodzikiem również nie powinniśmy mieć problemu. :)

Tylko jak my się rozpoznamy? :)

Posted

Kaja10014 napisał(a):
A ja będę z dalmatem w niebieskich szelkach, na czerwonej smyczy, albo niebieskiej flexi. Ubrana w czarną kurtkę z fioletową czapką i fioletowe buty.

A ja może zabrałabym Lizę:)
Kaja powinna poznać, bo to przecież łowiczanka;)

Posted

super!Już nie mogę się doczekać na ten marsz z wami:)
a moje dziecko jedno się wykurowało,a drugie się właśnie rozchorowało i jest w domu wielka rozpacz,że nie będzie mógł pójść na marsz:(