Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochana...robaczki dla rybek, hi hi hih, ja tam z Filecikiem chodzę jak na Bałutach jestem, a często się to dzieje i sunia moja nie przepuszcza żadnej kaczce, niestety.....jest siwy dym, kwakanie i morda pełna uśmiechu mego zwierza:) żal mi tych kaczek, ale nie ma siły na Filetka!

• Replies 337
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiadomość z FB:

" A TERAZ INFORMACJA WAŻNA : ODBĘDZIE SIĘ DRUGA TURA MARSZU (DLA MIAST KTÓRE NIE ZDĄŻYŁY NA 13 LUTEGO) 03 KWIETNIA 2011 ROKU. Pierwszym zgłoszonym do drugiej tury miastem jest WARSZAWA. Czekam na propozycję z innych miast na maila. (przypominam że nie mogą być to osoby fizyczne, tylko prawne). "

:multi:

Posted

kasia_owczarzak napisał(a):

ojejciu toż stałyśmy koło siebie :)

ja dopiero dzisiaj naprawdę przysiadłąm przed kompem od marszu, do tej pory włączałam i zasypiałam przed nim ;)

ciotki wielkie dzięki za podpisy, z samego rana byłam u luta4 i odebrałam od niej i od razu biegusiem na pocztę
wysłałam w kopercie bezpiecznej, polecony priorytet. troszkę później wstawię wam potwierdzenie z poczty :)

jeszcze raz dzięki buziaki :)

Posted

Dziewczyny park Julianowski? A gdzie to jest? My z dąbrowy - druga strona świata!

Będziemy jednak twardo jechać - gdziekolwiek dogomaniacka rzesza ma sie spiknąć ;). Moja spotkania nie wypaliły wcale (park 3 maja)..

Posted

Marycha35 napisał(a):
no to w porze ludzkiej bardziej dajemy cynk, niechaj ludziki się wypowiedzą kto z nami kroczy i o której i dlaczego w Parku Julianowskim;)

Dla mnie każdy park w Łodzi daleko, ale ciągnie mnie zwłaszcza na Bałuty, bo to i moje dzieciństwo:) To gdzie i kiedy??

Posted

ja oczywiście wezmę swoje smoki,bo ONki też nie zabieram.Chyba by zjadła wszystkie psy z zazdrości o Atenę i Moreno:evil_lol:
komu,komu jeszcze pasuje przyszły weekend???:multi:
w ten weekend muszę się zająć Boróweczko psiną od ciebie,jeszcze Lutek ze Straży będzie u nas do adopcji,no i ta kotka:lol:

Posted

No to będziecie musieli się ze mną przemęczyć :P
Ola a ty zabieraj trochę tą Dżaki niech trochę świata pozna, ludzi ,psów .Każdy będzie karmił ją smakołykami (bo w końcu psiarze to musimy pomagać przy socjalizaji) i się przekona do rasy ludzkiej ;)

Posted

Belka g-g napisał(a):
Moja Onka też dzikuska i zazdrośnica, ale próbuję ją socjalizować jak mogę...

moja przy psach to nawet zapomina,że się ludzi boi,bo musi bronić moje smoki przed innymi psami(bo same na pewno sobie nie poradzą,hi,hi)

Posted

moja bawiła się ze wszystkimi psiakami dopóki w domu nie pojawił się drugi pies,wtedy stwierdziła,że musi go bronić przed innymi psami i nawet jej dotychczasowi przyjaciele stali się wrogami

Posted

no to piknie jest ludziki, mamy megaspacerek zaplanowany:) Słuchajcie a może Łódź zgłosimy do ponownego marszu, co Wy na to????? Tym razem sami skołujemy megafony, ryje wyprujemy, ups soreczki, hasła wymyślimy, coby się nasze zwierza nas nie wstydziły!!! Filka oglądała w TV relacje i mówi do mnie: Marycha na pole nie idę dziś wcale, siuram w domu, taki wstyd taki wstyd, coś taka cicha była!!!!;)

Posted

Marycha,ja jestem za!Mogę maszerować i krzyczeć:)
Jak szłam z przodu i darłam ryja,to wszyscy z boku się na mnie dziwnie patrzyli.Oni chyba przyszli tylko pospacerować i to wszystko,a nie o to w tym marszu chodziło:(